Onamo se moze uc 200. E sad bi li se izlazilo ne znam...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Onamo se moze uc 200. E sad bi li se izlazilo ne znam...
bmw ovdje ne bi mogao ufatit ovo su prave krivinice za njega. :D da ubijes zadnjom stranom u nekoga iz kontra smjera. :)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovdje ne mozes da uletis koliko oces jer ako ti neko bude dosao od maslina aj zdrao i na velike brzine bi vam se cinjelo da je blaga nego bi bilo (lijevo-desno-lijevo-bambara)
Ja mislim da bi ovo Golf pośeka ka ništa.
Sent From My Galaxy S7
Nema sanse da ovdje on moze ulecet preko 120. Ali da ne sjece traku tudju
Vidjecu nocas pa cu vam javit ako ne mogne 150km bacicu sparkove spirale i ove seljacke amortizere. :D
-samo da ne bude nikog u trecu i cetvrtu traku. :D
Ja ulazem 100e da ne moze. Ali znaci da koristi samo svoju traku tj dvije kolovozne one.
Koje su kvote?
spreman sam da ulozim 2e
1.14 / dosta ces dobiti sa 2e da moras 1000e da ulozis da bi osjetio dobitak. :)
Pazi kad je ukapirao da mu ovaj ide u susret...
Pazi se radara onamo
https://youtu.be/zy0ixHLjkKg
Sta je ovo kakvih kamikaza
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kako je Golf IV pojaha prije po ure ostrvo kod Mantre, bješe ga fino sredio, pootvarani bjehu jastuci...
mozda su ludi, pa su ga i nazvali najludji udes :)
Kako su se roknuli tu kod sicilije na zabjelo.
prolazim tu dva puta danas, i pitam se sto bizbi ne prijavljuje nista.... ja vidjeh motor?
ne moze, tj. ne bi smio, jer je puna linija na tvom ukljucivanju, tek kasnije pocinje isprekidana i tek onda se moze ukljuciti.
p.s. ja ono ukljucivanje redovno prolazim na vr gasa petom brzinom, uvijek izmedju 80-100kmh, nikakve skripe niti fatanja s autom, cesto i jednom rukom volan, jer drugom ceskam jajca. naravno, ne izlazim u lijevu traku, nego se drzim svoje. Mada mi i auto malo bolje drzi od "obicnih" i imam bas dobre gume.
Bio sam u obaveze ne pitaj me nista. :)
Uletio sa repsol hondom u radnike tu sto su radili digao ga na zadnji pa u njih.
Samo me cudi to jer je on najbolji vozac na 2tocka mora da u ove 2dana sto buse tuda pa je naletio na neki kamen ili pijesak.
http://www.vijesti.me/vijesti/u-udes...i-osobe-937560
Pošto sam na toj relaciji bukvalno svaki dan po par puta, odmah da ti kažem da se to dešava konstantno. Vozim i ja brzo auto ali onamo baš treba voditi računa bez zajebancije. A daleko od toga da sam cvećka neka, znam da ga itekako stisnem, ali đe je nepregledno ili bar malo rizično, nikad.