Izludjecemo od slika uskrsnjih jaja na instagram.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Izludjecemo od slika uskrsnjih jaja na instagram.
Kod mene nijedno. Samo krofne.
Takos kod mene
Nerviraju me vjerski praznici i čestitanja.
A najviše me nervira izjutra kad na pauzu iskočim na kafu kad u kafić pojačaju muziku do daske.
Aaaaa, a đe ujtro brate.
Sve me nervira.
Nerviraju me osobe koje na drustvene mreze svakodnevno dijele velike kolicine sadrzaja iz zvog zivota kroz postove, slike i storije, i to u kojima se direktno ili izmedju redova hvališu svojim idealnim životom, od djece prave statusni simbol, prave se rodjendani za koji se krediti dizu, i sve njihovo je generalno najbolje i savrseno.
A po automatizmu univerzalni razlog za to, pored plitkog mozga, je da crknu dusmani i ubijedjenost da nekog zanima njihov zivot i to sta oni imaju/rade.
Iz kuce jbt izadju jednom u 10 dana i od toga se drustvene mreze pravi posle event, parada, 7 miliona slika itd
A eto bas te neke osobe poznajem i znam koliko je to daleko od stvarne situacije, koliko su nezadovoljni zivotom itd. Takodje po automatizmu su to osobe skromnijeg IQ.
Takodje u 99% slucajeva to su zene.
Da li je ljudima takvim stvarno lakse da lijece svoje nezadovoljstvo na takav nacin umjesto da porade na svom zivotu i rijese nedostatke...
Nevjerovatna je kolicina takvih ljudi, opet kazem 99% zena..
eto ti ga prvi znak da treba da se raskacis sa drustvenih mreza dok te ne prodje :D
Ja ipak mislim da ne to neki problem sa zenama..
Ako se jaja nisu slikala i postavila na instagram i to jedno 100 ofarbanih iako je realna potreba 20tak. Onda dodje Isus i sve ih polomi
Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Ja ipak mislim da je problem do muskaraca, sto ne resavaju "probleme" svojih zena ;)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Slazem se da sigurno ima i toga, samo sam se trudio da to drugacije kazem... od toga da su pojedine nezadovoljne "ispunjavanjem bracnih obaveza" do toga da ih muz maltletira, bije itd... mada ima jos dosta drugih razloga tu, ali sve se vrti oko kompleksa da se pokazu kako je njima bolje nego drugima i da crknu dusmani... nekad to spoje u jedan post pa izbace neki citat u kombinaciji sa slikom u koji se provlace teze koliko god da me mrzite ja sam najbolja itd...
Sve je postala trka i nadmetanje zenama u javnosti, ali sve...
Posebna prica je o tome sto podju na neki dogadjaj, slavlje, putovanje, koje obicno traju od 60 minuta do 48h max, a onda izbacuju po jednu ili par slika i taguju se na tu lokaciju sledecih 2 do 4 mjeseca...
Ono sretnem poznanicu, reko okle ti odje ja mislio da si se preselila prije pola godine u njemacku jer izbacujes slike i tagujes se, kaze ona ma nee to bila lani sa momkom za vikend preko wizz air 18e povratna karta...
Sva silo nebeska dje ja zivim...
meni nije jasno zašto tebe to pogađa
Ae jan, pusti druge ljude
2 dana refren ne izlazi iz glave, ništa ne pomaže :D
https://www.youtube.com/watch?v=anidC6e9tJE
Još neko da se zarazi :D
Sad više nije mlada krtola, nego BEJBI KROMPIR, je li, bilmezi?!
Gorki list i votka u ledari, treba ustajati svako malo. :(
Znaci dakle ovaj elem....(mladi) medijsko-sudski preeksponirani advokati. U drecavo crvene cipelice, crvene carapice i crvena esarpa. Nesto od toga mora bit, a nekad i sve. Koji godj kanal da obrnes iskacu njihove glave, dje godj ispala pucnjava, tuca, pljacka, malverzacija, afera, tu su oni u crvene cipele ne ne ne ne kozne aktovke...a ne baka..kozne nekakve retro-torbuljine od 700 eura...kratke pantalonice malo iznad clanaka..sputke. Cini ti se ne daj Boze da nesto nedje ucinis, tu bi neko od njih iskocio iza kakvog drveta ili iz zbuna JA TE BRANIM BRATE JA SAM TI ADVOKAT! Ajde neki stariji likovi pa....neka ih ono....ali nekakvih omladinaca i omladinki...toliko su zastupljeni reka bi doktorirali su pravo na Sorbonu...eksperti...
To mi smeta....i kad majke idu s cerkama da biraju tange za polumatursko vece....
Kad mi se pomijesaju datumi pa mi internet istekne dan prije nego sam racunao i oduva mi sav kredit koji sam rezervisao za net narednog mjeseca...
Kod mene je to svaki ponedeljak veče evo skoro godine.
Uplaćujem nedeljno...
Mada gledam da sada pređem na pretplatu, 60GB je 10e. Dosta je više bilo [emoji3]
Poslato sa kompaktne pisaće mašine Note 8 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Apsolutno se grozim svake vrste nasilja, ali treba im pečatirat' stolove glavama...
Što je sa debilima?!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...20c09d2e48.jpg
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Gdje je to u CG bilo toliko sunca da su već trešnje prispjele? [emoji848]
Tapatalk
izadje mi sponzorisana strana a medic na instagram, kakvav pakleni profil aaaaaaaaaaaaaaaaaa
https://www.youtube.com/watch?v=yJLoofNd0w0
Kakve uzore imaju današnja djeca, j e b o t e.
Ja sam mislila da cu na kraju da gledam koliko je ukupno eura na njima, al me lik zeznu sa carapama 3/1 od 100 dinara.
jbg, one se ne vide.
Kakav nam je Podgoricanin hahaha
Xaxaxaxa sto je ovo majko sveta.
Nisam u trendu ovo se fura neka nova marka sa ovim strelicama ?
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
Uhhhh i meni iskoči ovo u trending ili đe već dok na brzinu ne stignem da se ulogujem, nikad ne gledam ovo, sad upalih baš da vidim što je klip...
Stiga sam dokle ga nije pita za čarape i ugasio.... Ne vjerujem što ga je lik pita...
Necu da gledam :)
Zato nisam ni komentarisao ali pomenu sad 'trending' pa da potvrdim da ne bih "domace" 'trending'-e gledao, nema tih para. Nedje mi je po 'default'-u bilo namjesteno po lokaciji i trovao sam se cesto.
Sad stavim neku lijepu zemlju i boli me uvo. Moze bit' nezanimljivih klipova ali ne kancerogenih.
Cetvrti put sam usla u francu od kad se otvorila i evo opet 2 razlicite cijene. Ovo je pakao. Jos mi kasirka kaze U kasU je ovako, ono u stilu, boli me tuki.
^^ Dušo, na rafu je 5, 49. Izvoli! Zadrži taj cent, pusa :)
Kraj.
Tapatalk
4,76 razlike.
da sam bezobrazna kao sto nisam, skupila bi sve cijene sa bar kodovima i na kasi kad otkuca rekla: aj odbij sad razliku.
Tako i meni u cosmetics u Budvu prije neki dan. Istaknuta cijena 45,90 a na kasu mi govori 49,50. E iz principa neću pa neka je i 20 centi razlika. Kao sa smo ovce.