Vozači-puževi!!!
Printable View
Vozači-puževi!!!
Пужеви-голаћи
Sent from my HTC One_M8
kad ocu da se manje zamastim kad spremam vecheru, pa kupim neshto polugotovo. pa mi pishe "prizhiti x do y minuta dok ne dobije zlatno zhutu boju". ja ih przhim x do y min, al na kraju dobijem boju ostarijeg crvenog zlata. svaki put.
kad ljudi misle da su pametniji nego sto zaista jesu
Nedje su mi se izlegli komarci izgleda, 9 ih ubih za 5min sad u kucu... Kako da provalim dje im je gnijezdo pa kunem vi se u najgorim mukama bi mi umirali!!???
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Uh, koliko bi odje moga da nabrajam stvari koje me nerviraju.. Mislim da sam tip kojeg nerviraju bas najjjjjvece sitnice na svijet, i to ono bas da nerviraju da danima razmisljam o tome..
Nervira me kad neko laze mene, a prvenstveno sebe da bi ispao bolji u mojim ocima, a to je toliko providno da se s mjeseca vidi..
Nervira me kad je neko lijen, kad oce da sve drugi rade za njega, pa i one banalne gluposti. PEEH
Ima jos milion stvari, pa cu rastegnut :D
Mene nervira kad dodje lik od 76 godina sa Cliom od 1400ccm i turira mi pod prozor u 6h ujutro pola sata a cuje se ka' da nema auspuh, pokusavajuci da se parkira zauzme 2 mjesta za parking i sto je najjace jedva uspije da izadje iz auta jer ne moze vrata otvorit' od auta koje je normalno parkirano na trece parking mjesto. Da ne povjeruje covjek dok rodjenim ocima ne vidi....
Jebeni Andrija i Anđelka i svi oni koji svoje veze i brakove sa njima poistovjećuju i kroz njih analiziraju!
Najbolje da se i na ovu temu posvadjamo.
sta god da otvorim od portala i forma svi se supkaju fancuskoj..ma jbmi se i za francusku i za pariz..bolje bi bilo da gledaju sta im se u "kucu" desava a ne po bijelom svijetu..
i mene nervira ovaj trip sa profilnim slikama, pray for paris i te zaebancije. sto bi rekla gospodja ministarka, bolje da su na fb okacili sliku oca koji vec peti dan strajkuje gladju :D
Ne bi ove sijalice na Milenijum nikad promijenili da ovoga jada i tuge u Francusku ne bi ..
Perverzija i bogatstvo arapa... 30 + stepeni u Dubai u 11 uvece
ne daj se, ines :mrgreen:
Kad god dodjem kod frizera pocne da mi otvara glavu kako njegov sin od godinu i 10 mjeseci igra fudbal, spava s loptom, kako on sutira jako a njegovi vrsnjaci ne znaju ni sta je lopta.
A dobro je druze, znam sve napamet.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ljudi koji imaju averziju prema hrani
Nerviraju me ljudi koji te pitaju za savjet, a u stvari samo hoce da cuju svoje misljenje drugim glasom.