pa moram li sad uplait tih 10e minusa da bi mi stigla kartica ili ce stic iako ne uplatim sad? paypal verifikujem tek kad stigne skrill?
Printable View
pa moram li sad uplait tih 10e minusa da bi mi stigla kartica ili ce stic iako ne uplatim sad? paypal verifikujem tek kad stigne skrill?
koja je razlika izmedju ovog biznis i ovog personalnog naloga
Moguce da je u novcu sa kojim mozes baratati..
U limitima...
Skrill obožavam, prelagan i prelijep način plaćanja... Šteta što se masovnije ne koristi. Skrill MasterCard je zaista fenomenalna.
Da 'oće ovaj posrani PayPal uvesti i kod nas, ne mogu da sarađujem sa ljudima kvalitetno. A i kad primim novac na ovaj švercovani PP, uvijek se sa strahom logujem, očekujem block računa. A beale tamo.
Imam par pitanja.
1. Uzeo sam vizu u NLB i povezao je sa EntroPay-om.Sad mi traze da verifikujem karticu ,skinuli su mi 1e i treba da mi stigne neki kod od njih pise da ce biti u " card statement-u " u roku od 2-3 dana .Kako da pristupim tome ,nije mi jasno gdje taj kod stize?
2.Drugi problem je PayPal .Registrovao sam se tamo 2 puta ali bezuspjesno. Stavim drzavu Hrvatsku ali mi kaze da je nalog ogranicen . Da bi imao puna prava oce da povezem karticu koju iz nekog razloga nece da prihvati . Kako uopste treba ,mozda tu grijesim da li da stavim svoju adresu ili bilo koju iz Hrvatske(jer sam ovo drugo radio tako mi je receno)?
1. Na entropay listingu
2. Upises broj entropay kartice
Hvala Sale uspio sam paypal da podesim.Jel potrebna verifikacija paypala ,trazi mi neke brojeve oli mi reci gdje da ih nadjem evo slika.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...4/Untitled.png
Narućih NLB karticu da odradim ovo što ste predložili, u međuvremenu dok stigne,ako je ko voljan da pomogne oko uplate preko PP za WOT sjutra u toku dana,uplate sam dosad vršio preko europaymenta,ali oni više ne mogu,neko sjutra iz PG za uplatu,platiću kako se dogovorimo(na PM nek se javi ko je voljan da pomogne,potrebni su goldi :)))
Imas i u oglase pa generalno 4,5 ljudi koji imaju PP pa nek ti ucine :)
Meni samo nije jasno kako je meni PayPal upisao Kipar kao državu, a ja ga otvorih preko Telenorovog interneta... :confused: Ne koristim proxy, tj. nisam tada koristio...
AddressXXXXXXX
XXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXX
Cyprus
(For your security, you will be taken to the PayPal homepage and be asked to log in.)
Yours sincerely,
PayPal
Ima li skrill prednosti u odnosnu na entropay?
Pa imas nazad diskusiju..
Generalno ima. Ako nista drugo mozes da primas pare, placas i cak dizes pare karticom kroz PG.
Order details
You completed checkout on Mar-12-14 Ship to: Payment details: Total: ------ .--------------------- PayPal GBP 10.48 -------- --------------------
Cetinje, default 81250 ME
evo prva porudzbina na EBAY uspjesno prosla.
Znaci Skrill > Skrill Mastercard > Paypal.
Hvala jos jednom Optimusu koji je podijelio informacije.
Iscitah zadnjih 10ak stranica i dodjoh do zakljucka da bih pri registraciji i verifikaciji PayPal naloga trebao da vezem Skrill mastercard jer mi tako paypal nalog nece biti blokiran?
Molio bih da neko potvrdi ili opovrgne gore zakljuceno..
Vidocg, mozes i CG kartica→Entropay→Paypal, meni to funkcionise.
Na Paypal mi je zemlja Hrvatska, a na Ebay prava adresa, i obavezno posaljem prodavcu full CG adresu.
Funkcionisalo par puta... (svaki put kad sam kupovao) ;)
Sent from my GT-I9300
Ja imam na Entropay karticu i 50e na nju vec 3 mjeseca, ali ne mogu da je vezem na PayPal... Ne dozvoljava PayPal...
upload novca je povoljniji na skrill 1.9%
E to mi kaži :-)
Na EP je 4.95 znači na skril je 1.9?
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
Tako je. I to sam napisao isto bio, al mora da ti je promaklo :)
Kako to koristite skrill karticu po Crnoj Gori ? Zar to nije virtuelna kartica ?
Znači u principu kao kartica Atlas banke.
Plaža se provizija pri uplati i to je sve ? Dali se plaća kakva provizija pri isplati ?
za sva online placanja, kao i prodavnice, butike, restorane i slicno je provizija 0%... za dizanje sa bankomata nisam jos probao
Na Entropay je provizija na uplatu novca 4,95% i to je jedini trošak za korišćenje sa PayPal-om. Takođe se može naručiti plastična kartica i to se posebno plaća.
Na Skrill-u je provizija na uplatu 1,90% + godišnja članarina 10 EUR.
Provizija za podizanje novca sa bankomata sa Skrill-a kao i ostale cijene su na ovom linku:
https://www.skrill.com/en/personal/fees/
znaci 1.80e je provizija za dizanje novca na bankomatima, a dnevni limit za dizanje je 250 eur... dok je za placanje limit 1000 eur, znaci mozete preko paypala kupiti stvar do 1000e odjednom....
Stvarno nijesam probao, ali piše da funkcioniše ovako:
https://www.entropay.com/content/how...tic-mastercard
Sent from my HTC One using Tapatalk
Ne brini ja jesam, otprilike jednom mjesečno ih pitam, imam do sada 7-8 negativnih odgovora :-)
Poslato sa ultra-moderne pisaće mašine Galaxy S4 x2
+ tarifa sa bankomata
http://i60.tinypic.com/2u44xvr.jpg
Tako da ne dižite sa automata jer će vam naši lopovi skinut dodatnih 5 €
Rakun grijesis, ja svakih nedelju dana dizem pare, uvijek 1.8€ skine na svim bankomatima.
Ja samo pišemoono što vidim
http://i60.tinypic.com/2u44xvr.jpg
"Lokalni bankomat može uzeti dodatnu proviziju".
Koliko sam upoznat na našim bankomatima se naplaćuje provizija ako nije kartice banke koja je izdala dotični bankomat
Ti pricas sto vidis, ja ti pricam kako jeste.
http://oi62.tinypic.com/2cy0775.jpg
Rakun pa vidis li da ti to *Local ATM Surcharges may apply objasnjava zasto je stavljena zvjezdica kod Cash withdrawal.
Uostalom provjereno znam da se skida samo 1.8 kod podizanja gotovine sa skrill kartice na bankomatima, jer je drug aktivno koristi.
Jedno pitanje..
Posto mi garant kartica nece doci na adresu, zanima me dje da podjem posle tog zadnjeg datuma da je podignem? Posta na zeljeznickoj stanici?
Bezveze što se ne može napravit virtuelna SKRILL CARD, pa da se ona veže za PP.
Nisam se logovao/koristio MB baš dugo, evo sad se logovah i vidim da imam čitavih 0.28€ na računu. :)
Kliknuh na SKRILL CARD i da hoću da je poručim, bio sam ubjeđen da to neće proći jer nemam 10€ na računu,
kad ono oni mi je šalju i stanje mi je -10€. :)
Vidim da kartica mora da se aktivira da bi mogla da se koristi, tako da ću tada morati da uplatim tih 10€ sigurno,
ali opet me čudi da su ovo tako napravili, da odmah šalju karticu bez da prethodno naplate fee od 10€.
Pošto i ne kupujem tako često preko neta, pa kao što neko ranije reče, povoljniji je EP+PP nego SKRILL+10€+1.9%