mjerac za gorivo je crka ;) ima vazda goriva
Printable View
DIDI ga vazda puni do vrha :D
dobro veche kafano
Dobro jutro,kafano. :mrgreen:
Dobra ti sreca~
aj se prebachi preko shanka,poletnija si i chapi mi onu lozu dolje :):)
E`o ti loza,na! ;)
A,poletna sam zaisto - ako iko.. :mrgreen: :mrgreen:
da netje ko shto mene odje chastit'??? ono fakat rijetko nalijetjem...ali sam veteran...:):lol:;)
ocu ja dome, e si me ispalila ya vikenad , pa makar odje da castim
:Dshto se chini u ovoj kafani?! Ovo polako postaje gnijezdo nemorala...polakote, ne mogu pratit ko je s kim, kad je koji sastanak, ko nije dosha...ko je prisutan...ZIVJELI :dring::dring::dring:(brrrrrrr, uh, laknu mi...saT mi je sve jasnije:joint:)
Zhiv!:) E kako sam ja danas nesto lijepo raspolozen, ne mogu vi opisat:)
nema shto n'o da savijemo po jedan joint ako se moderatori slazhu:confused:
ja bih jednu kafu bez cukra moram ucit sad nesto :)
@ Solid sram te bilo svasta pricas :joint:
ahahhahaha
NIJE NASHE NASHLI SMO !
kuku ja bi da ovo obezbjedjenje obrati paznju na ovoga malo mc ija (marka daleko bilo) , ocu na miru da popijem kafu, a ovi vi je neobuzdan samo da znate
@mC :pPpp :**
Drogirana omlaTina :mrgreen:
i budvanska zamlaTina
:mad:moracu kljuch da udarim, dok se "oladite" pa onda kad se povrnete, dodjite jopet da pijemo:clap::clap::clap::D
Zvonci od kada si promjenila avatar (sto ovo zvuci glupo)
Domacu
:Devo ti jedna domaca...dupla domaca...
moj avatar je primjer kako forumashi lijepo saradjuju ispomedju sebe...nasha draga AisaJ mi je poslala ovu Zvoncicu i ja je oma metnula, prvo zato shto mi se svidja mnogo, drugo kao znak dobre volje, a trece da joj zahvalim za ovaj poklon!
Aj mi ti pokloni neshto da vidish kako sam ja zahvalna!!!:monkey::D
Me skrtica...
Izvolte,
Nema hvale, nema nacemu :joint:
Evo ti ova ovde jer ne mogu da je uploadujem :lolblue: mora da je preljepa za forum do cim nece da je prima :lolblue:
http://www.leosantos.com/Work/Thumbs/Tinkerbell_01.jpg
(A evo jos druge za Bozicno vrijeme koje dolazi, ali i ostale slicice :mrgreen:)