Ko sve vozi,nije ni cudo da ima sve manje ljudi.
dvojici-trojici iz jugo klase se civilno auto redovno gasi na semafore,i stuca na krecanje,ali mora da nastavit familijarna tradicija luzera...kakvi ocevi,takav i sin ;)
Printable View
Ko sve vozi,nije ni cudo da ima sve manje ljudi.
dvojici-trojici iz jugo klase se civilno auto redovno gasi na semafore,i stuca na krecanje,ali mora da nastavit familijarna tradicija luzera...kakvi ocevi,takav i sin ;)
http://i30.tinypic.com/i1h9o7.jpg
Evo mi potvrda da su mi uzeli vozacku cccccccc :(
Inace sinoc sam bio opet u Sutomore, sta radi policija pojma nemam,ali nema ih nidje... Ljudi bio sam u Caribiu , Deni Bonestaj pjeva uzivo :D , nije lose bilo...
I onda sam vozio malo u pijanom stanju ali to mi je najbolja voznja jer znam da ne smijem da se zezam i zato vozim po pravilima.
bio sam i ja na denija sinoc xexe dobro je bilo...
super
________
trile kad ces na fejs okacit klipove od sinoc??
ono iz sozine kad smo preticali ? xexe jes pa da me uhapsi milicajac ili da mi oduzme vozacku
aj skeniraj onaj rachun iz haBane, niko nam nece vjerovat da smo popili 800 eura ja i ti sami
ne znam dje mi je :(((
a dobro slali smo onim ribama pice...
fabija fabija....
Prije pola sata neki momci su pretekli A8 u kojem je bio Milo, upali su izmedju auta...sad ih vode unutra.
Neki momci iz BD, sto ja znam...
Sve sto mi je proslo kroz glavu je...Celzinjo u akciji.
jahaahaha ne seri da su upali izmedju audija?
hahahahah
Da li je moguce da je neko Celzinja zajebo?
Celzinjo se zainatio Milu da ce brze od njega odvozit to :)
Sto je to malo sivo ide gore dolje po CG?
zato njega nema! :)
Kad je dzip zatamnjenih stakala u pitanju onda im je malo veca frka :D
Dobro mu nisu preventivno 10 metaka po kola ispalili :) no valjda nisu toliko ludi.
Vraćem se sa sela sinoć. Uključio se na Uliće. Kolona 3-4km. Vozi se od 60-80. Držim odstojanje 5-10m. U Donju Goricu kod DR trade marketa kolona stala i ja ukočio iz tri puta lagano i stao 2m od auta ispred mene. Odjednom čujem škripu guma i gledam u retrovizor i bambara...
Golf III me sa prednjim lijevim farom udario u moj zadnji desni dio. Pomjerio me 1-1,5m iz mjesta mirovanja. Sa sve ABS-om je uspio toliko da me pomjeri. Koliko je išao da mi je znat. Sagnuo se momak da dofati maramicu i kad je vidio da smo stali pokušao da izbjegne i tu je kraj priče...
Majka malo istegla žile na vrat kako nije bilo naslona pozadi.
Golfu ništa, malo far slomio i to je to. A meni je gepek uvukao do gume. To presmiješno izgleda.
Drugi udes za 8-9mjeseci. I to prilično bezvezan. Bruka.
Kad smo kod pratnji - jednom su me prakticno ukljucili u pratnju, jer su se oni ukljucivali na smjer u kom sam ja isao, a nisu upalili rotaciju i tako sam se ja nasao u pratnji :) Onda je vozac iza mene upalio sirenu, ja malo prikocio da me on obidje i to je to :cool: mada ovo nisu bili Audi-ji i bilo je u grad.
A bio sam na more 2 dana zato me nije bilo :)
Sto niste trazili u novine jel bio kakav udes sa Vectrom ako me nema toliko dugo :D
Kad sam isa za BD prekjuce , ne znam kako se zove mjesto ali bilo je ono cvijece pored puta,gdje je neko poginuo davno...I okupila se uza porodica 3-4 i mijenjaju ono cvijece ,stoje tamo,a auta prolaze, ja sam se bio zaplaka :(
Inace sinoc kad sam se vraca iz Bara oko 3 sata uvece,nidje nikoga kroz Zetu ,ispod 120 nisam spustao , vozim tako i pored volija ima mala krivinica i pravina velika pored KAPA ,znate to...E ja vozim pored Volija 120 nedje,ulazim u tu krivinu bez kocenja, znate kako se culo,ono skripe gume kao formula da ulazi u krivinu ,izadjem ja na pravinu ,nidje nikoga.I ja nisam htio da ga stiskam radi policije dolje ali samo puni i idem ja 160 , i drzim tu brzinu jer mi je bilo dosta :)
Ukocim pred onaj nadvoznjak dosta kad dolje policija i nije me zaustavila .Ovo je dokaz da mogu da dokazem da sam isao 170 na plin,jer sinoc 160 bez imalo mucenja i forsiranja,znaci samo,kao neka normala...