@Slayer
I ja to isto kazem. Da se preselim u Keniju, bilo mi bi milo kad bi Kenija pobijedila Tanzaniju iako nemam nista protiv Tanzanije.
Ne znam dje je nocas bila KO policija da kazni ove ostrascene, lokalne teroriste na sred ulice?!!
Printable View
@Slayer
I ja to isto kazem. Da se preselim u Keniju, bilo mi bi milo kad bi Kenija pobijedila Tanzaniju iako nemam nista protiv Tanzanije.
Ne znam dje je nocas bila KO policija da kazni ove ostrascene, lokalne teroriste na sred ulice?!!
Brate ja razmisljam ovako.Ako je Ceca majka a jeste? Onda smo svi mi Srbi jer je Ceca majka Srpkinja.
Ahahaha koja banana od drzave. Zali boze ovog naroda... Pa se ljudi smiju rozajcima [emoji85][emoji85][emoji85]
A najjaci su mi dps botovi koji navijaju za srbiju ali ne smiju to iznjeti u javnost no gore sami sebe ao ahahaha
A sto je ovo, ne mogu se ni vikendom naspavat. Dodje neki gost i cujem pricu kao da se svadja s mojim tatom (naravno probudim se od dreke) u tome čujem ulazi i stric kao šlag na tortu. Pitam majku kad je prošla pored sobe, sto je ova dreka, ko je to, a ona veli PRIČAJU O SNAHAMA. Pritisak im dižu izgleda.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nadam se da si ironičan. Dobro je sto se dolazi, samo da se smire strasti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha a nije bilo ironije, stric je u pitanju pa je oprosteno ,aj ta uza familija i nekako da razumijem,treba se drzat zajedno i posjecivat se al ne precerano:)
ja pricam uopsteno ,kad se najave neki sto ih nisam vidio sto god pa oce da posjede malo,i razni ljudi sto ne znaju sto ce od dosade pa idu u goste.
nerviraju me ljudi koji, da im se ti ne javljaš, nikad se ne bi javili. a kad se ti ne javljaš, pitaju te što je s tobom i jesi li živ.
e pa puca mi pimpek, eto što je sa mnom i nisam živa, umrla sam, kremirali su me i prosuli iznad jaza. i duh mi se spalio sa mnom. mršte.
Javicu se ovih dana.Bez eura sam ne mogu ka ciganin.:lolblue::lolblue::lolblue:
:lolblue: danas me oduševljavaš!
Eto guzna.. Svima nam je milo kad si ti u elementu.
ja sam uvijek u elementu. al ako ja se*em po sebi, ne mora da znači da i ti možeš :)
Opet smo dvije. I ona
http://www.nadlanu.com/upload/thumbs...7035_672x0.jpg
..treća.
A ne znam jesu li gori ovi, ili oni koji se redovno pitaju s tobom kad je neko koga poznaju sa tobom u drustvu, a kad te vide samoga ne poznaju te.
Ali obavezno se ponovo jave i pitaju kad te sretnu sa zajednickim prijateljem i obavezno ne jave kad on nije tu hahaahah :) piihhhh
Što veli feng šui, kad se probudiš s glavoboljom, đe je bolje tresnut glavom o zid ili o vrata?
-slabo koristim mail, pa mi pošalji slike viberom
jesu li ovo oni seljaci što su govorili 'nemojte fiksni, evo vam mobilni rijetko sam kući'..pa se modernizovali..
Ja ne koristim viber, gospodine. Hvala, doviđenja.
Nabavi kompas, pa ovo odradi......
Pa cu ti onda nesto preciznije reci!
Tri načina za određivanje pravca:
a) Utvrdite pravac određen glavnim vratima, tj. stojeći na najvećim ulaznim vratima i gledajući napolje.To je pravac koji može da se kvalifikuje kao glavni pravac.
b) Utvrdite pravac određen pružanjem glavnog puta koji se nalazi izvan vaše kuće, to je pravac iz koga u vaš dom dolazi maksimum jang energije. Dakle, ako je kuća okrenuta prema drumu, čak iako su vrata okrenuta u drugom pravcu, uzimate ovo kao glavni pravac kuće.
c) Utvrdite pravac vrata koja članovi najviše koriste, jer su po definiciji glavna ulazna vrata ona koja članovi najviše koriste (“usta kuće”)
2. Pravac unutrašnjosti vaše kuće: Od ulaznih vrata dalje metar u unutrašnjosti kuće uz pomoć kompasa opet očitajte pravac.
3. Treći pravac: određujete iz središta Vašeg doma.Dakle, na tlocrtu ubacite površine koje nedostaju do pravilnog oblika i onda povucite dujagonale da bi ste odredili središnju tačku. Odatle određujete smerove svog životnog prostora.
ne boli me više glava, ne boli me više glava...
ahahahahaha mrgajlo, zabrinuti...
Vise je gadjenje od nerviranja ali... stoka iz ulaza koja baca opuske po stepenica, ostatke hrane, ostavlja limenke i boce iznad one protiv-pozarne kutije itd. Oce li ikad bit' neke kulture medju nasom stokom?
Neće nikad.
Mene nerviraju strašno iskompleksirani ljudi.