Svaki put kad vidim ovu pomislim da je dotakla dno ali ne, ona i dalje kopa. Ovoj treba zabranit' koncerte def.
Printable View
Svaki put kad vidim ovu pomislim da je dotakla dno ali ne, ona i dalje kopa. Ovoj treba zabranit' koncerte def.
Nervira me novembar.
Crna hronika nikad punija.
Ova pomama oko "novog" pića Bamboos ...
Ako cemo iskreno, seljačko piće - da ne može bit' veće, koje se inače ne pije evo ... 20 godina .
E sad ... Upakujes ga i nazoves ga bambOOs - i sad je fensi
Kretenizam !
Po mom skromnom mišljenju, samo neznaveni miješaju vino sa vodom, koka kolom i sl.
To je uvreda za vino!
Djedovi u saobracaju, u zadnje vrijeme bas intezivno jasu po zivcima...
Smijem se onda kada zelim,a ne kada se to od mene ocekuje.Ne kapiram zasto bi ti nekom smetalo.
na ove fb stranice dje se prodaje nesto i 50 pitanja za cijenu i admin svakome odg "za cijenu u inbox". pa kako ti ne dosadi, majku mu jbm!
Ovo dr*anje na pojedine idole iz sporta. Odrastite.
Terorizam, po cio dan na vijesti i u novine o nekim nesrecama s teroristima, talacke krize... cini mi se da nikad nije vise bilo ovoga bombardovanja u medije, ispiranje mozga klasicno.
Potpuno se slazem sa tobom.
Evo čitave godine, ovolika priča o Nato-u.
Dako se zarati vise da pocinemo malo.
Spricer i gemist nisu isto. Namjestaj je gemist koji sam pravis. A bambus je za ljude koji ne mogu cisto crno da piju, odnosno ne mogu ga puno. A ovako mogu po 2l vina da smaknu :)
Ja ne pijem nista od toga, rakija mi je zakon ako vec hocu da se opijem.. ali razumijem ljude koji piju bambus...
Ja ih ne razumijem, časti mi...ali dobro, ko me pita što...
Nerviraju me mediji. Strašno me nerviraju!
Ja. Ja me nerviram.
ima vecih shupaka od tebee vjeruj mi ne nerviraj se
Evo vidim da ih ima. :)
fala brate
ništa, ne zezaj...fala tebi
^^^^^^^^^^
MoNci popravili ste mi dan, ali ono baš...
Neka ga ne mari...
Intrige i "klupka"...
Nepravda generalno.
Na šta je spalo novinarstvo kad je ovo 'vijest'
http://i67.tinypic.com/9lbte0.png
Blic
Krašova 'Domaćica' sve tanja i tanja...mater im lopovsku...