Dovijeka masne šiške Neleta Karajlića
Printable View
Dovijeka masne šiške Neleta Karajlića
-Ja sam iz Nikšića, malo se slabije snalazim, ne poznajem te ulice, a đe je Šakov kafić (kurir da mi donese pošiljku)
I pored silnog truda od 'Tehnomaxa' desno, kroz ulicu, pa lijevo, on ode lijepo na Konik put vrtića.
Pri samoj ivici strpljenja, procijedim:
-ĐE STE VI SAD? (da mu pomognem, vratim na 'ispravan put)
a on sav isprepadan:
-NE ZNAM, ŽENO BOŽIJA, MENI OVO K'O NJUJORK.
OOOO, Sačekaj tu, manit se izgubio, ja ću doć' do tebe!
Jedva se potrefismo.
- Slusaj ti...
Ne bilo ti zapovijedjeno mozes li malo pomjerit tu kisjelu?
A da, slusaj Milo...
Na sta oni sve trose pare.
http://www.vijesti.me/media/cache/78...e307d2458e.jpg
Juce mi prvi put napisase kaznu u saobracaju, prekoracenje brzine, aaaaaaaaaaaaaaaa
Opusti se stara moralo je nekad... Ako ti je za utjehu u zivotu sam 2 puta presao 90 i oba puta su mr ufatili :)
Ajde ne placi zbog toga, meni saobracajna stoji jos kod njih, evo za dva mjeseca godina, a kazna mi zastarijeva tacno kad mi i istice registracija. Kad im dodjem u mup, i kazem, izvinite treba da podignem saobracajnu, kad ste registrovali, prosle godine :lol:
Još ne viđeh, niti čuh da se saučešće prima u kafanu (kod Ama na Drač) nako kod nas...
Vjerovatno ima akcija - platiš tri rakije uzmeš gratis pivo
ili slave, što je baba od 91 godinu preselila na ahiret..
Ovi smradovi sto rade put Podgorica-Cetinje-Budva. Skupo im je da uvedu trecu smjenu pa zatvaraju put po danu kako im se ćefne..
Kolera...Tačno mi dođe to malo ljudi što se zaustavi, da zakunem da ne ulaze da jedu..
Poštujem svaki način da se zaradi i prehrani famelja, ali ne trovanjem, salmonelom i ostalim bakterijama...
Rijetko se nerviram, ali kad čujem "vegan" i "gluten free", sve bih zapalio...
Neka čoče, nemoj...
a ko je vegan
jel to onaj te ne ije nista od zivotinja axxxaxaa
AHAHAHAJAJA ee ahahaaaaa
Šta, ti si vegeterijanac? A moš bijelog malo..
Sent from my iPhone using Tapatalk
kad mi dođe neko i pravi se nevješt za neke gluposti samo da ne bi morao sam to da uradi. i još da mu ja uradim.
evo letim. mrš.
Sinoć stižem iz Beča 1100km vožnje i ne viđeh jednog jedinog policajca ni tamo ni na putu ka CG, e uđoh li u moju voljenu zemlju odmah počeše da zaustavljaju.
Prvo kod skretanja za Njivice, pa prije trajekta, pa poslije trajekta, kod aerodroma Tivat, pa u mjestu Glavati prije Budve, onda na izlazu iz Budve, zatim Sutomore i na kraju kod nadvožnjaka u Baru.
Osam patrola policije od Debelog Brijega do Bara. Ljudi moji ovo nema niđe, Bog jedan zna što sve pada na pamet onim strancima kad uđu u CG.
8x5e ..nije puno..spustiš prozor i pružiš mu, uzme, ti nastaviš i eto[emoji6][emoji34] ko će se cimati i gubiti vrijeme sa njima
E ovi vegani, to je ista kategorija kao predderi. To ide protiv prirode jadan. Cojek je zivotinja, mesozder,. Od cega je srz cojeka - DNK - od proteina. Dje su najbolji proteini u meso jarane u mlijeko i jaja. Dijete jede mlijeko kao najprecu hranu kad se rodi. A ovaj bi mu zabranio. Skrenulo sve jarane s mozgom.
Sto se tice vegana vazda se $etim ovoga i popizdim namrtvo.
http://www.novosti.rs/vesti/planeta....dete-preminulo
Kako me je smarao jedan dolje na ulaz u Risan prije par dana..aoo
A još ga ovaj drug što je sjedio pored mene podjebava..
"Jesam li ti rekao da ne treba da voziš pijan!? Aoo šta sad da radimo.. Onda se obraća policajcu; "stalno pijan vozi, nikako da mu dokažemo do to ne valja"
A on gleda, pa se smije, pa provjerava dokumenta 10min ..a pušti me oli..
i pitanje: "jeste li umorni" :)