Pa misle na tvoju liniju, nemoj im zamjerit :)
Printable View
Komentari na portaluvijesti, grebo me pas i sto ja to citam uopste
kad smo vec kod portala i medija,najjace mi je ovo sto se u zadnje vrijeme desava s kurirom.
dakle,svi znamo da su oni doskoro pravili od vucica supermena,boga oca itd. a sad su kao neke postenjacine,osuli paljbu na vucica... :D mogu samo da zamislim kako se posrano osjeca osoba koja se kune u kurir i sve sto on predstavlja haaaaaa,SHOW SHOW SHOW :D
Kad zateknem ostatke paste, dlaka i sl. u umivaoniku. AAAAAAh :moody:
mene ne nervira nista na svijet sto se nije desilo mojom krivicom, a kad ja zabrljam nesto slucajno ili namjerno to me mnogo nervira :)
Kad se dignem u 5h ujutro naspavan i onda oko 16-17h -->
https://s9.postimg.cc/evserlswd/slp.gif
Na svakom ćošku neki pab, a ni jedna mehana. Ka' da smo pod Keltima bili, a ne pod Turcima.
Ne kapiras ... Ljudi su bili po svijetu i vidjeli... Pa da pokazu nama seljacima
Aj sve to. Ali kupiš cipele, patike od 400,500€ i drlas po podgorički sokacima..pa tačno im nogu treba okinut'...
Upravo sam saznao da sam ubacio u sporet na drva 50 eura.Bile na sto sa papirima I ja ih nalozio.
Pih zapalio bih se sad.
Osjecaj je uzasan, ali znaj da posle toga moze samo bolje da ti bude...
Boli me dusa obraza mi.Zadnji put sam se ovako osjeca kad me ostavila djevojka posle 4 godine.Place mi se I jedva disem.Kakva gorcina.
ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahah a
Danas bih do Podgorice da završim neku rabotu i primjetih da su pješaci počeli kao po ovim svjetskim metropolama da uopšte ne gledaju kad zakorače na pješački prelaz, posebno na kružni kod atlasove nove zgrade, nego ono kao "ja imam prednost pa ti koči boli me uvo".
I prolazih tuda nekoliko puta i svaki put isto.
E onda isprepadah dvojicu nekih bradatih sa kosicom na stranu i pola obrijane glave sa slušalicama na uva. Nešto se pobuniše pa ja ispadoh da vidim o čemu se radi i rekoh da mi je žao što ih prepanuh ali da su trebali da gledaju lijevo i desno kad prelaze ulicu i ako je tu pješački.
Malo sam vikao kad sam to rekao ali ne da ih prepanem nego da bi me čuli jer ne micahu one slušalice sa glave pa ispade da oću da se svađam, te oni nastaviše svojim putem a ja za malo platih kaznu jer nisam propuštio pješake.
Znaci da nabavim 19950 e i da vratim tu djevojku kad sam vec poceo :)
Ja bi da mi s evrate pare pusti djevojku.Ne vjerujm ljudi koji sam debil hahahah
Meni se to svaki dan desava, i pricao sam sa jednim drugom i on je dijelio isto misljenje... Opet poslije nekog vremena isto sa drugim drugom... Vozimo kao da cemo ih pregazit. Gledaju nas kao lude, a i nama smeta sto nas ne sibaju 5%
Onda sam shvatio da smo mi seljaci.
Ti si u ovom slucaju irvas.
džast fid d vor kenibl eniml
http://www.youtube.com/watch?v=3L4YrGaR8E4
Najgore mi je kad se razlezem po ovoj zimi, taman se ugrijem ukrevet i prisere mi se da oprostite, pa se moram dizat u oni studeni klozet.
Onda razmisljam da li da istrpim do ujutro ili da se dizem i to traje jedno 15 min, i na kraju se ustanem i dobro se istovarim i zaspem s mirom brate...