1600
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
1600
Danas mi se pojavi 5G na telefonu i reko ajde da testiram brzinu. Za tri speedtest-a mi pojede 3GB podataka :)
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
Mene jeo vise bateriju nego internet. Pa sam se vratio na 4g+, nema neke znatne razlike sto se mene tice
Sent from my Aber kutija
I meni je na S23ultra jeo više baterije, i to osjetno.
Inače VoLTE je pušten svima na mtel, samo treba da se zovne korisnički servis ako nije automatski aktivirano.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Super im je ovaj VoLTE.
Aktivirali mi na oba broja u isti telefon i sad boga nema da moze da se podesi preusmjerenje poziva izmedju dvije sim kartice iz istog telefona.
Evo 7 dana sa podrskom zovi,pisi,do poslovnice.
Sprdnja.
Bili si nekako podesili oni udaljeno preusmjeravanje poziva ali poziv na cekanje nije funkcionisao ni VoLTE, sad upalili VoLTE ali opet problemi..
Attachment 179012Attachment 179014Attachment 179015Attachment 179016
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
OperatorKontakt centarPrijava smetnji (besplatan poziv)
CRNOGORSKI TELEKOM1500 (besplatan poziv u okviru mreže)12711
ONE CRNA GORA1700 (besplatan poziv u okviru mreže)12769
MTEL1600 (besplatan poziv u okviru mreže)12768
RADIO-DIFUZNI CENTAR020 408 02112712
TELEMACH1800 (besplatan poziv u okviru mreže)12755
ORION TELEKOM020 405 00012777
Tako da probaj 12768
Zovu me iz mtela danas povodom moje prijave za Huawei Pura 70 Ultra, kažu dobili smo ga pa da vidimo jeste li još uvjek zainteresovani. Ja im kažem da sam korisnik mtel all paketa već 10 godina i da im mjesečno plaćamo 50-60e (ne ja nego mi stanari, otključali brdo nekih kanala, ugovor je na moje ime), koje su mi reko povoljnosti, koliko je taj uređaj na moj ugovor?
Isto veli 1400 samo vam možemo podijeliti na 24 jednake mjesečne rate. E fala vi reko... [emoji1787]
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Zovem m:tel korisnički servis da prijavim problem sa signalom. Desava se u zadnje vrijeme da ne mogu nikog dobit, a ni mene ljudi.
Ja promijenih telefon, mišljah do njega je, kad isti slučaj.
Zovem 1600 da razgovaram sa nekim čeka se po 15 minuta, reko aj da prekinem i da probam "to continue in English press 4" kolko takoh 4 javi se operater.
Objasnih joj što i kako, veli proslijediće kolegama.
Eto da znate, ako vam je žurba da ih dobijete pričajte sa njima na Engleski, javljaju se odma.
Može nekom bit korisno.
Nije do telefona druze,do mtela. Kako je pocela sezona, pogotovo ako je neki predajnik optrecen,non stop stize sms ompropustenim pozivima.
Sent from my Aber kutija
Nesto slicno se i meni desilo, presmijah se i uzeh tel u pg za mnogo manje pare. 12god korisnik, uzeo sam i par telefona kod njih, vazda na jace pakete, evo sad na mene 4 racuna dolaze, oko 70-80eue mjesecno, i dobijes tuki za sve ove godine lojalnosti[emoji28][emoji28][emoji28] cini mi se da ce bolje proc novi korisnici no ja🫡[emoji28][emoji28][emoji28][emoji28]
Inace, od kako je sezona krenula, internet im je sramotno los, mada ovo je svake godine ovako.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja kupih drugi telefon misleći da je dotrajao pa počeo da zeza. A ono ipak nije do njega.
Stizu poruke propusten poziv i broj je ponovo dostupan. 15 puta sam ih do sad zvao. I kazu riješiće, i zvaće me. Reko kako me mož dobit kad nemam signsla? Veli popravićemo. E šou
Ako ti je na 5G,vrci ga na 4g+ vjeruj mi. Ja imam 2 kartice,pa su poceli da me zovu na Telekom. Kaze nema trika da dobijemo. Kolega me zove na viber,reko potrosi se jadan zovi na obican,e kaze da te mogu dobiti ja bi te zvao.
Kolaps
Ruku na srce,zadnjih 3-4 normalno. Evo vidjemo kako ce dalje biti
Sent from my Aber kutija
Svaki dan ih po 2× zovem. I odgovor je "Vi ste prvi koji je prijavio taj problem" i "niko nam se još na to nije žalio"
A barem 10 njih su mi isto rekli. Čak juče komšija donosi telefon veli oli mi viđet telefon ne može me niko dobit. Što mu je. Reko nije mu ništa evo meni novi i stari oba rade isto a ne može ni mene niko dobit...
Rekoh ovome iz m:tela a sms da mi pošaljete da je stigao račun za Jun to nećete propustit, a da signal napravite ne bi loše bilo, jer plaćamo uslugu kao da je imamo...
Izgubila nedje smart satic ćerka. Moze li preko operatera da se vidi zadnja lokacija preko br telefona?
Mene stize sms kada je prazna baterija,pokazuje na zgradu. Cijeli stan obrnulo nismo ga nasli...[emoji17]
Sent from my Aber kutija
Vidi sa komsijama da ga neko nije nasao.
Ma komsije kakve imam ,jedva cekaju da prisvoje nesto a ne da vrate.
Eto nadamo se da će ispasti,mozda se nedje pao izmedju kreveta i zida.
[emoji20]
Sent from my Aber kutija
Jesu li pustili VoLTE ovi stručnjaci iz mtela?
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
Upravo zvah,aktiviraše[emoji106]
Hvala!
Poslano sa mog SM-S916B koristeći Tapatalk
10 min cekao operatera da se javi,kao da sam cekao godoa.
Moze li preko poruke na fb da se aktivira?
Sent from my Aber kutija
Moze preko aplikacije njihove i oni te zovu...