@darkosmne734, javi se na PM sa brojem telefona, da provjerimo.
Printable View
@darkosmne734, javi se na PM sa brojem telefona, da provjerimo.
Чуо сам за застоје, али никад их нисам имао. ББМ користим од самог почетка, нешто више од четири године имам три рисивера. Ниједан прекид! Слика је боља на рисиверу са хард-диском. Екстра ТВ имам дуже од годину. Такође без прекида, без било каквих застоја тог сервиса (за разлику од других услуга Т-кома). Кад би могло да се бира: ББМ-ова листа канала (али Супер спорт, Супер филм или Кинг пакет), квалитет слике и остале могућности који нуди Екстра ТВ! Сем, наравно, ужасног рјешења у вези са промјеном мјеста програма. Елем, кад се дода или одузме неки канал, направи се тотални хаос.
Da hoce samo malo poboljsati sportske kanale bio bih im vjecno zahvalan!
Pa evo je barcelona na areni1. I to dobra utakmica. A sezona tek pocinje.
Cu` Barselona i Arena 1? A imamo 3 sportska kanala u osnovnoj ponudi,sramno i tragicno!
ja nemam super trio ali ste mi pustili sve kanale
hvala vi:mask:
E neka su te castili,otvorili su se opasno za ovaj rodjendan :peaceful: Dako nas obraduju sa jos necim u ponudi :moon:
Tesko da ce nas obradovat jos necim,i ovo me cudi sto su otvorili..
I ja isto mislim.Ali mi nije jasno ako vec imaju monopol u cg,mislim najvise korisnika,da ne urade nesto konkretno na poboljsanju osnovnog paketa.Ovo je blagi uzas sta nam rade evo godinama.Daj izbacajte ove strane kanale koje niko ne gleda,ne znam cemu uopste sluze...
Nego vidim da to odje nikog ne interesuje...
O kakvim to zastojima pricate? Ako imate problem prijavite na 1500 i bice odmah rijeseno ili poslata ekipa da dodje do vas.
Ako neko od trio korisnika nije dobio besplatne pakete, nemojte sami da aktivirate, vec pozovite 1500 da provjere.
Nema nikakav zastoj,sve je u redu,odusevljeni smo sa vama!Hvala vam od srca!UH,ZGADILI STE MI SE SA RTS SAT,TV 777,RUSKI,RAI,B92 INFO!Pi pi pi daleko bilo vise...
@nekoizmase o ovome je bilo price ranije na forumu. Najvise korisnika extra tva (sto nije isto sto i monopol) ne znaci da su svi kanali dostupni, zbog ekskluziva na koje dosad nijesmo mogli uticati. Pretpostavljam da mislis na sporklub.
Dakle, cinjenica da ih nemas nije plod necije briljantne ideje da ih ne ukljuci u ponudu.
mene niko nista ne ukljuci a imam extra trio...
Po stoti put: pozovi 1500 i bice ti odmah sredjeno...
E slusaj,ne mislim na sport klub nego na milon ostalih sportskih kanala po bijelom svijetu!A to je druga stvar sto vi necete da otkupite prava nego jednostavno se ne obazirete na nase molbe.I odakle vam pravo da stavljate ESPN u Arenin paket?!Vi i vasa "fer" politika,pa siti smo toga covjece!!!:icon_frown:
meni je espn classic otvoren, ne znam na koju foru
DisneyXD opet sa turskim tonom.Na 1500 prijavljivao ne prijavljivao isto ti se hvata... SALEEEEEEE....
To sto posroje po svijetu, ne znaci da imaju prava za cg. U principu, sem eurosporta, arene i sportkluba, nema ozbiljnog sportskog kanala za ovo podrucje. Volio bih da cujem koji su to "ostali", a da bi bili interesantni kao eurosport ili arena iz osnovnog paketa.
espn kanali nijesu ukinuti, samo nijesu u osnovnom paketu, vec u areninom, koju ima veliki broj nasih korisnka koji vole sport.
Odose turci, hvala poseydon :)
TyC sports, Telefutura, Telemundo, Galavision,Azteca America,Skysport 1 2 i 3,Spot Italia,Eurovision sports,TRT 1 2 i 3,i na kraju vrhunski ORANGE SPORT za tvoju informaciju!Malo googlaj pa ces vidjeti sta ima po bijelom svijetu!!!
Vecina tih kanala je samo za neke zemlje ili pakete (sky...), ne mozes da trazis sve ono sto vidis na lyngsat ili preko dboxa...
A sta smo dobili umjesto 2 kanala ESPN-a?!