isti slucaj i kod mene
Printable View
isti slucaj i kod mene
prateci logiku emitovanja kanala B92 mozda bi nam mogli u osnovni paket ubacit Sky Calcio kanale, pa ih kodirajte, ili bi trebali napravit neku anketu koje kodirane kanale bi zeljeli da imamo u osnovnom paketu, mozda premiere ili canal deporte???
i ja se o jadu zabavih svaki put oko premjestanja kanala,pi
mnogo nas je sve to pogodilo oko premjestanja kanala, ka' da svaki dan uvode nove kanale :)
:culpability:
Mene mnogo vise nervira sto placam Arene, a vidim samo pola slike. Dobro su makar makli one crne linije..
Koji TV prijemnik imas? Arena salje takav signal, logo im je na mjestu gdje bi trebao da bude za 4:3, a video je za widescreen - 16:9. Jos jednom ce biti provjereno sta moze da se uradi, ali u sustini na LCD televizorima (widescreen) sve izgleda OK.
Ipak je vidan napredak, ranije su se trebala rucno ispodesavati sva programirana serijska snimanja nakon ubacivanja novog kanala a sada se to automatski obavlja.
Za sada nema rjesenja za to tumbanje redosljeda. Samo mogu da pozelim da ga bude sto cesce :)
Imam LCD 16:9. Kad krenu reklame, odnosno utakmica, sa strana fali slika, to se jasno vidi.. Logo je postavljen da se vidi i u 4:3 format. Ocigledno je da vam oni salju 4:3 format ako je kod vas podeseno sve kako treba.
Evo momak je objasnio o cemu se radi..
https://forum.cdm.me/showthread.php?...13#post2388613
molio bih sto vise kanala ka sto su korona srpska i tako te dje izlivaju olovo narodu a manje dje je sport film
Ja i dalje nemam ton na Koronu (doduse i nije da mi nesto treba), da li neko ima isti problem ili da prijavljujem na 1500?
Srbija do Bara ! - preko Extra tv-a
blago nama sa kanalima oci izgubig :pirate:
kud se dadoše ove arene...1,2,3,4...? evo ih nema uru a ovi iz t-coma se,naravno,ne javljaju...
p.s...javiše se napokon...signal se izgubio,nije do njih a kaT će doć ne znaU...eto...ko je čeka Juventusa,Milana,Reala....neka čeka još...
a nije do njih vjerovatno no do arene jebene,isti su ka oni.
Satelit na kojem se emituje arena danas ima neke tehnicke probleme.
Radi se na njihovom otklanjanju, ali na taj proces ne mozemo uticati mnogo.
Izvinjenje korisnicima.
Bitno je da ima slike u toku nedelje dok ide snimak meca Real - Herez iz 1997. godine, a tri sata nedeljno kada treba da radi, nema signala. Pih.
Ništa dok ne uđe Sale u neki Soyuz sa šrafcigerom i izolirkom u džepu, pa pravo gore da se to sredi.
@Sale
kad dodje 05.10.2011 oce li se ovi paketi koje nisam koristio(arenasport,HBO,xxx....)sami pogasiti ili cemo morati mi rucno
to da uradimo
volio bih na vrijeme da cujem odgovor
hvala i pozdrav :)
@Roy rep+! :D
@cardozo bice automatski iskljuceni. Garantovano.
http://www.hbo.rs/article/uskoro-sa-...hd-adria_15986
Imamo li se cemu nadati ?