Mene nerviraju ambalaze dje je nacrtana strelica(ono, tu otvoriti) i mucis se ka avetinja i na kraju uzmes noz.
...ili sam smotana
...i nemam zivaca
Printable View
Mene nerviraju ambalaze dje je nacrtana strelica(ono, tu otvoriti) i mucis se ka avetinja i na kraju uzmes noz.
...ili sam smotana
...i nemam zivaca
Znaci "odljepljenje" nas nervira nas zenske.
...ispada kao depilacija sa voskom.
O dje se musko ne rodih, da mogu da psujem(i da ispadnem kool), da pustim bradu i ispadnem sooo sexy da...ovo...da...ono...e pih!
e vala baš. da mi je jedini problem što mi je mali. pih.
jednom sam, što Phenix pomenu, u AGAVU kupila neke kožne baletanke, bež boje i na obje zalijepljen pozadi sa spoljne strane broj obuce napisan na onoj naljepnici za ciijenu, oni su inace imali taj obicaj...
kao kreten ih uzeh i ponijeh kuci i kad sam to pokusala da skinem sa naljepnicom je i koza otisla ladno, onaj povrsinski sloj....vratih ih i nije bilo sanse da nadju normalne, na svake im je tako bilo zalijepljeno....samo su lakovane pretekle i nije im trag ostajao, ove druge katastrofa! Nikad više tamo nijesam trgovala:)
mada i muskarci imaju svoje muke xD
https://www.youtube.com/watch?v=-sIwMeLBALY
trpjela bi i ovo nekako :D
imamo masu problema veceras, od serpe do obuce pa do vajrles-a hahahhahahha
aj dako se sjetimo jos necega :D
odo da pravim bugarske ruže...nemam pojma zasto su bugarske, a jesu kao ruze, ali me nervira kvasac sto na ovu zimu sporo reaguje...mozda sam trebala da vijagru sipam:D
odoh i ja da se tuširam, da izbacim nervozu iz sebe pa me čekajte na sex i erotiku sa tim ružama. pusa!
Sto god ti da pravis...daaaaj!!!!! :D
Ja ne znam što je s ovim narodom - koga god sam pitala da šetamo od Starog do 'Delte', spuštili mi slušalicu...
Trebala si mene zvat.
A što čine svileni Podgoričani samo li malo jače dune. Pripreme ka' za apokalipsu.
To jakne, šalovi, kape, po 3 'ljeba, bidon vode, kašet jabuka, školjka jaja, kilo keksa, ukrštenica...
Miči tamo.... e to nijesu Podgoričani...baš sam noćas kod tetke bila i ona priča...niđe nikoga na ulicu...e Boga mi u naše vrijeme, ništa nam nije smetalo...ni sjever ni kiša... sjever jer nemam slova sj :)
Pa mokre glave do brodveja po vakoj šjeverini...
Nervira me to, što kad ja trebam nekome da pomognem, uvijek sam dostupan, dajem maximum da učinim sve što mogu, a kad meni nešto treba, niđe nikoga, svi se nađu u nekim obavezama, zauzeti su...
@donni_ - mijenjaj društvo
Zbog toga danas imam 3 druga, a nekad ih je "bilo... "