davno rekoh jeba nas pas sto pustismo onog babica,doveo bi ured Buducnost.Mada treba uprava da se mijenja da bi se dovelo bilo sta ured.
Mada ovo je namjesteno 100%
Printable View
davno rekoh jeba nas pas sto pustismo onog babica,doveo bi ured Buducnost.Mada treba uprava da se mijenja da bi se dovelo bilo sta ured.
Mada ovo je namjesteno 100%
Pa e.. Grbalj je pun para, a i ovi nijesu imali nikakvu sansu da danas pridju na -6. Namjesteno. I Lovcen je namjesten opet da ponovim.
Sramota kako se namjesta ovako ocigledno
stici ce buducnost na 3:4
ifjunowatajmin.
kakve su ovo namjestaljke u nase prvenstvo debilna mladost dere sutijesku a grbalj buducnost na grbalj je kvota 7.00 !!! Kako se nedje pare uzimaju... jbg da se igraci isplate majku vam dusmansku!!!
Prigustilo ovima iz Petrovca pa odbili pare od Lovcena da namjeste utakmicu. :D
Pogledajte na pregled danas autogol ognjanovica iz sutjeske, akrobatski u stilu ibrahimovica :D a inace providno bilo kako su ih pustili, a tek kako su napadaci sutjeske sutirali kad bi dosli u neku dobru poziciju, bruka
Ponadah se danas da cemo pric na 6,ali kad vidjeh prve 15 minuta sve mi je jasno bilo... Ekipa grblja prelijepo igra,lazo martinovic i jos neki mali crni,mislim da nije sa ovih prostora,predobro odigrali na sredinu...
Na prvi go Djalcu ispali kamberovic i mali kopitovic ka' iz autobusa,drugi super akcija,treci super agovic ih castio go,po ko zna koji put u ovoj sezoni,cetvrti cini mi se prelako sviran penal a i ako je bio,ovan od orahovca bez ikakve potrebe,s druge strane Mugosa u njegovom stilu... Djidja i malog Botuna,bukvalno ih nidje nema,momci su pali skroz,Kalezic totalni promasaj sto je poceo,jer se vidi da nije igrao odavno zbog suspenzije neke... Uglavnom previse premladih igraca,da smo poceli sezonu sa ovom ekipom,realno nebisno u 5 bili...
Bruka, Vama je sve namjesteno, pa sto gledate i komentarisete onda!!?? sutjeska je izgubila, nije im islo nikako, ali stvarno, gledao sam. da je bud dobila dosli bi sutjesci na 6 bodova a imaju medjuobni susret, s tim sto nk imaju tezak raspored do kraja. lovcen izgubi od petrovca - namjesteno a? kako ne, da su dobili u vatru bi ste ih stavili. kod nas samo teorije zavjere...
ponavljam svuda u svijetu su sumljivi rezultati, nista vise nista manje od nas.
mornar dobio mogrena a budvani promasili penal u 85, ma ajde
Kako se ja spasih sto prestadoh da pratm ovo..uhh
Jedino što je danas bilo štelovano, po kretanju kvota je X u B. Polju.
Ostalo se nije moglo naslutit iz tih kretanja, čak suprotno. Upiralo se na Lovćen samo tako.
Ali se brzo zaboravilo da ih je Petrovac zakinuo u zadnji krug kad je izjednačio na sami kraj utakmice.
Značajnih uplata nije bilo ni na Mladost (čak se i već niska kvota na Sutjesku obarala) ni na Grbalj, ali jes na golove Bud - Grbalj, što i jes realno jer je bila baš visoka kvota.
Zanimljivo je još da se gruvalo prilično na Rudar, da li je bio dogovor (ne znam što će Rudaru) ili je neko pao na činjenicu da je Čeliku falilo 5-6 igrača, ali je kvota na Čelik u prvo poluvrijeme bila 4. Eto i to se ispostavilo kao pogrešno.
Sad se značajno zakomplikovalo, Mornar vratio fenjer Lovćenu, viđećemo što će bit u toj borbi. Ostali me nešto ne interesuju, jer kao što rekoh, ko god ostane u baraž, proć će ga.
Pretpostavio sam da će Sutjeska puštit Mladost, al nemadoh mudah da uplatim veću sumu :D
neka reču škrtice kakav će bit rezultat da se zgrne koji euro, a ovako dok nagađaš ko je kome platio, ko se sa kim posvađa izgubiš volju da sastaviš tiket
Bili golovi sa svih utakmica osim iz Bijelog Polja. Slučajnost.
Ašćerić se ofarbao u plavo hahahahahahahaha. Ljudi kakva kreatura.
Pa jeste ljudi, pricam danas cijeli dan, Sutjeska je pustila danas Mladost jer ima prelagan raspored do kraja. Grbalj u goste, Rudar, Celik, Buducnost i Lovcen... A onda su ovi iz Buducnosti, po cijem drugo, nego nalogu Dejana Savicevica, pustili Grbalj, jer, naravno, na pocetak sezone je odluceno da ove godine mi uzimamo titulu. Ne znam sta odje nije jasno.
Bili su neki masoni i ljudi gusteri danas kraj Bistrice. Pozdravljaju vas puno.
Kako odigra Grenobl danas, kao Barsa u svoje pero.
Kako bih volio da igraju Evropu umjesto Rudara, svakako oni ni do Nikšića ne mogu autobus platit za te utakmice, a ne na gostovanje poć.
Kakvih sve odje padobranaca ima.
Sutjeska me podsjetila danas na slavne dane sa njihovom igrom u zdadnjih nekoliko.
svidja mi se i sto je lovcen namjestio.
regularnija nam je liga nego vise od pola balkanskih,vjerovali ili ne. odje svako svakog moze dobiti.
Koliko se ovđe namlatilo ovih dana... Onako, like Maxim on division. Neko namjerno rizikuje titulu, neko namjerno rizikuje ispadanje, nema logike, ali... Ovo me podsjeća na onu priču kad su se pojavile kladionice u Crnoj Gori. Kad se dobije "Ima sam dojavu" a kad se izgubi "Klasična namještaljka". Teorije zavjere koje demantuju teorije zavjere od prošlog kola, i tako iz kola u kolo. Sjećam se prošle godine i nebuloza kako su namještene utakmice đe su noge lomili jedni drugima. Ne sporim da namještanja ima, ali brate, svoju priče potkrijepite logikom jer ispadate smiješni. "Oni sve rade javno da ne bi izgledalo da je tajno" je citat iz "Balkanskog špijuna" a to je roman i film o paranoji. E na to me podsjeća sve ovo. I na trolovanje, naravno.
amnesiac-potpuno se slazem sa tobom!!
svaka cast za post. vidim da dosta ostalih misle isto. nas mentalitet je cudan. dobro si rekao kad pogode imali su dojavu kad promase namjestaljka... a nikad oni sami nisu krivi...
to je onog tipa bio bih ja bogatas no mi ne daju da radim...
Ne dođem na Mornar poslije 100 godina i oni dobiju (poslije 100 godina)
http://3.bp.blogspot.com/-yuhc18c1lc...ering+face.jpg
Je li istina sto cuh prije neki dan od jednih fudbalera da je neki iz uprave FK Grblja (ne znam tacno o kome se radi niti koju funkciju obavlja/je obavljao) podnio ostavku jer je onaj direktor Carevic rekao da ce od sad sin da mu pocinje da igra svaki mec (evo vidim da mu sin igra svaki mec u prvu :D )
Ne znam je li zbog toga, ali vrlo je moguće. Grbalj je, koliko god lijepo igrao i koliko mi god drag bio, seoski klub u kom se pitaju dva čovjeka. Maslovar i Carević. Ovaj prvi je podnio ostavku, i očekujem da se Grbalj sledeće sezone bori za opstanak. Svi igrači koji dođu u taj klub, došli su na nagovor Maslovara.
Najblaze receno ima sumnjivih situacija. Iz godine u godinu je tako, ali niko se ne trudi da to promijeni. Tako da, jos 5 kola
Oce li ovaj Celik pustiti Lovcenu....haha salimo se malo :)
Mada je bezobrazno od ovih kladionica izuzev Lutrije sto ne daju u ponudi ove meceve Lovcena..
Malo prognoze
Grbalj-Sutjeska 1:2
Mladost-Mornar 1:1
Mogren-Jedinstvo 0:0
Celik-Lovcen 0:1
Rudar-Buducnost 2:2
Zeta-Petrovac 2:1
Prije mi drug iz Beograda reče da u Sutjesku dolazi trener za kondiciju i tehniku radio je u Partizanu, OFK Beogradu. Kaže da su mu dali pare u kešu...
Najvjerovatnije se Krsto Zvicer vraće na kraju sezone.
Info za navijače Sutjeske, e sad koliko su tačne to ne mogu da garantujem... :)
Ode i on lagano. Koji je ovo trener po redu?
Dragićević razmišlja da li da nastavi
Nekako s' proljeća, Lovćen 10 pobjeda zaređa
probude se u njemu Van Basten i Karembeu...
Ovakav post prije meča s Čelikom.
Slučajnost ili nešto više? :D
Danas pada jedinica, ovo je čisto bio trenutak jutarnje inspiracije. :D
Nije to tako jednostavno. Kad bi Dragićević bio problem, onda je to lako rješivo, no problem je, po meni, nedostatak sistema. A nedostatak sistema je povezan sa nedostatkom novca što je, opet, povezano sa time što Budućnost nije stvorila igrača koga će prodati za dobre pare. Imali su par šansi, iako taj novac nije toliko veliki da bi garantovao dugoročniju stabilnost kluba. Ja sam se prije početka sezone složio sa upravom kad je odbila prodaju Rista Radunovića Berchotu iz dvije rate po 100 hiljada € jer sam smatrao da je taj novac premali da bi se dijelio a u pitanju je, po meni, igrač koji vrijedi više. Ipak, sad sam promijenio mišljenje jer je on godinu dana stariji i povrijeđen, no to je teško bilo predvidjeti.
Kad očekujem bolje dane za Budućnost? U svakom slučaju, ne prije početka sezone 2014/2015. Razlog je taj što Cmiljanić tada postaje punoljetan a jedino mi on izgleda kao neko ko će se prodati za milion + eura. Naravno, ukoliko nastavi da napreduje. Kad stigne novac, onda je lakše stvoriti i sistem. Za novog trenera ne treba daleko ići. Eto Nedović tu blizu.
Kod nas ti je dovoljno 200 000 i sa tim parama mozes ligu da osvojis, kod nas nema konstantog tima sa odlicnim rezultatima, svake godine novi tim osvaja ligu, tako ce biti i sledece godine, tesko je ocekivati a u drugu stranu i tuzno gledati da neki tim makar dvije godine ne moze da dominira.MIlsim da ce prije Vukotic biti trener Buducnosti nego bilo ko drugi....
Jel moguce da su se sjetili sa rtcg-a da prenose neku utakmicu xaxaxa
Koju, sta?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Opet trpanje para na Lovćen. I na Zetu.
Ne mora da znači, ali da vidimo što će bit.
Lovćen bez Gorana Vujovića, Darka Markovića i Vanje Tatara. I kvota na Čelik sad 2.40.
Vrijedi sad ova jedinica pa sve da su namjestili.