Svaki drugi ili treci dan prolazim ovuda, i svaki put makar po 3-4 budale bukvalno lete. Bukvalno.
Printable View
Svaki drugi ili treci dan prolazim ovuda, i svaki put makar po 3-4 budale bukvalno lete. Bukvalno.
Nije nam kriva drzava nista. Mi smo ti koji mislimo da dujama i slicnim kantama mozemo bezbjedno voziti 150+kmh, pokazati da smo bolji od ostalih sto stoje u kolonu pa preticemo 10 auta da bi 10min brze nedje stigli, gledamo na tel svako malo, snimamo za fb i instagram kako vozimo uz neku cecinu muziku ili severinu.
Mi smo stoka i tacka.
Pola sata prije nego sto se ovo desilo sam prosao tuda, policija zaustavlja na sred ulice na ulazak zaobilaznice iz pravca pg, dok pisu kaznu sa svih strana auta lete.
i uvijk onaj cg sindrom svi uspore 10 min i lazno su sokirani 10 min i onda po starom
Ja vozim normalno i treba neko da ubije mene i đecu zato što je debil, naravno da je država kriva, postoje institucije koje se bave liječenjem bolesnih osoba.
Ovaj iz PG je presao u suprotnu traku.
Kažu da je 5 osoba poginulo.
A da se bore za zivot trudnici i djevojcici 4-6god...
Nema te preventive koja će promijenit naš mentalitet...
Sent from my P10 using Tapatalk
I svi zabrinuti i vele "kuku kuku ne daj Bože" a poslije 3 dana sve po starom...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Nema u pravu si.
Danas me zaustavi policajac i pita sta vozim u prtljazniku.
Razmisljam se da li da mu kažem drogu prebačam od BD do BR i evo baš me ti zaustavi i provali me.
Umjesto da radi na tome da se sigirnost podigne na veci nivo on nema druge rabote no složi po 5 auta i gleda im licne karte i saobracajne.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Svuda po svijetu ginu neduzni svaki dan. Mozemo jedino smanjiti rizik ako svi postujemo pravila, ne radi policije kako se radi kod nas nego zbog sebe i onih koji nas cekaju kod kuce. Svaki put kad ulazimo u auto smo jednom nogom u grob, ili na korak da nekome unistimo zivot zbog nase nepaznje.
U saobraćajnoj nesreći koja se oko 15:30 časova desila na zaobilaznici kod Golubovaca poginulo je pet osoba: M.V. (33), M.M. (34), M.D. (7), M.D. (26) i K.I.(16).
Sent from my Motorola 8400
Jedino cijeli put da ima video nadzor pa svaki prekrsaj da se evudentira i sankcionise.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Je li poginuo ovaj sto je presao u suprotnu?
Vozac sto je presao u suprotnu traku Vojnik CG.
Kakva tragedija sunce ti...
Uzasava bezosjecajnost ljudi, na to ne mogu da se naviknem nikako.
Ovaj se sjetio da izvadi telefon i da slika ovo da bi poslao na podgoricki i prijateljima...pih...
Komentarisem sa likom kako je poginulo cetvoro ljudi (tada se jos znalo za njih cetvoro) medju njima dijete, a ovaj kaze:"e u picku materinu, kako cu sad za Bar. Kroz Golubovce (starim putem) ce biti guzva."
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ako je ono slikano neposredno posle udara, tj. ako se neko sjetio da slika prije nego da pritrci i da pomogne onda ne znam...treba se iseliti odavde. Il kakva vremenska nepogoda da nas zbrise. Il Rusi. Ne znam.
Drzava je kriva, tacnije MUP a ne drzava.Kriv je ministar Nuhodzic i svi predhodnici prije njega jer zbog politicih razloga ne zele uvesti strahovladu u saobracaju.Brzinu prekoracuju samo nesoji, i takvi ljudi ne zasluzuju slobodu, a kamoli vozacku dozvolu.
Treba objaviti rat vozacima koji prekoracuju brzinu. Ocistiti mentalno poremecenu gamad.Nadam se da ce doci takav trenutak.
Kakva tragedija .
https://image.prntscr.com/image/XLv2...44lI_lSNqQ.png
Pogledajte samo ovo sto je obiljezeno... Stp se odje moglo desit jbt da ovako skrene...
Eto ti na cdm tekst, pa vidi...
Pisi Milijana Vako
Nevjerovatno. Kako neko moze da zuri toliko a trudnica u auto.
Ja ne vjerujem da je momak ovakvu sudbinu dozivio... Sta je sve prezivio i kakav je to momak bio...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sad treba da se pitamo ko je momak i šta je sve to preživio? Stvarno ne razumijem poentu tvog posta.
Pricam sama sa sobom. Prastaj.
Sent from my iPhone using Tapatalk