Sto je ova muka...
Imlek jogurt je nekad bio ocajan pa su poceli da proizvode "gusti/tecni" i gusti top.E sad uzeh nema oznake,kuci otvaram kad tecan..Uzas..Moram im mail napisst :D
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Printable View
Sto je ova muka...
Imlek jogurt je nekad bio ocajan pa su poceli da proizvode "gusti/tecni" i gusti top.E sad uzeh nema oznake,kuci otvaram kad tecan..Uzas..Moram im mail napisst :D
Gusti Imlek jogurt uzimam od kada se pojavio jer ga najviše volim od proizvođača i nikad mi nije bio tečan… Inače jedva dočekah da kupim Radu kisjelu vodu kad razočarenje… trajnost identična kao posranom Knjazu… Vraćam se Hebi ubuduće jer mi se čini najkvalittenijom.
Meni sad apshe Lazine Pitko...
Problem je sto nema u prodaji bez ovaj imlek "tecni" !:/
Moram se raspitat u cemu je problem bree :D
Ja sam ga kupio u našem diskontu sada prije par dana... Od kada ga nema?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
I ja sam ga juče kupio u Aromu ima ga svuda.
Ajde ako neko zna njemacki ili ove ostale neka kaze pise li to odje. Evo nadjoh kesu u kucu, da ga nikad gise ne uzmem. Ili nas samo u cg truju.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...22a9a81589.jpg
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
e kukavce, sad kad bilderi navale na Doritose, necemo mi 'obicni' moci doci do njega od navale, ima da mu rapidno skoci cijena zbog navale :-D
https://i.postimg.cc/QC5mmjWj/Untitddrled.png
Produced with genetic engineering.
Или ти ГМО хахахах
Мислим то поврх тога да је фулиран МСГ-ом. Класика aмеричка бљак
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Trebalo bi da su svi isti osim ovoga u Tološe koji je Voli Diskont i ima niže cijne sad nakon renoviranja.
I ja uzimama za sebe Pitko ali muž je navikao na domaće kisjelo pa njemu ovo kao voda i kupujemo posebno jogurte haha.
Mi ga kupili prije neki dan u Naš Diskont, ima ga i super je, baš gust.
Ima li boljeg kisjelog mlijeka u trgovini od Drezginog u teglama, sa zelenom naljepnicom?
Ako ima, molim vas javljajte da dajemo đetetu dok preguramo nestašicu domaće nabavke mlijeka.
Pa ne mora da znaci da im je brak u krizi ako piju razlicite jogurte :D
Ja sam se sprdao malo, bez zelje da zastrani tema...
Pa i sad je zanimljiva. Pušti neka ljudi otvore dušu :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23]