Ti mora da igraš za Lovćenove pjetliće. Ako to nije tako onda si vjerovatno prvi strijelac Crnogorske Đetić Lige.
Printable View
...eto i ti su čuo da je namještena i to još prije 10 dana...pa što ne javiste ljudima da zarade koju paru a ne se sada javljate nakon utakmice...
...mad dog ko ti sve kao nije lično a činjenice pokazuju drukčije zar ne? ...što si igrao na Lovćen kad si toliki zagovaralac pravde? ...i zašto si se ogradio na Rudar kad si znao 100 posto da je namještena? ...Pterodaktil što i ti nijesi stavio nekih 500 eura na Lovćen kad si znao dva kola prije ove utakmice da je Rudar prodao?....presmiješni ste...
Ništa, nastavi samo, čeka te karijera.
Prijatelju ke'ako je? Ja sam sa Cetinja (ovo sto sam stavio Bar,tamo sam samo s vremena na vrijeme), vise sam informisan u malom prstu o Lovcenu i o stanju u klubu nego ti,tako da mi nemoj nista pricat',niti se ovuda glupirat da se narod sprda s tobom...Lovcen pa Lovcen....prijatelju mio mi je Lovcen,ali pricaj realno....i citaj malo sto ja pisem prije nego nesto glupo izjavis...ja sam reka' da sam ima' informaciju da je dogovor ali nisam ja strastveni kladionicar da se tako olako razbacujem sa parama,a tu informaciju sam cuo onako kroz pricu sa ljudima tako da uopste nisam bio siguran a nije me nesto previse ni zanimalo,trudio sam se da ne mislim o tome,ali evo sad kroz pricu odje vidim da je to vjerovatno istina...nego nebitno
E pa dobro kad si ti informisan u malom prstu o Lovćenu i kad ti kažeš da je sve tako to jeste da su namještene onda ja nemam što dodati jer u svakom slučaju imam manje informacija o tome nego ti očigledno...već dva puta u tvom tako kratkom tekstu nazivaš moje pisanje "glupo" i još da polemišem dalje u vezi sa tim? ...e pa da se ne bi ti i narod sprda ođe sa mojim komentarima i sa mnom onda najbolje da vas prepuštim samima sebi pa se pričajte onako trezveno i inteligentno...
Montenegrino, ti si stvarno srećan čovjek. :D
Da znaš Albatros da je tako nekako a od večeras i više vremena imam ;) ...pozdrav...
Brate i ja sam Cetinjanin ali stvarno ne vidim razlog da ja odje branim Lovcen i pricam nesto sto ocigledno nije istina.Ja samo pricam realno,ocigledno je da neke stvari nisu ciste kada je Lovcen u pitanju...i ja uopste nisam rekao da je utakmica namjestena
Pterodaktil objašnjava a madože neverue.
Ada ne namješta se u CFL, a tek Lovćen da namjesti... neka vam zaje*ancija...
Ne treba se sad bazirati na namjestanju, nisu to nasi izmislili... sta se radi u italiji, svake godine, pa na x je 1,25 kvota. ovako ce biti uvijek dok ne bude para za ove igrace, nesrecne.... ne primaju plate (oko 300e) po pola godine, za sta da se bore, za ime? jedini spas za fudbal u cg je Brazil!!!
jos jedna informacija: to sto lovcen svake godine slavi 100 god postojanja i prosipaju se price o tolikim parama, samo xaxaxxa. to je samo prica, tj laž. pa 90 % engleske lige bi dobilo te pare.
kad je covjek trazio ljetos da udje u lovcen, stavi ga n noge, napravi ekipu, teren, stadion po uefa kriterijuima, opština nije dala!!! sto se to ne ispita, zasto?
a mojas xaxa nek je zdravo xaxaxa pa on je i buducnost vodio pa su ga ispratili xaxxa,
realno, ekipa lovcena je za sredinu tabele al imali su veliki zaostatak sa jeseni.
jedinstvo od sledece godine 90% ce biti u vrhu...
grbalj posle maslovara veliki znak pitanja!!
rudar, ako rudnik ne uđe (sto je bruka, sponzor zrk bud a rukomet u pv umire) mrtav
sutjeska.... ako bude po gradonacelniku na dobrom putu, ako ne raspad
buducnost---to niko ne zna, a najvjerovatnije kao i ovih godina
mogren-muka ziva bez stadiona i sponzora
petrovac -dok je direktora sefa finansija budvanske opštine-sredina
ovo ostalo... uh
bez para nema fudbala, bez motiva, premija, buducnosti... aj....
BRAZIL JE SPAS!!!! SVI U BRAZIL, PARE U CG FUDBAL!!!
xaxaxaxa
Odlican text. Nema srece u fudbal dok su klubovi opstinski ( to nije slucaj samo sa fudbalskim klubovima ). Opstine nemaju para da isplacuju redovne obaveze a ne da ulaži u lokalne klubove. Svako svakome duguje. Zakon o privatizaciji fudbala nije zaživio ( nisam ni siguran da je usvojen ) a morao je. Realno nijedan klub sa ovakvom organizacijom ne može izvuc pozitivan finansijski rezultat ( samo Mogren poslednje 2 godine jer je prodao za dobre novce nekoliko igracha ). Buducnost svake godine bacha pare a ne izadje nishta dobro od toga. Jebesh titule ako nema novih mladih igracha i ako te neki paceri odma izbache iz evrope. Realno situacija je bas losha i ova chuda shto se deshavaju sa rezultatima i kladionicom je nesto sto je bilo ocekivano i neminovno. Valjalo bi da podjemo u Brazil ali ni to nije garancija neke srece u nasem fudbalu.
http://fscg.co.me/201304302989/Vijes...takmienja.html
za sad samo Celik dobio licencu za evropska takmicenja, ostali vraceni
Majku im svima ***** lopovsku.
Mornar - Mogren.
Mogren prije utakmice - 2.40
Mornar u 2. minut 1.60
3+ U BAR ĐE NIKAD NIJE PALO 3 GOLA, 1.35 (takođe 2. minut) (slovima JEDAN ZAREZ TRIDESETPET)
Mogren promašuje penal u 84. na 2-1.
Pi po 1000 puta.
A'e malo sa prognozama da počnemo...
Sutjeska - Mladost 3:1
Lovćen - Petrovac 1:0
Jedinstvo - Zeta 0:1
Budućnost - Grbalj 0-0
Čelik - Rudar 2-2
Eo ga opet,
Jedinstvo - Zeta
X
1.60 kvota.
Sad promijenjena sa 3.40.
Cijelo kolo namjesteno. Ovo je pakao
a 2.10 je bila
Lovcen OFK Petrovac- 1.44 1.11 3.80 2.63 6.50
Sutjeska - Mladost
0-2 51. minut
E sve sam mogo očekivat, ali ovo ne.
Sto da ne...u ovoj nasoj ligi je sve moguce, pa i da Sutjeska ispusti ovu prednost. Eto i Partizan se spustio sa +11 na +2...
Je li zavrseno 2-3?
2-3
Ma neka što su izgubili, ali 3 gola od Mladosti. To je ja mislim jedino Budućnost uspjela one godine kad je 4-3 završeno.
A jbg, i njih je malo frka, tj. malo vise, pogotovo kako se blizi kraj pritisak je sve veci...nadam se da ce do derbija ovo bit spusteno na 2-3 boda, pa da ta utakmic odlucuje sampiona...to bi bilo uzivanje.
kriza, namjesta se...
Budućnost i Lovćen gube
Opa OC
0-3.. O.o
Hahahahahahahahahahaha
A sto imas da kazes za ovo? 3 gola primise za pola sata... :D
Dotakli su dno života.
0-3 posle pola sata, i to im je AŠĆERIĆ šlagirao tortu.
koje dno, pa ljudi je li ovo moguce..... sto je ovo ljudiiii.... aooooo
Namjestena Buducnost. I Lovcen...
Ljepota :D
Kako nam je neko nervozan te ga Mladost ispljaska :D
I posle me pitaju sto ne idem da gledam Buducnost? Evo zbog ovoga...
Nije, nije. Namjesteno je.
Mi, Grbalj i Lovcen.
evo i ja sam batalio evo dvije godine i dobro je sto sam tako postupio... tuga
Sutjeska - Mladost nije vrijedno pomena naspram ovoga, za pola sata 0:3 haha, bušiiii bušiiiii
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ona Buducnost sto je osvojila prvu titulu sa Babicem, i sad ova ne mogu da se porede...one sam sa zadovoljstvom gledao, i isao na stadion, a ovi se raspadose - tuga.
Obicno ekipe koje imaju igrace koji su ponikli u tom klubu (kao ovi momcici iz Buducnosti) igraju dobro, poznaju se, igrali su na stotine utakmica u petlicima, kadetima, omladincima, i sad se u seniorima ne poznaju na terenu.