Sve novo stavljaju. Imas na sajt vlade cg.
stolice, drzace za kokice, itisone, platna, cak i okvire iz kojih kamere pustaju sliku.
Printable View
Digli su cijene sad, provjerio sam - kad je otvoren Arena Cineplex u Novom Sadu, 3D projekcije su bile nešto preko 3€ kad hoćeš, bez dodatnog plaćanja naočara. U tom momentu je skuplja bila karta u PS Steru za 2D projekciju. Moguće je čak da je u Areni neki 3D matine bio tada i za recimo 250 dinara. Pada dinar, rastu cijene, tako to ide. Znam samo da je bolje krcat bioskop po malo nižoj cijeni nego poluprazne sale. Nadam se da neće Cineplexx da prati Kolosej cijenama, pogotovo što nije ista tehnologija - Xpand naočare su aktivne, sa baterijama, i puno skuplje od pasivnih koje koristi RealD.
Mozda Arena ali Kolosej i Ster su uvijek bili u ovom rangu koji sam napisao.
Cijena nije realno da bude niza od ove koja je trenutno, iz mnogo razloga a sto se tice naocara, jesu skuplje Xpandove naocare, ali se one koriste dok se ne uniste, dok Real D naocare nisi obavezan da vratis poslije projekcije...
A u Areni sigurno nisu digli cijene jer pada dinar, nego jer im se nije isplatilo da rade po cijenama sa kojima su startovali, ako su već bile takve kao što kažeš...:)
obavjestenje je da cijene karata ostaju apsolutno iste, samo se sve mijenja osim holivudskih blokbastera cineplexx.me ce davati i evropske filmove, na otvaranju idu vampir baletica, ovo moram gledati, tintin i ona mala slatka kornjacica onaj podvodni svijet koja je u 3d vrhunska stvar za gledanje
Preporucite u taj 3D sto da se gleda..
Trebao bi i naziv ove teme da se promijeni.
Ne znam gdje procitah, uglavnom bice 10 novembra Tin Tin, Konan i Tri musketara. Fino za pocetak i eto prilike na Tin Tina da se vidi kako izgleda taj 3d :D
Nije u srijedu, nego u cetvrtak...
Dobar je komentar za naočare: "ne dobijamo ih besplatno kad moraju da se vrate!".
Ne poklanja niko više naočare da ja znam, a besplatno se odnosi na sisteme kao recimo Xpand gdje ti uzmu 1€ da ti iznajme naočare povrh cijene karte, i to naočare idu na drugu fiskalnu kasu... koji je to haos kad je gužva.
a i valjalo bi kupit svoje naočare da ne stavljaš one njihove masne što će svako nosit i iskrivit :distrust:
da.ali ce zabranit sig da se unose :)
kad nastanje klepanje naocara,pa na svaku drugu sliku sa zurke naocare iz biosk :P
Ne vjerujem da će, na vrata se uzimaju, nema trika da izađeš s njima bez da izbiješ radnika pred svima.
U USA si mogao da kupis naocare (1$) ili da ih doneses sa sobom... Posto ih platis, one su tvoje, a po izlasku su imali veliku kantu za reciklazu tih naocara ako se odlucis da ih ne zadrzis, kao sto ih vjerovatno neces zadrzati jer kucis vec imas XX parova... Ja sam donio jedan par i evo sad gledam na njih i pise RealD 3D...
Kakve su to naocare oce li mi reci ko, jel to ono jedno crveno jedno plavo ili?
U BG te sacekaju na izlazu od sale i uzimaju.
Bil' mogle ove naocare bi a?
http://www.tinydeal.com/authentic-gr...59-p-6065.html
Jesu RealD, ali ne znamo jesu li u Cineplexx-u aktivne ili pasivne. Viđećemo.
Ali mi nisu jasni ovi komentari na Vijesti i slično - naravno da se naočare održavaju, dezinfikuju. Na zapadu se koriste iz paka nove svaki put, pa se nose kod proizvođača da se srede i recikliraju. Gledao sam u tri različite sale 3D, i stvarno mi ništa falilo nije.
to je zapad, u bg kad sam bio poredjane na gomilu i svako dobije po par, kad izlazis ih uzmu i vrate na istu gomilu za sledecu projekciju. Prvih 5min filma sam brisao stakla da bi vidio sto kroz njih...Bjehu ove XpanD crvene
XpanD jeste, jer su aktivne (s baterijom) i glomazne pa se teže čiste. Za RealD bi trebalo da bude dovoljna krpica najobičnija.
u bg sam ja napustio film zog gadnih masnih cvikera, pi
U Barseloni, naocare placas 1 euro, nosis ih kuci i sledeci put ne mozes da doneses te naocare nego moras ponovo da platis euro... Pljacka.
P.S.
Hoce li moc Lokalni vampir da se odgleda normalno mislim da nije 3D ? Ovaj film ne treba gledat u 3D.
nije 3d i obavezno ga gledati
sta ovo cuh da ce biti i direktno prenosenje nekih vaznih svjetskih kulturnih i sportskih dogadjaja dikretno preko satelita...
to ce bit dobra stvar, odgledat tekmu neku :D
Zasto stari filmovi ?
Ne znam dje si ti bio, ali nama su u IMAX Port Vell bioskopu dali naočare na ulasku u salu i po završetku filma smo ih vrnuli nazad.
Btw_moram napomenuti da sam iz sale izašao prilično razočaran, jer sam očekivao mnogo više od te tehnologije. Mada, možda je bilo do dokumentaca o praistorijskim životinjama koji smo gledali. :)
ma vjerovatno sve zavisi do vrste naochara ljudi....ove shto su slichne onima u kolosej shto sam uzimao koshtaju oko 70 e po komadu u maloprodaji...ako mislite da se njima isplati da vas cascavaju naocare svaki put kad udjete onda pishi propalo...te koje se ne vrcu su sigurno slichne onim crveno plavim kartonskim(od neke jeftine plastike) pa zato mogu da ih "bacaju"
mogu li se i kako rezervisati karte za sjutra? ne zanima me vampir nego bih pogledao musketare ili tako nesto ...
Imam osjecaj da se bit pomama i guzva samo takva.
kakvi musketari? mislis konana ?