Ponekad kad me zelja povuce privirim malo na po neku drustvenu mrezu, procitam po koji komentar sa tudjih slika i kao po automatizmu dobijem nagon za povracanje i odlazak do toaleta svog cijenjenog doma.
Printable View
Ponekad kad me zelja povuce privirim malo na po neku drustvenu mrezu, procitam po koji komentar sa tudjih slika i kao po automatizmu dobijem nagon za povracanje i odlazak do toaleta svog cijenjenog doma.
Prosula se prica da je novi TPB zamka FBI-a. Evo i Kickass je offline.
◼tapatalk
Svakodnevno koristim Kickass i nikad nije zabagovao. A tpb, nzm ko ga sad vodi, ali hvala mu, skinuh prekjuce kompletan Treci kamen od Sunca :D, 14gb... U moru modernih rezija i efekata, uzeli se co'ek starog humora :).
Nerviraju me ljudi koji ništa ne rade!
Onaj osjecaj kad ti se od hladnoce ukupe testisi pa ne mozes da ih nadjes da ih poceses. I ono osjecanje kad znas da ces dobiti upalu mokracnih kanala jer setas kerove na -15...
Moramo li i mi što umijemo da se 'ebemo da gledamo i razmjenjujemo utiske s '50 nijansi sive'?
Jedva ga čekam ka' 14. februar i 8. mart...
Cim velika vecina CG politicara i vodecih ljudi CG institucija imaju nekretnine u BG, nesto mi mirise na finu gradju i sigurnost buducnosti CG....
Hvala Lepo
praštajte, drugari, ali se ja moram pohvaliti da sam sinoć upoznala jednu djevojku sa foruma i ne dam je nikom xexexeex
pozz.
Znaci, izasla si iz ormara ekekekeke
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
"Da li ste znali da se, ako zaprosite voljenu na Valentinovo, jedno od vaša dva muda automatski suši i otpada? Nisam provjeravao, ali se ne bih iznenadio da je tačno..."
Kad neko reče "kakav je ovaj narod", je li to onaj Kamijev apsurdni čovjek? Ili kad kaže "zbog takvih ka što si ti smo tu đe jesmo", je li to stranac? Je li svjestan da je optužio samog sebe? Razumije li đe se nalazi i što mu se dešava? Stvarno, čovjek veći dio života provede u nesvjesnom stanju, djeluje kao automat, mašina, a u rijetkim lucidnim momentima batrga se, koprca se, traži smisao, nekad ga zavede nauka, nekad logika i ide brzo, brzo napreduje, juri, ali pogrešnim putem i sve se više udaljava od pravog cilja. Vjeru u Boga zamijenila je vjera u vlastitu ispravnost. Ja sam nepogrešiva mašina crvu!
Dje sam ja ovo? Koji je ovo univerzum po redu?
''Da je ostala još malo u majku ku*ac bi joj nikao'' - kao najbolji opis jedne koleginice. LEL.
Prebacih na HRT1, inauguracija Kolinde.. e, sto se slatko izasmijah..
Kakav tip zene. Stoeovo? Ali uzdisanje Mesica. :lolblue:
A ja ne bih bio ja da ne prokomentarisem kakvih finih MILFica ima.
Kako nocas prolece pored mene neki zenski slon ili kako se to zove danas, oskudno obucena sva "providna" a kipi na sve strane...
Djevojke morate da znate da biti sexy ne znaci da budete gole !
Proooleeeeećeeeee!
Take me out tonight. Because I want to see people and I want to see life.
Kako sam lijep
os-nes, cao