Sale jel to znaci ako sam ja korisnik extra tv-a ili korisnim t-com interneta ili fixne telefonije da mogu da narucim televizor? Full HD su oba jel?
Printable View
Sale jel to znaci ako sam ja korisnik extra tv-a ili korisnim t-com interneta ili fixne telefonije da mogu da narucim televizor? Full HD su oba jel?
svi su HD , imas 32 37 i 40 inča, i odgovor na tvoje pitanje je da, imas na 12 ili 24 mjeseca da ga otpalcujes
Ili odmah za kesh sto je najpovoljnija varijanta.
koji sam ja baksuz teski...u toku godine mi je nekoliko puta bio iskljucivan telefon,i sad ne mogu da uzmem tv !
a da pitam ovo sad..kolika je sansa da se na tim televizoima pojave mrtvi pixeli?Imam Samsung tleevizor 700e pacen i imam mrtve pixele,star 4 godine..Ne bih da se to opet desi..
Ako bi mi neko samo objasnio kako mu se isplati ova ponuda? Hvala.
Zna li neko kada ce uvesti optiku Preko morace, tacnije iza mljekare i kada ce se digitalizovati signal da vise i mi dobijemo HD kanale!?
jako mi ide na zivce kad vidim zamracen kanal jer naravno tu seriju/utakmicu prenosi lokalna stanica, a nidje veze nit je prenosi nit ima namjeru, pa daj ne mozes da uzmes prava za Englesku ligu a onda pustis jednu utakmicu nedeljno i kao obavio si svoje, ima li iko u tom T-com-u da vodi racuna o tome da li lokalne stanice zaista ispunjavaju zelje potrosaca. Da li ste svjesni da cete izgubiti polovinu trzista prvom prilikom kad se pojavi koliko god mala konkurencija. nismo ovce da navodno gledamo Hausa na In (ja ga jos ne uhvatih) ili Englesku ligu gdje prenose shnj utakmicu pored Manchester UNT-Liverpool.
igrate se po tankom ledu T-com-ovci(e)
sto puta ispricana prica. T-Com je ne moze uticati na TV stanice da promijene programsku semu i pustaju emisije/sport onako kako tebi odgovara. ako nijesi zadovoljan lokalnim stanicama zali se njima.
ne moze da utice na programsku semu ali MOZE DA UTICE KOJI KANAL CE DA ZAMRACI, po kojoj odluci zamrace kanal koji placam da gledam koja je to zakonska regulativa koja to regulise!?
Nikad nisam cuo da se neko od operatera i tv stanica pozvao na konkretne clanove pozitivnih zakona. Takodje ni na clanove postojecih ugovora. Jednostavno, nemaju cvrstu argumentaciju i upali bi u niz zamki. Citavu stvar interpretiraju veoma proizvoljno, a u pozadini velikim dijelom uopste nema pokrica za njihove stavove.
Hocete li ubacati koji novi kanal,za ime Boga?
Koji je ovo kanal sto se pojavio na br 86.
tu se valjda emituju dokumentarci/filmovi koji se emituju na festivalu u baru
Arene (2, 3, 4) opet pođoše po ****
stvarno sto se desava opet sa arenama, sale ?
bogu hvala i ovo je zavrseno :D javili su mi da je tu samsung D550 40(ipak sam se odlucio za samsung jer mi je drug preporucio da uzmem)uzeo sam ga na 2 godine i sjutra vam se javljam :D
Sale tebi jos jednom hvala na svemu ;)
Bravo cardozo, iskreno ti zelim da se vise nikad ne javis na ovaj topik kako bi prijavio neki problem.
e sad ne znam jel ovo kritika sto sam ga uzeo ili sta ... ? :D
mislim ovaj televizor definitivno nece se vezivati sa EXTRA TV-om,nego sa dreamboxHD800 :)
Vidocq hvala u svakom slucaju :D
Sta je problem sa arenama? Prijavite to kada primijetite, pa ce provjeriti dezurni.
mene interesuje moze li se na Mini paket dodat Arena? drug mi ima ADSL i oce TV da doda ali najvise zbog Arene. ostale kanale nece nesto precerano gledat...
Moze, ali ce onda imati arena 2, 3 i 4, ali ne 1 posto se ona dobija uz start paket.