Je li samo novi korisnici mogu da uzmu TV ili mogu i postojeci?
Printable View
Je li samo novi korisnici mogu da uzmu TV ili mogu i postojeci?
Ja se sjećam da je bila priča da će se onaj USB port brzo osposobit,ali od tad ima i 3,4 godine..Što se desilo s tim?
kasni slika u odnosu na ton, na areni sport 3, jedno 10ak sekundi. Komentator vice evo gola.... ja gledam lopta skroz nazad, nidje veze, kad poslije 10sec gol :)
Ovako,PRIMERA ide na B92...i sad pocinje Barsa...i naravno pi-com zamraci...jer je LOKALNA TV STANICA OTKUPILA PRAVO ŠPANSKE LIGE...I ja zovnem...LOKALNA STANICA JE "ARENA"
Gospodo,a što ne ZATVORITE "IN" KAD JE LŠ?
e upravo sam i ja to sad vidio i htio da postujrm i pitam o cemu se radi... stvarno bzv da zamrace primeru, a nijedna domaca tv nema otkupljeno pravo na nju...
arena ni u jednom slucaju nemoze biti domaca stanica
arena je otkupila prava za crnu goru,bosnu i hercegovinu i srbiju....dok je b92 samo za srbiju i mislim da tu nema sto vise da se kaze :D
Arena nije LOKALNA STANICA...
Pa sto onda ne zamrace IN kad je LŠ?
jes, kodiran B92 a na areni 3 sinhronizacija slike i tona katastrofalna, mislim slika kasni skoro pola minuta
pa IN ima pravo na prenos 1 utakmice,s tim sto arena ne smije da prenosi tu istu utakmicu koju in tv uzme da prenosi...mislim da je to to
Moze li se znati kakav je ovo okvir sa lijeve i desne strane na Areni 1 ?
ide prenos brazilske lige i ovo cudo dosta suzava sliku
Vazda muka sa tim arenema. Prvo smo imali otkinutu sliku, pa je nismo ni imali uopšte, sad dobijamo nesinhronizovanu sliku i ton. Ja ne znam kako imaju obraza da nam naplaćuju punu pretplatu na taj paket.
Da zakasniš sekund s plaćanjem, sprdnju ti naprave. A niko ih ne obavezuje da ti i isporuče to što plaćaš.
Vazda je tako bilo za sve usluge Telekoma.
ja danas aktivirah arena paket, i rekoh ajde da odgledam ka covjek real-betis na areni 2... ..kad ima sto da vidim, kasni slika 10ak sekundi hahah
Odmah placas za 30 dana, ako je aktiviras u toku mjeseca, onda ti ide proporcionalno na taj racun, a ostatak na sljedeci i tako dok je ne iskljucis. Ako je koristis 45 dana, platices obaveznih 30 dana + 15 dana = 7.5 eur, konkretan primjer, aktiviras 15. oktobra, iskljucis 31. decembra, platices na oktobarskom racunu 2.5 eur i 5 eur na novembarskom i 5 na decembarskom. Aktiviras 15. oktobra, iskljucis 31. oktobra, platices 5 eur, jer je inicijalni/minimalni period 30 dana.
Mogu i novi i postojeci, ako uzimas na rate ugovor se produzava za 12/24 mjeseca.
Bio je promo paketa, 1+1 ili 4+2, posljednja je bila 12+3 - placas 12 mjeseci, dobijes gratis 3 = usteda 14,7 eur...
* Cijena paketa je 4,9 sa PDV, nego radi lakseg racunanja sam naveo 5.
Sale mora li da se bude extra tv korisnik da bi se uzeo televizor na rate?I koliko je ovo 40 inci cm ustvari?
Sad sam ja zv'o 1500 da se raspitam za ove LCD televizore,jer bih da promijenim jedan u sobu što imam, reko' kad je na rate to se ne osjeti, konkretno me je interesovao Sony 37' a iste su cijene i za Samsung i za Sony.
Elem, pitam ja ovu na korisnicki servis, koliko je cijena Tv-a, i ona mi kaze 495e, i ja je pitam a koliko je rata na 2 godine, i kaze ona mene 25.95, ja to pomnozim i rekoh joj da je onda cijena 622.8 (25.95*24), a ona mene kaze da nisam izracunao dobro, ja rekoh, to je cijena po toj rati i da je ocigledno da oni zaracunavaju i kamatu, i onda ona mene kaže, nemamo takvu informaciju. http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile17.gif
-
ne bi ga davali na rate danema neke cake i da im se ne isplati... Ali malo gradjana to provjeri pa placa mnogo vise nego sto misli :)
edit: Jos kad bi se ovaj problem sa Arenom 2 rijesio.... ne mogu gledat utakmicu da valja, kasni mi slika uveliko
Kasnilo je i meni sinoc. A kakvi su ti televizori sto prodavaju?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
meni nesto sjecka slika na arenu sport..ima li ko slican problem
Cijena je za keš odmah, naravno da je dosta skuplje na rate.
Mislim, cijene za keš su u rangu s keš akcijama po prodavnicama, tako da je to ok, a na rate jbg mora da se zaradi.
nije problem sto je na rate skuplje, nego sto to nece da kažu ili kriju, ovo se moze klasifikovati i kao obmana, a i dosta im je sto te zadrze kao korisnika jos 24 mjeseca a ne da te još deru na rate, i nije tacnu da su cijene u rangu kao u prodavnice jer Sony 40' moze naci i za manje od 595 koliko ga oni prodaju.
Ti televizori neće biti prejeftini. Znam za tender i ko ga je dobio i koje će cijene biti, ali za sada ne mogu da otkrijem ništa (obaveze ugovora o povjerljivosti). Jedino mogu reći da neće biti prepovoljno, i da će se moći i na druga mjesta uzet po istoj cijeni ali bez risivera.
O cemu to pricas kada su vec objavljene cijene TV-a? Cijene za kesh su za neke modele povoljnije nego u prodavnicama elektronike...