Buco mala :D
Printable View
Koliko je lakse trcat na traci,nego u prirodi,na ravnoj stazi napr?
Evo i mene posle oko 2 godine pauze u bb. Treniralo se mma malo a ostalo vrijeme nista :)
Ocu da dobijem malo mase i da oblikujem fino misice. A i da mlatim dzak i da trcim, po malo to dvoje, da odrzavam neku kondiciju. Savjeti? Kad da trcim i kad da treniram na dzak? Valja li prvo trcanje jedno 4-5-6 km pa onda dzak za 1 dan
dje si to trenirao mma > /
ako izuzmemo aerodinamicke efekte, mislim da je to manje vise isto. jeste nesto drugaciji osjecaj, ali mislim da je sto se tice napora to blizu. asmo treba podesiti na odgovarajucu brzinu. a posto trake sad imaju uspon uz brzinu, mozes podesiti da napor u sustini bude mnogo veci nego 'u prirodi'.
a traku uvijek podesite na 1 stepen uspona jer je tako kao napolju na ravnom
A baci traku ne moze se to porediti. Picite napolje na vazduh.
jes po ovoj kisi i kijametu makse
Obicno mladja populacija ima problema sa dobijanjem kilaze, jer im metabolizam idalje ubrzano radi...tako da, svi oni koji se pronalaze u tu grupu moj vi je svjet da: posle treninga jedete, jako trenirate (bez zabusavanja i price sa drugom,bratom i sl) a vremenom ce se masa dobijati ili kao sto vecina danas radi uzmes kanticu nekog suplementa/preparata mada to ne preporucujem
može li neko izbačiti program za trening u teretani (5 dana u nedelji)? i koje se grupe mišića ne treniraju zajedno?
Sve neslano, sve na teflon, dosta dodataka, minerali, sojino ulje, čak i neki ljekovi da se ne sjebe metabolizam...padanje u nesvijest dok ne uđeš u ketozu, žvake ne msmiješ a ne što drugo...itd itd...
Aoo...kako su ljudi zakucani sa ovim glupstima...
Jedan drug mi je bio nagovorio lika da što manje kenja, da bi se što više proteina iz gofna izvuklo....Mali nije sra 5 dana, zamalo splet crijeva dobi...
Sve zavisi šta oćeš, kako izgledaš, koliko masti, koliko mišića...kakav ti je istorijat... itd...
što je najjače, israna ti je 70% stvari...i još moraš sve pravilno propisno da radiš, bez cimanja, prebačanja na ostale grupe mišića, i ostajanja u priču po ure.
p.s. ozbaciću mene neđe...posle mjesec dana gym-a, nisam se baš full trudio...a zadnji put sam prije godinu trenirao... :joint:
e moj lover dzabe ti ljudima prica sto i ja godinama da je ishrana 70 posto treninga, dzabeeee
Minimum 70% ...
crno mi se nakanit da pravim sexy slike po kupatilu...al probaćemo ovih dana :D
P.S. Ne znam vi te poze, pa cu onako kak se meni sviđa
Ne interesuje nas P90X, tema je bodybuilding. :joint:
hahahah....nisko :P
lover cekamo sliku
pa on i ne trazi bas nesto da ja vidim, a znajcui momka i ne trebaju mu ;p
Acid se navuka na ovaj P90X, eno ga ka praćka se zateg'o iskles'o!
kod bobana janjusevica u teretanu dje sam ja krenuo, mislim da nema trenera preko nega, a moze i kod vladana otvorio je neku novu teretanu niksicanina velikog
Ne valjaju oni, ne uklapaju se u kalup nasih trenercica manekencica. A Skljuka je otvorio zvek sportsart teretanu.