https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...0d7ad4b3679305
Printable View
Pirate bay opet radi!!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo:
kasnis brasko kasnis :D
Pirati svih zemalja, ujedinite se :)
Arrrrr
Sent from my HTC One_M8
Taj rad :) This be pleasin' to me eye, matey :)
Dodje mi tako ponekad da toliko mrzim neke osobe, sva sreca pa me brzo prodje, jer ne daj Boze da im "posluzim moju hladnu osvetu".
Jutro prokletnici. Jutro ponedjeljku nabijem te na *****.
ne zezaj, baš je lijepo dan :lol:
Da nisi ti taksista od jutros sto zamalo prebi nekog covjeka :D Ovaj taksista vozio iza njega i ovaj samo stao bez zmigavca bez icega da izbaci neku zenu, a ovaj taksista poludio izadje pljuje ga, oce da ga izbaci iz auta, zalupi mu vrata citavo se auto zaljulja od siline :D
Mislim se ko da vi dajete zmigavce kad stajete nego kao indijanci..
Ma kakvi, ja sam ti suptilniji u tim stvarima.
Poslednje 72h imali smo struju mozda 5-6h, ima preko metar snijega, hladno je, ali koliko je covjek srecan kad dobije ono sto uzima zdravo za gotovo. Struja, internet.. Grijanje... Topli obrok...
Odgledah cijeli snimak, nadjoh nedje na net što rade ovi islamski separatisti ili kako ih već nazivaju ljudi. Lagano svaki od njih 10 drži po jednog zarobljenika i svi prolaze pored jedne kutije u kojoj je 10 noževa i svaki uzima po 1 nož i ređaju se u red i baciše one zatvorenike ispred sebe i ovaj sa crnom maskom onaj sa britanskim akcentom lik ispriča nešto da će cijeli svijet doživjeti to i počeše da kidaju glave zatvorenicima i to sve fino snimljeno kao da snimaju neki visokobužetni film pa još zumiraju pa prikazuju iz uglova??? Wtf i na kraju stavise glave na leđa ovim jadnim ljudima... JA JOŠ NE MOGU DA VJERUJEM ŠTA IZAZIVA LJUDE DA TAKO HLADNOKRVNO URADE TAKO NEŠTO!!!
Imaš video na pm pa vidi dal su ameri bili na mjesec...
Sto bi rekli na zapad, ko smo mi da osudjujemo? Gandalfe, struju, vodu, internet, pa cak i topli obrok i prevoz, ne uzimas zdravo za gotovo no ig placas :) Ontopik, malo sam povratio kad sam procita naslov E moj Vucko jarane...
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Jutro u 50 nijansi fucks i don't gave.
Odakle početi..
◼tapatalk
Huh
http://i.imgur.com/PLehguA.jpg?1
Još nekoga asocira na?:
Dante's Peak (1997)
Kako volim kad iznenada padne kisa pa nasminkane djevojke izgledaju ka da su glavom katran mijesale ;)
Ono kad mrzis sebe,sve oko sebe,svoju curu,i sve,i svi su krivi,a tebi je samo do mira...
Samo da prodju sledeca dva dana...odavno nisam bila napetija...I sad kao izrazavanje sopstvenih misli na forumu ce da me smiri? Vrlo inteligentno sa moje strane.:dejection:
Sve mogu da razumijem ali The Warrior i Inglorious Bastards nikad. EPSKA SRANJA.
nijesi bila samo sustina tog trenutka, vec svoh mojih trenutaka do tada..
Crnogorcu/ki dati radno mjesto... :sentimental:
Ovo da se prisjetim da mi slucajno nikad vise ne padne na pamet.;)
Hvala Lepo
S'to se radi ? ima li posla ...
A meni ovako nabusita povrsnost uz "generalisanje" g. nepozvanog i u nista ukljucenog XerXes-a, samo potvrdjuje stav da mi vise ne padne na pamet ista slicno. :)
Socijalisticko samoupravljanje, i ko bolje zna sta je sta - a da pojma nema sta komentarise... To samo u CG prolazi - gdje dopuste.;)
Hvala Lepo
das covjeku platu 200e , radi 12h i ocekujes da ti radi extra :P i da razumije da je kriza i da mu ne mozes dat vecu platu :P
shalu na stranu ,Majo ocigledno imas posla sa pogresnim ljudima :P
ps. covjek je objasnio , a posebno dio dje je napisao da ne sudjeluje u dobiti kompanije...
http://arhiva.24sata.rs/resources/im...d2a4a569ae.jpg
mada mene uglavnom ispizde salterske radnice, radnice u sud i mup jer ih ima masu neudatih DJevojaka od po 50godina pa su malo isfrustrirane ... ali se zato vazda fino popricamo i poprigamo
Moj prijatelj obozava radnice na salterima i u svim javnim sluzbama koje posluju sa gradjanima...
Samo dijeli komplimente, pored supruge ili kako god.. Propjeva covjek... i sve zavrsi u tren.:)
Voli to covjek cudo jedno, pa ima i moju punomoc da mi zavrsava sve sto mi je potrebno...;)
Hvala Lepo
najgore salterske radnice koje sretoh su u zavodu za zaposljavanje.. sve se nesto prenemazu iscudjavaju, sto ih god pitah "ne moze", a na kraju kad vec izgubih strpljenje ja ih fino pitam na osnovu kog propisa to ne moze gospodje odgovor je bio sledeci : "cus na osnovu kog propisa, ada zakona" na moje pitanje kojeg zakona slijedi odgovor "cus kojeg zakona adaa rjesenja direktora" sa sve izgovorom klasicne podgoricke kompleksasice koja zivi na rate i od izbora do izbora i kojoj je najveci zivotni uspjeh ako joj se migo javi ili ga vidi dje... sve bih to govnj...m metlom izbacio na ulicu..
Kakav zemljotres upravo sada kad mi se na 2 sprat krevet seta kroz sobu. Kako li je onima na 8. U jbt 3 minuta ljuljanja!