nada poslednja umire :)
Printable View
nada poslednja umire :)
da, naravno. HBO se siri :)
Vidim da je Arena konačno prebačena na 16:9.
Za sada ce biti tako.
Može li se ovakvo što očekivati i kod nas: http://www.open.telekom.rs/webtv/Con...temp=0&sid=806 (WebTV) ?
Danas sam se jako razocarao u ovu kvazi firmu T-Com. Koristim skoro dvije godine extra trio i sad bih da ugasim extra tv i zadrzim internet i telefon. Ladno mi kazu donesi opremu ?! Kad sam se prijavljivao receno mi je potpisi ugovor na godinu i po i opremu dobijas gratis. Sada mi traze da vratim a da mi daju obican modem za internet bez wirelessa ?!
Ajde i to sve. Ja pitam ako bih opet htio da budem korisnik extra tv kazu opet moras da potpises ugovor i da platis opremu ?! Znaci 2 godine korisnik Extra trio, i jos koliko godina korisnik telefona i interneta i opet treba da me obavezuju da cu toliko i toliko koristiti njihove usluge. Zasto mi ne dozvole da koristim koliko ja hocu i da mi naplate recimo troskove prikljucenja instalacije ili sta god...
Ponasaju se kao da su jedini pruzalac pomenutih usluga a ne samo jedan od mnogih. Ima i novih pa cemo birati. Pa-pa T-Com lopovska firmo!
Opremu si dobio gratis na koriscenje, kada raskines ugovor prije isteka minimalnog perioda trajanja - opremu vracas i placas preostale pretplate. Ako raskines nakon minimalnog perioda, samo vratis opremu i odjavis servis u T-Shopu (vlasnik linije). Novo prikljucenje - novi ugovor, sacekas neku akciju i ponovo dobijes za 0 eur uz samoinstalciju.
Od sada teletext na arenasport 1.
Nisu pominjali da je dobijam na korišćenje već samo GRATIS. Kako to lijepo zvuči - GRATIS, ili kad stave 0 eura velikim slovima a onda ti treba lupa da išćitaš da sve to ipak na neki način mora da platiš. Zbog čega nemaju neke povlastice za dugogodišnje klijente? Zašto me opet obavezuju na korištenje godinu, dvije ili sl? Zašto jednostavno ne mogu da se priključim i odustanem kad hoću? Neka naplaćuju troškove raskida i priključka a ne da me obavezuju da moram plaćati pretplatu određeni vremenski period.
Teletext i na RTS1
Cisto da se zna, da u ponudi Telekoma (iako ne na sajtu, nego u cjenovniku) postoji i MINI paket u fixnoj telefoniji gdje je pretplata smanjena za 2 eura cini mi se (u odnosu na standardni paket koji svi imamo). Moze da se predje na taj paket bez nekog obavezivanja na minimalno trajanje ugovora, s tim sto su pozivi skuplji tako da je bolja solucija za one koji ne koriste fixni...
Nije tacno, teletexta nikad nije bilo na RTS (barem kod mene)
Ima ga u cjenovniku i pretplata je ~3.04 eur sa PDV.
Sale, da li bi bilo moguce da se doda opcija da po sistemu zakazivanje emisija samo prebaci na taj kanal ?
Za sada nema ta opcija, mada je background snimanje i bolje, jer to automatsko prebacivanje samo moze da te prekine u sred neke zanimljive akcije na kanalu koji upravo gledas.
Moze, ali to si ti izabrao. Ja namam naviku gledanja snimljenog materijala, jednostavno vrijeme koje posvetim gledanju tv je neki live kanal. Zasto nebi taj neki live kanal bio bas onaj koji sam primjetio jos prije par dana na EPG-u ? Mislim da nebi bio problem da se napravi da iz EPG biras hoces li zap(prebacivanje na kanal) ili snimanje istog.
Sto znas :)
zar je moguce da niste poceli da gasite ove pakete koji nisu bili korisceni prije nego sto ste ih vi ukljuculi ?ipak mi malo ovo budi sumnju nazalost...da ugasim ja ovo ?
pozdrav
kad istekne 5 nedjelja od aktivacije, sami ce se deaktivirati...