Ne. Treba ti medjunarodno punomocje.
Printable View
Ne. Treba ti medjunarodno punomocje.
Gdje i kako to mogu izvaditi?
Ides ti i vlasnik auta (vlasnik i ne mora, samo ti treba njegov pasos i saobracajna od auta) u AMSCG (kod Dali restorana), dajes 20 ili 25 eura i dobijes medjunarodno punomocje.
Ceka li se koliko dugo na to punomocje?
5-6 min, odmah ti je daju.
Kasne jedino ako dajes u usta onoj radnici tamo (u tom slucaju cekas i ti i ovi iza tebe).
Smijem li pokusati bez punomocja?
Šta si to ukrao pofali nam se :D
Problem je sto mi se zuri da podjem za Srbiju, a moje auto je na ime prethodnog vlasnika i dok ga nadjem bit ce mi kasno.
pokusaj... nas su prosle godine na gucu pustili....pricali sa komandirom i nekako nas pusti..veli aj kad idete na gucu moze.. pa probaj i ti tako.. guca inace u ponedeljak pocinje :D
Znam za slucaj da su jednog naseg pustili jer mu je bila istekla registracija jedan dan, to je bilo na CG stranu, jesu li ga pustili na srpski punkt nemam pojma , e sad sve zavisi na koga naletis u smjenu.
molim za pomoc ali ako moze bez komentara tipa sto ce ti to i bolje ti je ovo :)
ocu da kupim pezo 308 i u dilemi sam da li uzeti onaj 1.6 HDI sa 92 ili 110 ks? ovo pitam jer mi neko kaze da je sa 92 ks ovaj auto previse trom? koliko ta razlika u snazi utice na cijenu registracije?
Hvala vam.
da ne otvorim thread zbog jednog pitanja.zna li ko koliko se krecu cijene za rent-a-car u CG?
Tu nedje od 30-55 eura ja mislim.Sve zavisi od kola koja te interesuju.
Moram sjutra za HN.
Sto dobijam, a sto gubim ako odem putem PG-NK-Risan? Je li bio ko? Koliko traje?
Valjda je bolji put,nema gužve, onoliko krivina itd. Nisam bio al su mi se dosti falili. Ne znam kakva je situacija iz PG al iz NK je masu kraće.
A koliko treba vremenski brate znas li?
Iz Nk, lagane vozhnje ne mozhesh preko 1h 10-15m ostavit... Sve polako.. Strashan je put. Necesh se zajebat' ako ovamo okrenesh.
duzi ti put bude 20,30 km nego preko trajekta... al je dobar put..pa ti vidji :D
i nemoj ic preko trajekta jer placas 8e u oba pravca , plus sam ja sam cekao na trajekt 45 minuta na ono sunce,3-4 trajekta su se posla dok sam cekao, jer kamioni imaju prednost nad autima, a okolo nemas guzve stignes za 20 minuta.
Preko NK, iskljucivo.
Drotovi su ti najcesce posle svake 50 km/h table.
Mogu da napravim neku kompenzaciju da uzmem jagg xj 4.0 02 godiste full,mogu li se dje naci djelovi u cg za njih?
likos kod vezirovog ;)
Majstor koji ce zamjeniti caure zadnjeg mosta na golf 3, to jest, onaj koji ima odgovarajuci alat. Koliko sam vidio, uglavnom ih bruse, kako bi ih uglavili.
ne moras to da mijenjas to je golf, vozi to tako jos 20 godina
Vidim ja da cu ga prodati brzo sve su prilike.
neces valjda, to cudo njemacke tehnologije, nepokvarljivi racionalni stdljivi auto ? dje ima majstora i djelova na trafike za 5 eura?
Neka de. Nego daj mi link za Limbo na pw, a Fabia neka kaze koji od majstora ima alat za ovo :)
Brzi, vidio moj pm?
Koliko kosta atest za plin na masinskom fakultetu??? Hvala