Preporuka i za For Him Red Edition Intense i Intense Parfum iz Zare. Odlicne performanse.
Edit: Zaboravih, "909" takodje odlican.
Printable View
Preporuka i za For Him Red Edition Intense i Intense Parfum iz Zare. Odlicne performanse.
Edit: Zaboravih, "909" takodje odlican.
Sta rekosmo
Kucamirisa sajt je legit ili? Imaju neki parfem koji niko nema a cijena ok..
Marku uplacujes prvo pa onda salje busom. Ja vec due vrijeme uzimam od njega.
Sent from my Špijuniro Golubiro
Ako se dobro sjećam, to je isti momak što drži parfimeriju Orijent na bulevaru Svetog Petra, tamo prodaje samo arapske parfeme. Imaš i sajt orijent.me. Tako da je legit.
Što se tiče ponude na sajtu, najbolje da cimneš da pitaš, ne mora da znači da ga ima na stanju. Kao što reče @ivoc, većinu toga poručuje iz Bg.
Tako je isti momak ima radnju. On većinom kaze od 3 do 5 dana dok stigne to je otprilike dok stigne iz bg. Ali svakako kako koze Boris vidis prvo ima li ga a obicno to sto je na sajtu ima otprilike stalno jer je to njemu tamo standard bukvalno
Da nije gledao kod nas đe ko Emper parfeme ?
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sto ne pitaš u grupu na viber za parfeme ima grupa ljudi oko 150 rade često splitove i postavljaju pitanja
Pošalji mi br ako oces ubaciću te
Deleted.
Predložite pouzdane, prodavce originalnih parfema po realnim cijenama? Može Cg ili BG ako šalju.
https://r.tapatalk.com/shareLink/top...ink_source=app
Uvijek imam ponesto iz kolekcije sa prodajem
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Ima Marko iz bg najjeftiniji da ja znam. Uzimao sam od njega red tobacco 120ml za 80e. On šalje preko busa odeš i pokupiš i platis vozaču 5e po komadu parfema. U pg bus dolazi i ima dva termina kad dolazi oz bg i kad ide. Zimi je pogodnoje vrijeme jer ide u 19.45 i tada možeš da odeš na stanicu u pg. A ljeti je nešto nilo poslije ponoci da ide za bg ako si iz pg nije to puno kasno ali ako dolaziš iz drugog grada bolje savekaj opet zimsko računanje vremena mada mislim da možda još zimsko traje
Edit: prije nego ti pošalje placas preko paysenda možeš online da mu platiš parfem
Sent from my Tapatalk
Je li pouzdan ovaj Cosmetics ? Uzeh Hacivat, na akciji -157e, medjutim batch code je promijenjen i nmg provjeriti na checkfresh..
50ml..
Malo su izmijenili pakovanje i batch code pa bijah malo sumnjicav al u redu je.
Vjerovatno od nekog od beogradjana, ili od nekog ko ga je uzeo gore, jer je to otprilike cijena za njega.
Ovo su cijene sa Pedjine liste od prije mjesec dana, Hacivat od 100 ml (tester) je 135 eura. Naravno, na to ide provizija za uplatu oko 6 eura (ako ide preko Poste) i vozacu autobusa 5 eura po parfemu.
Znaci oko 146 eura te ispadne da ga pokupis na autobusku.
https://i.ibb.co/RT09q53V/hacivat.png
Hacivat postoji u edp verziji?
Ne, samo Extrait, nego na ovim listama ponekad ovo "Extrait De Parfum" skrate na EDP, što je baš glupo, ali eto dešava se.
Koliko ja znam, kod Nishanea ovi parfemi što dolaze u kockastim bočicama su svi sa oznakom Extrait De Parfum.
Jes da ih dobar dio traje ko neki EDT, ali to je priča za neki drugi put.
Da, kod Marka iz BG. Definitivno samo od njega uzimati parfeme. Naxos sam platio 140e 100ml a u belodore nesto oko 240e cini mi se
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
I Marko i Peđa uzimaju iz istih "magacina" tako da je u većini slučajeva razlika u par eura, nekad ni toliko.
Plus, obojica šalju za Podgoricu/CG preko istog busa/vozača tako da bukvalno nema neke velike razlike, osim što Peđa pravi ove mjesečne liste pa vazda možeš da vidiš šta otprilike ima na stanju pa ne moraš da ga ispituješ za sve što te interesuje.
Neđe stave ExDP, neđe Extrait a ponekad i ovo glupo EDP pa ga ljudi pomješaju sa Eau de Parfum.