Nerviraju me ljudi koji stavljaju tri ili dvije tacke na kraju neke 'recenice'. Osobito oni koji poslije gore navedenih nastavlju svoju umotvorinu.
Printable View
Nerviraju me ljudi koji stavljaju tri ili dvije tacke na kraju neke 'recenice'. Osobito oni koji poslije gore navedenih nastavlju svoju umotvorinu.
E nije ti ga lako onda...
Onaj opasni mladic sa RTCG sto vodi vijesti.... :p jedino kod nas moze neko onakav moze da radi na televiziji
btw, cemu oni tucaroski pogledi i glas prijeteci ?
kad se spetljam posred ajtara i onaj dio pred dženazu..Bože, nemala me majka..smotanu...
Što nisam ravnodušna prema ovakvim stvarima:
http://youtu.be/qemWRToNYJY
Ajde da patim za kim ili tome slično pa da kažeš - ajde de, neka si se ti rastužila, isplakala, itd. - ali, alooooooooooo?! :confused:
:hammer:
ovako ti ja pevam i dusa mi place i sva sam ti pesimisticna sto me ptice ne pokakaju :D
:D Ali nisu mene nego moj šorts koji se sušio na žici, broji li se to? :mrgreen:
Izgleda da ne, jer ne vidim da me kakva sreća našla, n'o nekakvi jad! :mrgreen:
Truli medjuljudski odnosi - sto si bolji za mene bicu gori za tebe i obratno. Uffff!
Polen me udavi, nijesam spaala sinoc, osjecam kao da sam kopala nedje, a ne bila na posao citavi dan.
kradje, namjestanje rezultata i tako..
Nervira me sto umjesto da ucim ovih dana ja kuliram.ALi za sad dobro podnosim nervozu.
P-Com.
Ljudi su mi ladno naplatili neki uredjaj od 100e.
faces are ugly...
poludje me nemanje sna ;) aaaaaaaaaaj meeeeeneeeeeeeeeeeeee
Insomnia, prehlada u junu koja traje 10 dana.... Navučenost na olynth....
Mala, taj olynth ti je štetan masu! Olynth NE SMIJE da se koristi duže od neđelju dana. Ako ti se za to vrijeme ne pročisti nos ideš kod doktora.
Moj ti je savjet, uzmi Marisol sa morskom solju, neće ti očepit nos, ali će ti pomoć da ti se regeneriše sluznica nosa koju si sjebala olynthom...To ti je za početak najbolje, znam iz iskustva ;)
Inače, mene trenutno ništa ne muči da kucnem :)
ljudi odreda idu na lijecenje zavisnosti od olyntha , ako bas imate zacepljen nos nafazol za bebe 0.5 posto i nema frke
Meni je olynth ovih dana neizbježan zbog devijacije nosa i prehlade pa ne mogu disat. On djeluje oko 8 sati i onda ponovo blokada, gore nego prije stavljanja kapi. Istina je da ga ne treba prećerano koristit jer nagriza sluzokožu i sl.
Čudno kako ti ovo nisu prepisali
http://2.bp.blogspot.com/_dLCTMRnDyy.../flixonase.jpg
Ne citam novine, al gledaj ovo iz istog clanka:
Quote:
Vozač “golfa” se kretao iz pravca Vezirovog mosta ka gradu kada je izgubio kontrolu, preletio zeleno ostrvo koje razdavaka trake bulevara
Quote:
Vozač “golfa3” prošao je samo sa lakšim povredama kada je preletio ostrvo koje razdavaja trake bulevara i direktno udario u automobil koji je nailazio iz suprotnog pravca.
E pa.Quote:
Prema podacima iz policije, vozač “golfa” se kretao iz pravca Vezirovog mosta ka gradu kada je izgubio kontrolu, preletio zeleno ostrvo koje razdavaka trake bulevara, a potom se silovito zario u prednji dio “mercedesa”.
Nervira me hlor u vodu 24 h dnevno.
dobro je i kad je imate uopste...
Irvas koji da zmigavac tek kad dodje na pola metra, a ja ga cekam da predjem ulicu... Irvasiiiii!!!
nebulozni topic o dizniju koji niko ne brise ; )
Neljubazne, smotane, spore kasirke!
'oćete l mi reć ko je Iva Štrljić i čime se dotična bavi?
KRKNA, citas pogresne novine :)
Mrzim situacije kada srednjovjecna vrlo vitalna gospodja ocekuje da joj ustanete u autobusu i onda stojite sat vremena do Nk. A vas ionako bole ledja citavi dan od laptopa, vise ni sami ne znate koliko ste puta ustajali tako u zadnjih par mjeseci da neko drugi sjedne, a ova gospodja sasvim odmorno izgleda... I taman odlucite - hajde ustacu joj ebo je muz njen, nema veze - kad uskace cura koja sjedi iza mene sa "gospodjo, hocete li sjesti vi, vidim da ste umorni"... Blam, blam, blam. :(
a boli te uvo! :)
Odoh, i ne vracam se.