Jel ti bar donio kosulju i rekao izvini brato izflekah ti kosulju dozvoli da ti je isplatim u 6 rate? Ili se jednostavno pravio lud?
Printable View
Zar se roba i dalje pozajmljuje?
Pa od toga sam alergican od kad sam dijete bio. Moze sve ali robu ne sile nema. Redovno razdijelim ali da pozajmim pa da na sebe obucem nema sanse
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Uć u more da se kupaš na ovakvo nevrijeme i talase i onda ih spašavaju...vala bi im po šamarčinu opalio sve im ....m
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Tako prije neki dan mi na kapiju na Prokletije i ispred nas neki ljudi pitaju covjeka nq kapiju kuda poci da se pentraju put Karafila. 11 i po, sunce przi dobro. Veli im on a dje ste sad krenuli po najvecem suncu to su ljudi krenuli u 6 sati jutros. Treba 5 sati do gore. Ne ne mozemo mi sad nije problem. E tako je kad ljudi misle da su neunistivi pa se inate prirodi.
Ni ja ne razumijem svakodnevnu trampu garderobe, baš mi se gadi, posebno kad bff mijenjaju veš i kupaći, iako su oprani. Jednostavno, gadno je i nimalo higijenski!
Ukoliko je zaista neka posebna prilika u pitanju (svadbe, raznorazne proslave, ceremonije i sl.) nije strašno izaći u susret, pa dati ili pozajmiti haljinu, komad garderobe obuću, nakit, ešarpu i sl...
Samo vrati u stanju u kakvom si ga dobio.
Pa, sve da je dato zgužvano, prljavo, operite ga i ispeglajte u znak zahvalnosti, glibovčad!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
i ja napravih jednom ovakvu grešku. 2-3 fleke od vina, onda cigarom nekako uspije da je izgori. posle par mjeseci opet traži i ja mu pokažem šta mi je uradio od košulje prošli put te se on naljuti. generalno ljudima ne treba pozajmljivati jer većinu zabolje briga i ne pazi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vadjenje kostiju iz ribaaaa. :(
Retrogradne planete kao izgovor za sva sr*nja koja napraviš.
Shit happens, ali kada nećeš da "pokupiš" što zas*ereš, well, that shit can be annoying.
YouTube ce da me poludi. Osim reklama sad poceo da vrti samo dvije iste pjesme do iznemoglosti. Sve ih ponavlja dok novu ne pustim, cim se zavrsi predje na sledecu i vrati se na prvu i tako mislim da bi moga 100000 godina bez milosti
Cega se najvise sandra plasi - radivoja
Zamisli humor osoba koje ovo neprestano 20 dana kace dje stignu
A vala i ti kosulje pozajmljujes...ne no te je treba pitat za donje gace da mu pozajmis.
Ah, kako bih mu je lagano naplatio...
Je li moguce da lik nema svoju/ ne moze da priusti da je kupi ako je doslo do potrebe/ nema sa cim da ukombinuje kosulje koje ima, pa pozajmljuje?
Bas su mi masu stvari nejasne povodom pozajmljivanja garderobe.
Moze li malo pojasnjenje? Ko je Sandra, ko je Radivoje?
Evo od jutros cak, jedna instagram prijateljica takodje okacihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5f23f649ec.jpg
Najbolja stvar, je što ovo nije orig ideja. U originalu klinac kaže neko duboko ******, i klinke se isprepadaju. Mrzi me da tražim.
Evo ga
https://i.kym-cdn.com/photos/images/...75/829/397.jpg
Ovo je odvratnije od "Ovo je Crna Gora, ođe se ne radi"... sandra i radivoje...ko god da su, mora da je neka strašna fora
da batalimo pricu da nam se ko ne naljuti i ovdje je to aktuelno bilo:)
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...nicu-u-niksicu
po nekulturi smo lideri u regionu a i šire
Nekultura je kad ne znaš reći molim, dobar dan i hvala. Ovo je jedan klasičan nesojluk i da je države bar mjesec bi ležao u prdekanu sve li mu na svijet *****, iznervirah se pih
Društveno korisni rad da se opet utemelji u zakonu a i kaznenim institucijama. Pričao mi jedan pokojni komšo prije 30ak godina učestvovao u tuči, učestvovao samo što se našao tamo - sve u stanicu pa pred sudiju, uglavnom dobio je mjesec dana korisnog rada na rekonstrukciji jedne pruge u sred avgusta mjeseca. Svaki dan po 8 sati. Smije mi se i kaže: posle toga sam se bojao na ulici koga slučajno da zakačim rukom u prolazu..
Tako bih uveo za ove balvane koji ruše sadnice na sred ulice, uništavaju klupe/inventar/cvijeće. Bilmezi. I čudimo se što je Tara pošla u krasni.. Nismo za bolje, gamad jedna
pa rekoh ja davno odje, za ovakve stvari (kao i lomljenje klupa itd) rad neki i to ljeti kad je 40+ ili zimi kad je minus neki
ja ne znam da li ste obratili pažnju dok ste gledali al ladno se parkira na mjestu za osobe sa invaliditetom..
Neko prima platu za zanimanje: Čuvar bidona...
E, majku vam preduzetničku
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...627b0bf002.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Nerviraju me ove notifikacije na Tapatalku.
Poslije 2 ure mi stizu obavjestenja.
Samo me cima telefon za nesto sto sam vec vidio. Bezveze.
A jos vise me nervira sto sam stigao na Zabljak a zaboravio Kindle u Podgoricu. I sad umjesto da citam neku knjigu ja mlatim po forumu.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Mi smo zemlja čuda. Kotor, jedan od najljepših naših gradova, ispod crkve svetog Trifuna, sjedneš da jedeš, naručiš bocu vode i donesu ti Rosu. Pa kako majku mu *ebem? Ustanem, đeca ožednjaju, dođeš do onih sto prodaju kod pjace , 10 frižidera, svi Rosu drže... pa jel Crna Gora nema svoje vode? Restoran koji u ponudi pored mora nema recimo priganice a ima hemendegs, bečku šniclu...pa po***** se u turizam đe ti kažu ležaljka je 3.5 eura, sunđer 2 eura i suncobran 2 eura... Što je muka ljudi. Njemci svoje posrane kobasice prodaju 4-5 eura ka da jedeš viršle i od toga napraviše brend, mi ne možemo vodu svoju da držimo kao prioritetnu, priganice, njegušku kobasicu ali imamo gaudu, bečke šnicle i ribu od 50-100 eura kilogram... Bravo vam ga
Problem sa Rosom je srpska Coca Cola koja je primjer nelojalne konkurencije. Ako zelis da povuces 2 slepera coca cole po povlascenoj cijeni, moras I 1 sleper Rose. Nasa drzava ne umije, ne zeli, nece, da stane tome na put. Trziste je iz tog razloga preplavljeno Rosom. Ako zelis frizider Coca Cole u kaficu ili restoranu moras Rosu da vuces. Dzabe sve ostalo njihovo da uzmes, ako ne drzis Rosu nece da ti daju frizider.
Mene to sve jako nervira, ali ne znam kako se boriti protiv toga.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
Znam da postoje razne malverzacije i uslovljavanja ali krvi bi im se napio zbog toga. Podgorički aerodrom u zadnjem dijelu pred izlaz, samo rosa voda. Ne smeta meni nijedna druga voda ali me nerviraju mehanizmi jer su svi u talu, to je tako karakteristično za nas sve na ovim mrčenim prostorima. Svi su potkupljivi, svi budućnost zgaze zarad neke hebene privilegije. Pogledajte kakvom nas je ljepotom prirodnom Bog darovao i kako ništa ne umijemo kršteno napravit. Boku smo kao najljepši naš biser počeli srat a ne što drugo..
Masu se iznerviram kad vidim djevojkama za sto Sardone ili Rose mali, da to izgleda sto vise fensi. Jos nijednu ne vidjeh da naruci bocu od 0,7 L ili 1L pa da piju cijelu noc
Ti se otvori pa casti djevojke i neces se nervirati
Ne bi one to prihvatile, previse je gruba ta boca za njihov istancan ukus
a šta bi rekao kad dođeš u lokal u centru nikšića i poručiš nikšićko a konobar ti kaže ne držimo nikšićko samo tuborg calsberg i sl...
Sent from my Redmi 7 using Tapatalk
Ili dođeš u Bijelo Polje i nemaju Radu
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
E ja izgleda ne idem po tih lokala u Nk dje nemaju Niksicko, to je bas bezobrazluk.
Kad drzava ne stiti svoje, sto bi se to ocekivalo od ugostitelja (koji gledaju samo profit) ?
Jel' SRB jedina iz koje moze da se uveze posrana Coca Cola ili je jednostavno (znacajno) najjeftinija?
ne bi bilo tako da ne plaćaju reket.