Pa svi to imamo, valjda... (hahahh ovo ti kaže jarac :joy:)
Printable View
Pa svi to imamo, valjda... (hahahh ovo ti kaže jarac :joy:)
Pa ti imas jer si Jarac...jer se Jarac odere od razmisljanja. Vjeruj mi. Ne razmisljaju svi puno, da razmisljaju, ne bi bilo ovog Kaosa od svijeta. Ocam... mada mozda ja imam neka fantasticna i magicna ocekivanja i od logike ili mudrosti. Ne bi ni savrsen svijet bio savrsen.
Sto bi se reklo.
Tvoje je da se ceras, a ne da mislis. Ko bi se cerao da svi pocnu misliti. :)
Apsolutno sam saglasna.
Kako vele ono? Pušti đa'ola...
@Saruman
Budi dupla vaga neko vrijeme [emoji6]
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ ¯\_(ツ )_/¯.............
Što se tiče ostalih znakova. Ovan je okej. Mada ne volim ni njihovu nametljivost kao ni kod Lava. Ovnovi se nameću na manje elegantan način od Lava. Mislim da su vrlo nesigurni u sebe kao znak pa kompenzuju tom nespretnom nametljivosti...
Imalo bi mnogo da se kaže o astrologiji. Ja kao što rekoh, ne vjerujem u horoskopske prognoze, već isključivo u karakteristike znakova. To je personalogija koja traje hiljadama godina. Dakle, od Vavilona. Neko je to nekad skontao, gledajući u nebo, tad je nebo bilo puno zvjezda, bez svjetlosnog zagađenja, i skontao je stvari. Mistiku astrologije nikad nećemo do kraja saznati iako postoje brojne teorije o tome šta i kako. Neki je nazivaju i "tajnom religijom" i mnogo toga ima o njoj. Znakovi i elementi su realnost. Možda su popularni mediji učinili horoskop kliše i sprdnjom, sa prognozama. Ali stvari karakteristika stoje na mjestu. Iako variraju dosta... Sve zavisi od više faktora.
Što se tiče Vaga. Zaista jesu enigmatične i ništa im se ne zna.
:) Samo mi malo smeta koliko smatraju "pravednim" to kad nanesu zlo. Kao evo Putin, Vaga, što smatra da je pravedno to što radi. I dalje mu se ništa ne zna. I dalje je enigma totalna.
Ma kakve Vage i tandare mandare...
Mi (jarčevi) smo zakon. :)
Ja nisam (zakon).
Moj znak je težak zato što sam i rođen na teološki težak dan, i s teškim imenom i značenjem koje valja opravdati.
Nomen est omen.
A ja na Badnji dan (katolički) i ime mi je prelijepo i sve mi je prelijepo. Ne budi težina, rogonjo :P
Ma nema više. Završio sam sa filozofijom.
Idem u samoizolaciju.
Nećeš valjda...?
Vaga podznak strijelac sta mislite vi horiskopski znalci [emoji112][emoji1787]
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Podznak te vadi.
Vodolija. Pod. djevica
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
A još si nam ti falila. Vago jedna. Podznak te jedino vadi što je rekla koleginica. Hahaha. :joy:
A da mi počnemo ovo da naplaćujemo?
Au, kakva kompleksna kombinacija. Vodolija bi zedne preko vode preveo sve nas na forum ovdje. A djevica SVE ZNA. Uvijek Djevica SVE ZNA. Nema šta da NE ZNA.
Ali dobro, jarčevi su dobri sa djevicama, a nisu sa vodolijama. Mada kad se to dvoje smixa to je drugi smisao.
To ti je 40e Tripleta.
Ajde, formiraj te cijene, pa da počnemo. Nema šale više.
Znaš što je jedino fora sa vodolijama i jarčevima? To što jarac uvijek znak kad vodolija pokušava žednog preko vode da prenese i pušta to tako... Neka ;)
Ja nisam toliko loš sa vodolijama, ali mi uvijek vodolije pokvare neke planove. Ne znam jel to slučajnost ili šta. Uvijek bude vodolija. Šta imaju pik na mene, ne znam.
Nijedan znak sad nije zao ili podmukao, da kazem, ne moze se to reći. Ali samo da znate i naš bivši predsjednik je Vodolija. :joy:
Ma svi su dobri, dok se ne dokaže suprotno.
Pa da, svi su dobri, međutim baš brzo se dokaže suprotno. :D
Šala mala, ja volim Rakove baš puno, oni su mi najjači koliko su mi simpatični.
Što se tiče Vodolije, njima je najbolji prijatelj Strijelac. :)