Denveru je ovo poraz br. 12 ove godine od 3 ili manje poena razlike. Nemaju bas srece ali vratice im se to možda u razigravanju?
Printable View
Denveru je ovo poraz br. 12 ove godine od 3 ili manje poena razlike. Nemaju bas srece ali vratice im se to možda u razigravanju?
zadnjih 6 poraza - 3 x produzeci, 3 x 1 posjed.
murray tragicna partija, prva u karijeri da je odigrao 36 minuta i dao ispod 10 poena. realno, nuggetsi imaju 20% zaliha sa murrayom i watsonom, lakersi tesko da mogu ista bolje od ovoga.
I ja mislim da imaju u rezervi makar toliko pod uslovom naravno da budi zdravi.
Slijedi im desetak utakmica sa laksim protivnicima , vidjecemo kako ce proci.
Neka gube taman da Jokić svaku igra da bude Mvp. :D
Ne postoji mislim ni teoretska sansa da ove godine bude MVP , trenutno je tek treci favorit.
Nista mi milije ne bi bilo no Jokic da bude MVP.
Nema šanse da mu daju MVP ako Denver ne bude 3. na tabeli. Ionako je već 99% odlučeno da to opet bude SGA.
p.s. Žao mi je što niko ne pominje Kawhija u ovim razgovorima oko MVP, čovjek ima fenomenlanu sezonu, ali nažalost zbog veoma lošeg start Clipersa je potpuno zaboravljen kad je MVP priča u pitanju.
On i Cade definitivno zaslužuju mnogo više pohvala.
Neka budu treci sve je zalud,kladionice znaju to bolje ipak.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...86cc48a47e.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne znam oće li se računati Jokiću ovaj nastup sinoć kao tripl dabl obzirom da je imao 10 izgubljenih lopti :)
Hjuston i Denver se očigledno takmiče ko će na gori način da završi regularni dio sezone.
Ako je ko podlozan padu to je Jokic. Ovi sto su trajali duze su religiozno vodili sportski zivot.
Trajace mu tijelo jer ne radi stvari koje ga ostecuju, ali izgubice footwork, preciznost pasa, centarska pozicija se cijeni pa ce neki mladi Miceli Robinsoni uci u ligu.
Kao sto rekoh trejd sad spasava Denver, ako imaju mozga.
S ovakvim timom opet oko 50 pobjeda, a ne moze bit da su drugi u pitanju.
A dobro rekord je 16 izgubljenih na jednom mecu.
Eto drugi na listi svih vremena je Dzejson Kid sa 14 izgubljenih lopti .
umalo cetvrti quadruple double, cime bi prisao russu na samo 2. vise TO nego ostatak ekipe zajedno. jednako TO kao protivnicka ekipa.
neki bi rekli da se desava i najboljima. neki bi rekli da se precesto desava da bi bio medj najboljima. sta znam...
All-Star guard Cade Cunningham of the Eastern Conference-leading Detroit Pistons has a collapsed left lung and will miss at least two weeks and possibly more, the team announced Thursday.
Strah me da će oporavak biti dosta duži od dvije nedjelje. Šteta za Detroit, ali velika prilika za Boston (možda čak i Njujork) da proba da otme prvo mjesto na Istoku.
auh, opaka sezona, nadam se da ce biti spreman za play off. izgleda da ce morati da daju MVP shaiju ili nekom slicnom flopperu.
sreca u nesreci je sto imamo pistonse 2 x u naredne 2-3 nedjelje. pitanje je ima li ko to da iskoristi.
prati li se march madness? duel bogavac - djokovic u prvoj rundi. 16-plasirana siena igrala sa prvom petorkom svih 40 minuta i umalo izbacila duke sa bracom boozer.
Evo ti odgovor na tvoju dilemu, ako nastavi u ovom tempu mislim da ce on biti ocigledan izbor.
https://www.youtube.com/watch?v=AcYgf_f6KRI
gledah sinoc. neki sutevi su bili cist bezobrazluk. 3 vezane trice preko adebaya, pa onda i ona poslednja sa 45 lijevo...
Kako preokrenu Denver.
Jokic drzao Poetla na ispod 24p i to je presudilo mec.
Nocas Don mozda jos jedna 40p utakmica. Igra protiv Orlanda, ekipe koju je svaki back court dobar igrac izbusio ove sezone.
Kako vaze za dobru odbrambenu ekipu ne moze mi jasno bit. Gube se ko amateri.
to se strucno kaze da ga je sveo na 250% godisnjeg prosjeka.
Gledah Denvera -oni odbranu ne igraju
Ako sut krene dobijaju ako ne krene gube i to je to.
Da li oni imaju uvjerenje da ne mogu biti u prva 4 mjesta pa im je svejedno na koga idu,svakako prednost domaceg terena nemaju ili je nesto drugo nisam pametan.
Zali boze ovog Portlanda.
Ne mogu se sastavit s igracima i da ovaj Avdija igra pleja a ne izigrava nekakvog skorera.
Da skace i daje pasove, tu i tamo udje na kos kad se otvori prostor, dosta od njega.
S nekim trenerom i svim igracima na okupu ovaj tim bi se nafilovao do NBA finala.
Sto se tice Denverovog smol bola sto spomenu neko da dobro djeluje...
Taj smol bol bi svaki Robert Vilijams izbusio, bez pristojnog pleja, a o kombinaciji tipa Kris Pol+Djoko Salic da ne pricamo.
Mada nije bas i da je bolje kad im je centar u igri. Dvije odbrane za cijelu utakmicu i 10 pustanja.
Slo Mo sigurno negdje vidio Bodirogu kako lagano igra, pa pomislio "Može ovo još sporije!" :D