Ovo je 'ladno ona tamo nedelja..
Ja se istripova danas.
Ovo je 'ladno ona tamo nedelja..
Ja se istripova danas.
21.04. - Sunshine
06.05. - Rundek Cargo Trio
19.05. - Ritam Nereda
Steta sto nije veci prostor.
Bice u Montenegro pub.
Bice Rade Serbedzija u KIC-u sredinom maja, ja mislim...voljela bih da ga slusam.
20e..
da :)
Nisam vidio, ali bi trebalo ovih dana.
Taman tako.
Koliko bi karta za Radeta Serbedziju???? I da li ih ima vishe uopshte????
20e, rekla sam ti :)
Ko je zainteresovan da ide na koncert Lukasa na Marakanu, moze to da ucini po cijeni od 69e.
Evo malo detalja:
Poslije Arene koja je za njega postala premala, Aca Lukas ove godine pravi spektakl na Marakani. Najbolja organizacija, zvučni i scenski efekti kakvi do sada nisu viđeni kod nas. 6 sati nezaboravnog provoda sa Lukasom i mnogobrojnim gostima garancija su za odličan provod.
Plan putovanja:
-Polazak iz Podgorice 07.06 u večernjim časovima
-Noćna vožnja preko Zlatibora uz kraće pauze za potrbu grupe i granične formalnosti
-Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima
-Smjestaj u hotelu i slobodne aktivnosti
-Transfer od hotela do Marakane
-Nezaboravan koncert i povratak u hotel u ranim jutarnjim časovima
-Odjava iz hotela i vrijeme za slobodne aktivnosti.
Cijena aranžmana je 69e
U cijenu je uračunato:
Prevoz na relaciji Podgorica-Beograd-Podgorica
Jedno noćenje u hotelu u centru Beograda
Transfer do Marakane
Karta za koncert
Info: inbox ili sms na broj 067 37 33 77 (pa cu pozvati cim vidim)
kako mi je Marakana nekad bila drag stadion...
Eh taj Rio de Zaneiro... :p
Procitao sam na portalu Vijesti da ce sledece nedlje u njegosevom parku biti odrzan cas joge, ali nije bilo nikakvog sireg obavjestenja. Da ne zna neko nesto vise o ovome??
Tekst: Umjesto metropole - nekropola: Podgorica, grad "mrtvih" parkova
:"Iduće sedmice se organizuju časovi joge u Njegoševom parku, ali to je jedan od rijetkih besplatnih događaja."
Sto je ovo Podgorica-Novi Pazar.Odakle se cuju ovi tuskizmi citavo Zabjelo odzvanja.
Rece mi neko da je to mligram na skaline , sto god to znacilo... i da ce haos bit .
Jes coce, niko ne slusa narodnu muziku i radio d plus a evo na skaline ne moze igla da pane... Plus se na most nalaktili i slusaju... E kakve su ovo napacene duse u ovaj grad...
Aj ne benavi, @acs... On nisu tipichne "narodnjachine". Ja sam prva isla da ih slusham, i, pravo da vam kazhem, bash je lijepo bilo.
Pjevali su sve i svasta.
Istini za volju, preovladavali su Ceca, Aca Lukas, Ivana Selakov, ali je podjednako dovoljno bilo i Merlina, Zdravka Colica, Bijelog Dugmeta, Prljavog Kazalista (ili Parnog Valjka, ne mogu se sad sjetit), Bon Jovi-a...taaaaaaaak' da.... mirni. :)
Znaci na istom mjestu slusat bijelo dugme i acu lukasa. Sramotno.