Napoli me nagrdi,ne znam da li da batalim kladionicu za vazda .cemu ovo ,ostah bez zivaca
Printable View
Napoli me nagrdi,ne znam da li da batalim kladionicu za vazda .cemu ovo ,ostah bez zivaca
Usra me Viljareal p1+ :(
Usran dan ... bolje pogadjam kad odigram tiket bez ikakve analize...
Sent from my G630-U20 using Tapatalk
Po 100. put dokazujem sebi da ne umijem da igram. Ko god stavi Napoli na tiket, ne umije da igra.
Posran vikend
U svakom jebenom smislu.
Albatros, vazda brate. Debil sam nemam zivota bez njih pogotovo doma.
Drug Core2Duo gg na svaki tiket [emoji106]
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
cekah reala X2 i 0-3
ufatio :
Borusaja M daje 1+ golova
Mancester 0-1 PP
La korunja KX PPX
Boavista KX PPX
Karlshrue KX PPX
uzivo bredford 1,kvota 3. jos 15 do kraja meca,bilo je 0-1 na poluvremenu,moguce da je prelaz
Ima li sta za danas ?
Sheffield Utd 1 (Domaci moraju da ocuvaju baraz poziciju za Championship, Scunthorpe u losoj formi u gostima, jeste da ni oni nisu bez motiva ali ovi ih kuci dobili prosla dva puta. Na domace bas opala kvota, sad da uplatim na bonus tip, smanjili sa 1.85 na 1.75 a obican kec samo 1.6)
Oldham X2 (Kvota opada na Rochdale, ovima gomila povredjenih bila bi dvojka da obe ekipe bas dugo nemaju X)
Alfreton 3+ (Alfreton je posle serije 3+ utakmica zaredjao tri 0-2 meca pa je sada vreme da opet odu u golove, kuci sa Dartfordom oba susreta otisla u GG3+)
Nuneaton 1 (Ovo je vise neka moja teorija, zadnja 4 susreta od pet ukupno pobedjivao domacin pa je moguce da postoji saradnja. Wrexham ima dve utakmice manje od Nuneatona i na +14 bodova su od zone ispadanja a domaci su na minus 7 bodova od sigurne zone. Moguce je da ce Wrexham morati da se oduzi i da ovi sacuvaju kakve takve sanse da opstanu u ligi)
East Fife GG3+ (zadnja 3 susreta dosla TR 2:3)
kv 19,91
Bonus tip: Raith Queen of South 2 @1.9, gosti ih dobili zadnja 3 puta sve u okviru ove sezone, moraju da ocuvaju play off poziciju za prvu ligu, domaci ne mogu ni gore ni dole, i na ove opada kvota.
Gomila gluposti...
kod engleza ovo ne znaci nista ;)
Bogomi cu ja ovaj shefild iz 2 u 1,cisto iz meraka
Ne baksuziraj me Rookie. Mada, danas sam igrao bas za sicu, ne treba se zaletati na tu divljinu, treba se stedeti za kvalifikacije.
E zato se ovi divljaci igraju sa 200 din a sledeci put necu ni trecinu toga da stavljam. Luton najizgledniji za 0-2 ode u u 5+, Braintree gubi od fenjerasa koji je vec ispao a oni bogalji drugi put u tri meca kuci igraju 0:0 a prosek golova im drugi najveci u ligi. Jedino ima smisla traziti ove saradnje kao sto je Nuneaton. Gotovo je sa fudbalom do petka.
Imam jedno pitanje.
Da li je normalno da su (u ovom slucaju kladionica Olimp) razlicita pravila za igru online na njihovom sajtu i pravila koja su u kvotama po kladionicama.
Konkretno je rijec o pravilu za prekid meca.
Online pravilo je kad god da se prekine mec, a ne odigra se, kvota je 1!!!
A u kladionici tj kvotama, ako se prekine u drugom racuna se rezultat prvo pol, a ako je prekid u prvom onda je 1!
Jer su mi umanjili dobitak za mec koji je prekinut u drugom. Igrao sam da ce ukupno pasti dva gola, a u prvo su pala tri i opet su mi racunali kvotu 1
Sent from my MI 3 using Tapatalk
Sto mi se desi na bet365 igrao neki tiket i samo cekam kosarku kumanovo rilski h1 6.5. Ljudi dobijaju 12. ja bataljujem da pratim i sad jutros vidim lost. Naime izgleda je bio prvi mec i ovi dobili 12 usli u produzetke i zavrsili 6. dzabe sam napisao da nidje nisu naglasili da se radi o dvomecu. Vidimo se. Tiket divlji ali za 350e. Pih
Dakle nerealno da mi je vise odgovaralo da dodje 11, 10 ili 7 razlike. Kakav lopovluk
Ne moze to, nema smisla...
Nikad vise ne bi tamo igra...
Kakav lopovluk.
I mi svasta ponekad igramo
Tapatalk - 5s Jailbreak 8.1
Stoji da vazi OT ali okle sam ja zna da ima ot na 12 razlike. Ispisa sam im kilometar ali oni samo kazu prihvatili ste pravila i vidimo se. Posrovi gadni nista im ne mogu.
kod njih se racunaju produzeci...
da si igrao vise koseva odgovaralo bi ti.
treba si pratit pa cash out i za 5e manje ne brines
A nisam znao. Ugasise me namrtvo. Tj. Znao sam da se vazi ot ali nisam znao da ga ima na 12 razlike. Mada vidio sam na 56sec pred kraj da je i dalje 12 ali nisu dali ista da se igra. I lagano zbicise 2 trojke. Po***** se na sve
A znam da im na kosarku vazi OT ali je ovo kod tebe malo cudna situacija,ekipa ti je dobila,ali su se zbog prvog meca igrali produzeci,ne znam kako im je to regulisano pravilima i ima li te stavke u pravilima uopste.
Meni se desavalo na fudbal da se mec igra 40 minuta a da nidje nema obavjestenja o tome,ja ga promasim i na chat zahtijevam da mi vrate ulog jer nije bilo obavjestenja,oni mi se kao pozivaju na pravila i cuda i ja im fino zaprijetim sa ovima i na kraju popuste i vrate mi pare.
Budi malo uporan.
Pokusacu, hvala na informaciji