Ja rokam ovaj GTA, odličan svega mi.
Printable View
Ja rokam ovaj GTA, odličan svega mi.
Poslije Gothic 2, Obliviona, Skyrima, Witchera 2, Thiefa, odlucih da odigram The Witcher 3, Game of the Year. Rekoh mora po necemu da se razlikuje od ovih sto ih nabrojah...Rekoh bice neki SlowMo kao na Batmana ili na Assasins Creed, napravice neko jahanje zmajeva ili nesto. Igram vec nekih 15 sati, jos nijesam pojahao zmaja, imao slow-mo ubistvo ili sl.. Sve je isto kao u ovim igrama sto ih nabrojah gore. Ide se od grada do grada, prica se sa ljudima, apgrejdi se rokaju, ali sve je manje- vise isto kao i do sad, osim grafike. Unaprijedili su borbu, jahanje, ima manje bagova, ali nema mi nekih drasticnih inovacija. Ista kao Skyrim...Ja je igram i igracu je, drzi mi paznju, ali deja vu.
Titan Quest Anniversary Edition, interesantan diablo klon, taman za opustanje.
To su dosta plitka ocekivanja. Razlikuje se itekako. Gameplay mozda djeluje prilicno standardno za takvu vrstu igre, ali pogledaj malo dublje ispod toga. Svaki side-quest je prica za sebe. Interakcija sa svijetom je daleko ispred svih igara koje si nabrojao. Neki od izbora koje budes morao da napravis za vrijeme price ce da imaju velike posljedice kasnije. Svijet i svi likovi u njemu djeluju prirodno, kao da su postojali tu i prije nego sto si upalio igru i postojace dugo posto zavrsis sa njom. Svaki aspekt (ne samo grafika) je bolje ukalupljen u cjelinu nego gomila smeca natrpana u Assassin's Creed igrama, Batman Arkham igrama itd. koje je ubaceno samo da bi izdavac mogao da reklamira igru kako ima X broj odredjenih igrackica.
TW3 je u cjelini jedno prelijepo iskustvo. Nastavi da igras. Bio bih izuzetno iznenadjen da ne promijenis misljenje kad dublje zadjes u glavnu pricu. To je igra koja se ne oslanja iskljucivo na klanje svega pred sobom u svakoj misiji. Bice momenata gdje dobrih dva sata ne moras da ubijes nikoga a imas osjecaj da si igrao samo 5 minuta. Ima misija koje su skoro u potpunosti samo dijalozi koji traju po 20 minuta i za razliku od MGS igara, neces htjeti da prestanu. Malo ko smije da se usudi da tako nesto uradi, a jos manje je onih kojima je to poslo za rukom.
Gdje si trenutno u igri? Jesi li zavrsio sa Baronom i stigao u Novigrad?
Dobar ośećaj imaš. Taman se objesio Baron ( zavisi puštiš li Hillocka ili ne), završih side quest za onu plavu vješticu, makao prokletstvo sa nekog ostrva i dobio lampu. Sad idem za Novigrad.
Ja kažem da mi drži pažnju, samo da je ne useru kao Skyrim, sa identičnim questovima. U Skyrimu si imao tačno 500 identičnih rudnika, koji su me namrtvo smorili poslije glavne priče. Kad "moraš" da igraš igru 20+ dana, očekuješ da se misije ne ponavljaju, tj., neću da ubijam ista čudovišta u istim pećinama da bih dobio mač druge boje. Za sad je The Witcher O.K. Po svemu je bolji od Skyrima, osim po tome što je lik u Skyrimu imao one riječi , kojim je mogao da upravlja zmajevima, pa ti je ono nekako zanimljivo. E to Witcher nema. I očekujem neke abilities iz Dishonored da ubače sledeći put. Pretvaranje u miša, pticu, teleport etc...
Bek tu D Divižn
https://www.youtube.com/watch?v=tDDio3c6R-s
Dje je najjeftinije narucit FM2017?
Football manager? Cini mi se da je bio free na steam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo još sjutra GTAV 36e na steam, ja ću i definitivno da je trgujem.
aj dajte neki provjereni torent za gta 5 pls :D
Evo vam je PES17 izasao na torrent. CPY opet krekovao Denuvo.
Gwent je fantastican, i dosta je velikodusan (3-4 kega/packa na dan). Civ6 vanila >>>>> Civ5 vanilla.
Igrao sam pes 2011-te i od tada sam prestao jer sam vidjeo da je FIFA ispred njih iha ha..
Ne znam sto mi bi i kupim Pes17 to je dno dna.
Sponzora nemaju.
Citava spanska i Engleska liga se zovu red - white - black itd.
Juventus black white.
Bacene pare.
Onda raspolozenje ne mozes da napravis jer treba da skidas nesto sa interneta - meni su toliko zakomplikovali kao i igranje online,
https://www.youtube.com/watch?v=xb84suTUagM
Nova strateška browser igrica
https://www.erevollution.com/en/register/1666
Ao, koja zaraza ovaj GTA onlajn, od 4 danas do 6 sam izašao na 10 nivo. Kakva bolest od igre.
^ Kad bude na 20e cijena trgovacu, ni centa preko. To je za Novu godinu, eventualno narednu... hahahaha
http://slither.io/
http://curvefever.io/
Zarazih se sa ovim glupostima :)
Ja sam batalio jer sam ima sve polomit oko sebe... Igra je zamisljena da playeri igraju zajedno misije i slicno a ne da se igra svako za sebe. Bukvalno svi idu da te roknu haha cim te lociraju na mapu. To je problem svih ovako open world igara. Znam kad sam igrao WarZ, muda mi otpanu dok ne nabavim neku opremu i neki smrad se prisunja i rokne me da bi mi uzeo sniper npr :D Tacno su ove igre slika i prilika kako bi ljudi funkcionisali da se desi neka apokalipsa :)
Jes u pm, ja uglavnom prilazim opušteno, nikog ne napadnem prvi. A sad je već lakše jer sam levelovao i imam mnogo bolje oružje. Uglavnom rokam ove modove lost vs damned i onaj na foru deathmatch-a. Nisam probao trke. Za sad je zabavno ali ima retarda. Završimo zajedničku misiju i spawnuje nas na isto mjesto - odma počne rokanje međusobno.
A kad se dokopam aviona naj*bali su svi.
Stunt je meni najjaca stvar ikada :D
Sent from my LG-H815 using Cafe Del Montenegro mobile app
Evo COD MW remastered ispao po torentima.
Civ 6 - kakvo razocaranje....
Cijelo smece sa religijom potpuno nepotrebno i gubljenje vremena. AI toliko glup da je to nevjerovatno, dodje covjek sa 2 grada i 2 batinara i napadne mene koji sam 2000 godina ispred njega, i kad mu uzmem to gradova onda sam ja warmonger.... Mnogo vise sam ocekivao, ali nijesam dobio nista.
Sa druge strane za ljubitelje ARPG - GRIM DAWN. Jedno 10ak dana po 4-5 sati mi je uzela dok nisam odradio main questove odlicna igra samo 3 giga
U sto dobro izgleda GRIM DAWN nesto na foru Diabla