mnogo dobar mec izmedju Nadala i Nalbandiana, za uzivanje :)
Printable View
mnogo dobar mec izmedju Nadala i Nalbandiana, za uzivanje :)
ja sam mislio da ti gledas tenis jedino kad nole igra :D
ceka sam Rafu na tiket :D
Covjek je dobio servisom mec....uzas
Sent from my ST15i using Tapatalk
treba prvi reket svijeta znat da vraca dobar servis
Bogami je neke od najvaznijih poena uzeo sa osnovne linije...
cestitke isneru na zasluzenom ulasku u finale....no1e izgubio oko 700 poena ali nema veze...idemo dalje.
No1e !!!
Djokica se bash Iznervirao !
nije djokovic zasluzio poraz ali jbg,ne moze se uvijek pobjedjivat
no,dako pocnu nadal i federer,e zaspah ;P
Federer jos od Londona pokazuje da je prakticno nepobjediv u mecevima u 2 dobijena seta, medjutim, potrebno je tu dominaciju prenijeti i na slamove-bez toga je sve to prilicno malo dostignuce za igraca takvog kalibra.
federer maestralan.rasturio je nadala.
azarenka rusi sve pred sobom...sta reci ? :)
Fedex 39 od 41. Samo malo vishe teretane Rogere, i Wimbledon i US su tvoji, bez greshke;) Sjajno! :)
federer i dalje konstantan. dok ga neki salju u prijevremenu penziju on i daje skolske casove tenisa, konkretno na temu: kako rutinski rijesavati drvosjece tipa izner raonic..
sadasnja lista ne odrazava realno stanje, trenutno je svajcarac drugi igrac svijeta
stari dobri fedex...
kakav doktorat na temu: kako pospremiti servera dvometrasa nadljucke kondicije?
uzivanje ga je gledat!
ima on jos dosta toga da pokaze, i radujem se tome! ;)
Federer je u odličnoj poziciji da se vrati na prvo mjesto ATP liste, on ne brani do Bazela, tj do oktobra ništa nedostižno osim finale RG, ima polufinala, i nekoliko jos ranijih ispadanja, realno bi bilo da opet bude No1, pa makar na dvije sedmice :)
sta tacno brani do RGa?
pa, ako odbrani miami i obrne ga na sljaci, a djokaj se prospe jednom-dvaput, nije bez sansi za obaranje samprasovog rekorda.
ali i poslije ima sansi, jer on je ispao četvrtfinale W, drugo treće kolo Sinsinatija, mislim polufinale Toronta(montreala).... SF US opena, može do prvog mjesta!
ako osvoji majami zaradio bi jos preko 1000 bodova(u odnosu na noleta) i vjerovatno bi prestigao Rafu, to bi bilo super jer bi onda mogao dobiti Mareja u polufinalima GS, poklon za RG bi to bio :)
a ne moze da odmogne sto u polufinalu miamija ide na noleta. ne znam za jul/avgust, kako tacno ide sa olimpijadom, ali bilo bi zgodno da do wimbledona (tj zakljucno sa njim) dodje do te 2 nedelje.
bogme tezak zrijeb No1e-ta :
potencijalni polufinalisti:
No1e-federer
nadal-marej
raspored:
http://www.atpworldtour.com/Share/Ev...=403&Year=2012
Sony Ericsson Open :D