e miline ove ,konacno da prodisemo malo
Printable View
e miline ove ,konacno da prodisemo malo
Mislila sam da sanjam a onda trči na balkon i unosi robu. Super, jos 3 sata spavanja. Noć 😁
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ko razumje, shvatiće :D
https://thechive.files.wordpress.com...rip=info&w=600
Duze je orgazam traja', no ova kisa u Podgorici...
Sent from my Redmi Note 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Al dovoljno da mi se počki na auto
Sent from my iPhone using Tapatalk
joj što volim ljeto, sunce, more, sve to....:D
bez šale, pometoh se nešto noćas...na Stari je ledno:D
Odje kod mene nije ledeno...da nijesi dje u borove? :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
ne ja đao popio, to je prošlost za mene :lolblue:u sred dnevne se pometoh obukla sam gornji dio tenerke.....doduše malo tanja trenerka:D
Kako se lijepo spavalo jao. Šteta što moram na trening, prosto mi žao ove prohladne zore što ne spavam :D
može li se spavat Podgoričani? :lolblue:
Moze, moze. Podgoricani su vazda mogli spavat :)
eeeeeeeeeeeeeeeeee bate ene:D ali Podgoričani su svi stanovici...po Starome su sve lampe popaljene:D
Podgoricani dobro znaju da se lampe drze ugasene jer samo podizu temperaturu... Mene jutros ovaj miris paljevine poludje... Ne vidi se prs' pred okom...
Spavalo se i to bez klime, moze ovo i bolje da ugrije, idddemooooo sjevernjaci prziiii
A đe gori ?
Pravo podgoricko ljeto, konacno. Spava se lagano i to bez klime.
Ne bih zaspala pod klimom, podnijet je ne mogu ni preko dana, a ne da spavam pod njom...
Spavajte na balkon ,ko ne voli klimu kao ja na balkon zavrsi :D ali jos je ovo lagano sad za sad ..moze se spavat :D
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
Moze kad se otvori sve i napravi malo da cirkulise vazduh. Drugacije ne.
Nije problem zaspat ako je čojek umoran ili aktivan bio cijeli dan. Ja se komiram tih šest sati, kad se probudim oshetim glava mi na nešto mokro, natopi se krevet znojem. Sad sam se prebačio na patos, malo jes ladnije dolje. A staropodgoričani su spavali na otvoreno, baba mi je priĉala ljeti da su spavali u dvorišta iza kuća u Njegoševu i Hercegovačku. Još su to zajednička dvorišta ali se niko nije stiđeo i to. Meni je jedino čudno što se ovi novostaropodgoričani ne smiju požalit na vrućinu, kao oni vole 40 stepeni. Znači, nije istina, jedino ko ima slabu cirkulaciju a ima takvih sve više izgleda. Narod je genetski propa.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Striji ljudi su mi pricali da su se umotavali u vlazne carsafe da bi zaspali.
Ja se sjecam ko dijete, u gace se skinem I legnem na plocice u hodnik da bi se oladio.
Ja ovo do sad ljetos nijesam imao problema da spavam. Doduse ne lijezem prije 1 rijetko kad, promaja se napravi I super.
Sent from my EVA-L09 using Cafe Del Montenegro mobile app
Meni čak i smeta promaja jer se znojim pa me ladi po bubrega a gaće mokre oko pasa. A čaršafi su se držali i danju, skvase lencun i stave na žicu na balkon ili na prozor nekako, pojma nemam.
Ja samo da pozdravim Krknu, kad se sjetim onog vjetra odvratnog zimus i kiše, nije mi vruće.
Doci ce i moja tri mjeseca od decembra do marta, kunem ti se!
Ви сте сви нездрави и слаб вам је термостат. Осим тога вентилатор све решава
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ozbiljno?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...72082fb8f7.jpg
Jedino može bit da s tobom nešto nije u redu ako ti odgovara 40 stepeni. 36,6 je temperatura ljudskog tijela. Izmjeri dok si na vrijeme.
А виђи, не велим да ми одговара али не представља ми неки проблем.
Исто тако ни хладноћа велика.
Здраво тијело и немаш бриге.
Ovo je ljepota od vremena. Dok god se može uveče spavat u sobu bez hlađenja nema problema.
A i zlatilo se ljeto, no prebrzo prođe.
Све ми брже и брже пролазе ова љета, но о овоме можда на некој другој теми :)
Frizura mi je ka' Betovenu, ili skupljena na vr' glave ka' sumo rvacima do oktobra, haljinu bih najradje zavrnula za vrat da mogu i tako hodala, ospem se od dezodoransa, pa se puderom fljaskam, lipti iz mene i s mene ka' da sam u narkomanskoj krizi.
Uh, blagosiljam na moj nacin ove ljubitelje africke vrucine...
Sve se svodi na to kako je ko navika. Ja vjetar, kisu i kisu s vjetrom ne volim nikako. Neko kaze na ovu vrucinu se oznoji 10 puta na dan sto je i moj slucaj ali gore je zimi kad pukne onaj vjetar pa se covjek zabunda i oznoji masu puta pa ga onda vjetar dovati i ne valja nista.
ja sam sinoć šetala do pola jedan, istuširala se upalila vntilator i spaval ko beba! Evo oko 8 sve otvorila, napravila promajicu i ljepota trenutno je fino svježuckavo u dnevnoj, ventilator u spavaću...jedino da kao sinoć ne bude problema sa onim dimom i paljevinom baš je štipalo oko dva
Pored mora uvijek pirka po malo. Do sada na terasi kod dvorane čak je i svježe. Naveče se sasvim pristojno spava. Preko dana toliko toplo da se može na more. Ja ne znam može li bolje od ovoga, a svima se ugodit sigurno ne može.