da da, evo pratim njemce na dsf
Printable View
da da, evo pratim njemce na dsf
sto treba da uradim da bi mi aktivirali sve Arene?
da platis 5 eur...
http://www.totaltv.tv/Ponuda/312/Pak...ml/nav_start=0
jel vam nestao sinoc signal kad je ona kisa pocela u PG?
Znam to, nego gdje da zovnem, sto im treba dati od informacija?
Za koliko ce mi oni to aktivirati?
Ja evo neđelju dana ne mogu pola kanala pratiti.
Pa ako Arena popusti mogli bi se dogovoriti,SBB sigurno nece i nece im dati te pare sto su trazili.
Do 1. oktobra,ne novembra,ali vidjecemo sto ce se desavati dalje,ako nesto saznam,javljam...
Pustice valjda internet stream do kraja godine
Da oktobra , a ne novembra moja greska. Za sada kako stvari stoje vrlo je tesko da se arena vrati.
Zasto jhe RTS2 ljudi moji blokiran na totalu? Pa nema jos uvjek rtcg2 na totalu, nije mi jasno sto ne puste da se gleda nesto, debili
Zna li ko koliko košta da se odblokira RTS2 za ovo prvenstvo u košarci?
izbacili su sve arene...
dsje se moze gledat spanska i italijanska liga ?
Samo na areni.
Ćao.
Planiram da postanem novi Total TV korisnik.
Šta mi preporučujete:
Kupovinu antene i risivera ili iznajmljivanje?
Koji risiver mi se isplati?
Tabela mi je skroz konfuzna.
Da li moram prvo da odem kod njih i da pišem neki zahtjev ili će njihov diler odmah doći kod mene - montirati sve i da njemu dam sav novac?
Ovo pitam jer sam se čula sa tim dilerom i rekao je da će on doći da vidi prvo može li to da se montira (jer mora ići na krov zgrade).
Zna li se sta u vezi interneta preko totala?Ima li šta od toga uskoro?
zvao sam ih prije 3 dana da pitam da mi aktiviraju arenin paket, ali mi rekose da to vise ne moze jer izbacuju arenu iz ponude prvog oktobra...
mislim da total olako odustaje od arena, jer sad kad samo oni prenose italijansku i spansku ligu, mislim da bi interesovanje za taj paket bilo stvarno veliko...ja sad razmisljam da predjem na dreambox...
dreambox rules ;) nego da ne otvaram novu temu, posto se ovdje vec prica o areni, jel prati neko te kanale na 39E posto ja nemam signal na njima, a navodno su FTA?
objasnite mi sto je fora sa dreambox-om :D