Lele sto je ovo umro bi sigurno...
Decic 3+
Start 3+
Sogndal 2
Las Palmas 1
opustena varijatna 9 kvota sa 50e
Printable View
Lele sto je ovo umro bi sigurno...
Decic 3+
Start 3+
Sogndal 2
Las Palmas 1
opustena varijatna 9 kvota sa 50e
Jedan vecernji dubl
http://prntscr.com/7e7zox
Ne volim prijateljske ali je Brazil po tom pitanju posten, kuci imaju 11 uzastopnih pobeda u prijateljskim a falice im izgleda samo Neymar, logicno. Meksiko treba da nastupa bez dosta najboljih igraca, proslu prijateljsku u gostima su jedva izvukli X protiv Perua tako da bi morao da dodje kec.
Ove jos manje volim, em sumnjiva liga, em zadnje kolo ali Numancia vec 5 kola nije dobila, opada kvota, a Tenerife koji je inace drugi najgori gost lige bez 7 standardnih prvotimaca. Jeste da se ne igra ni za sta jer su se obe ekipe uglavnom borile za opstanak ali mislim da domaci moraju da se oproste pobedom za kraj sezone.
Vidji Osasunu sto radi..Bod im treba za opstanak i gube 2-0, a Santander vodi sto znaci da ce da ispanu pamplonci mrtvi..
Stavljam je DNB 2, pihhh..
Relativno dosta toga dolazi ali su me Norvezani 1.liga sasjekli.. Start mrtvi jos 0-0
Segunda dolazi skoro sve osim j'ebeene Osaaaasuuneee..
Stavim ovu prokletu Francusku X2, i prepravim u 1 zbog pada kvote
Fellaini im daje 2 gola, i to prvi 2 metra ofsajd
Ajde sto ova Numancia ne pobedi... Ali sto zadnjih 25 minuta racunajuci produzetke nije mogao gol da padne... U 5 minuta padne 3 gola pre toga i stadose na tome.
na koju online kladionicu da otvorim nalog ? bih sad odmah da bih odigrao nba nesto :D
dje ima onih bonusa za novog clana?
ja mislim da premier i dalje daje po 10e bonusa... ali mislim da treba u pčoslovnicu poci za njihovu karticu tako da otpada kad oces odma da igras... :) vidi na bet365, dobijas bonus, plus ako imas referal dobijas jos 20 eka
eo na bet365 vidim da je 100% bonus (50e maximum depozita)
a kakav referal ? da se neko preko mene reg il ja preko nekoga ? :D
ti preko nekoga... dobijate obojica bonus...
pa neka da neko username :) :P
e kasno :S vec se registrovah i stavih depozit 50e :D
Kasno i ja vidjeh post, fino bi mi pao taj bonus od refferal ali bi opet morao stavit neki depozit da bi ispunio rollover requirement :D
Baci me Velez 0-2, mater im ebem.. Do 82.min 2-0 bilo ali sam znao da padam jer je go visio u vazduhu..
Na Jamesa uplatih da prebaci..To mi je zicer dana, sto bi se reklo :)
sto je ovo svi smo zapeli james over... :))) mozda moze i mozgov over?
predlozite ako imate jos sto... skokove, asistencije, ukradene, blokade :))
Tristian Thompson je isto zicer, po meni, na skokove >11.5
Mozgov >1.5 blokade
Curry >1.5 ukradene
Curry <28.5 poena
James >50.5 (poeni + skokovi + asistencije)
LBJ da zabiljezi triple double 3.25
James >9.5 skokova
Klay <20.5 poena
Klay da ne zabiljezi blokadu 3.25
JR SMITH >14.5
Shumper >1.5 steals
Draymond Green <13.5 poena
Bogut >1.5 blokade
to su ti moji predlozi..
Sta mi uradi Venecija, odigram da dobiju 2/4, povezem sa rukometasicama uzivo na -4, oni dobiju sve 3 ostale cetvrtine. Onda u zadnju odigram manje od 150.5, kakve su im krtole upadale, upa im do grla kakvi su. Pi.
izbjegavaj glibavu Italijansku kosarku e se im se Bozije zore ne zna..
A htio da napravim nesto para, a nema sta bez fudbal neki Islandski, to eskivirah. Neka no jos igrah neke teniserke raspale, nikad ne cuh za njih, neki ITF turnir, to ne bi ludi pogleda, a ne igra :). Sjutra kad sjednem za komp da postavim da se malo ismijemo.
Uplatih lebrona sa 35e i 15 tompsona na skokove... A htio sam kari manje, mozgov vise, lebron vise skokova... Sve bih strefio nego nisam mogao ove pare od bonusa da igram pihhhhhhh
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala miha :D
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cekao sam klivlend 2 za pare a na drugi igrao sa 100e h2 ... to je poklon bio ali ovo da nije doslo ja jos ne vjerujem...kako sam bio pokisao u 5 jutros jos vanka gledao aaa
Kakp je zavrsio tenis Haider Marter? Zna li ko?
cska ubi ove nesretnike 30 razlike