Jeste
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Printable View
Jeste
Sent from my SM-G935F using Cafe Del Montenegro mobile app
Jeste.
E pm znao sam ga kad je dijete bio pf..
Pa sto je on vozio?
U koje auto je bio ovaj sto je poginuo?
u seat
Onda mi je zao ovih u Boru. :(
Kad vratim film - bas mi ga je zao njega i familiju otac mu je (prva liga)
Tuga sto se desava.
Zna li ko odje ko je Tomo Cadjenovic? Je li iz Zagorica? Nizi momak?
Jeste samson.
Sent from my Redmi 4 using Cafe Del Montenegro mobile app
Ne pricam ja za normalnu voznju...
120 prodjem tuda bez mnogo drame kad je suvo...Probaj po mokrome da ides 90 u obrtaje i dosta je samo naglo da pustis gas da se sva tezina prebaci naprijed i da krene pozadi da se gica... A da ne pricamo i tome da 86% vozaca ni ne zna kako im se ponasa auto na limitu ni sta ce da se desi kad preceraju...
bilo je sto je bilo, svi zurimo nekad...greota svakako :(
https://s15.postimg.cc/jozq1nyu3/IMG...508_104133.jpg
https://s17.postimg.cc/ykgumx8en/IMG...508_104009.jpg
120 u sred centra grada?
Pa dobro.
120 veli prodjem tuda bez mnogo drame.
A zasto 120 care? Zasto ne 40?
Mene zanima prodje li 120 sa cini mi se daciom 1.5 dci? 😁
Samo 120? Slabo je to. [emoji23]
Čekamo profesora Bizbija, šta će reći na sve ovo. Biće jedno 160 da prolazi tuda.
Šala na stranu.
Brzo se vozi. Taxiji pogotovo. Gledam jednog Bum taxi, na raskrsnici kod Krivog mosta siječe gradski bus lagano, prođe pored mene na par cm, rekoh pokupi me.
Sent from my Redmi Note 3 Snapdragon using Tapatalk
Ja evo čitam i ne mogu da vjerujem.
Empirijski se došlo do saznanja, (probao je neko koliko može, "a da ga ne izbači", u sred grada), pa se zna da onuda po suvom može 120, a jedva 90 kad je mokro.. :-?:???::???::???::???::???::???::???::???::???::??? ::???::???::???:
I kao da to nije dovoljno, -Svako nekud žuri... objašnjenje za vožnju koja je napravila udes u sred centra, (nagrdila onoliko ljudi) kakav se ne gleda često ni na otvorenom putu. :???::???::???::???::???::???::???::???::???::???: :???::???::???:
Za te varijente, drugari dragi, divljanja u naseljenom mjestu, oduzimao bih auta bez mnogo priče, pisao kazne spram imovnog stanja (ako je dilberu tajo sponzor, onda spram tajovog) i slao u zatvor, za pokušaj ubistva. Kako i rade po Švajcerskoj kad se prekorači brzina preko svake razumne mjere.
prodjem? Da ne drzi losije od vasih trkackih golfova s torzijom?
ne znam cemu ovakvi komentari, kao da niko od vas nikad u zivotu nije prekoracio brzinu ili zurio nedje...Niko od vas nikad nije bio mlad i lud?
Kisa je padala sat vremena prije nego sto se ovo desilo...vozio je brzo, izbacilo ga je i bum...i najbolji omanu
Sigurni nije vozio s mislima e sad cu odje ovoga namjerno da udarim
Na stranu sva moralna načela sad, Daciom si onuda 120km/h prošao?
brate nisam na rosule prosao nego autom?
Ne znam sto je tu cudno? Da "nov" ispravan auto sa dobrim ljetnjim gumama na 50 stepeni zaropeka prodje toliko sve u svoju traku bez skripanja?
A druga stvar Nexus, sam si rekao da s kantama letis tuda i ne vidis nikakav problem?
I nisam rekao da sam probao 90 da ulazim po kisi u krivinu nego je bila pretpostavka da bi sa te brzine moglo desit to sto se desilo...
A da sam prosao 120 tuda ljetos, jesam...vodite me u zatvor
Hahahahha, kakav mozak i razmisljanje. Sjajno.
Skalajmo...
Klipove nikakve niko nece dobijat :)
Zurio sam, prosao sam jednom tuda toliko, nisam udario, nije me izbacilo, nisam skripao...
Je li to bilo pametno?
Ne
Jesam li vam rekao da svi prolazite tuda ful gas? Ne
Samo sam rekao sto je i kako je i da je neko letio jer sa male brzine to nije moglo da se desi...Fino vidim da ce za jezik da me vuku zbog onoga posta naredne 4 godine
Ispanuh trkac najveci, opasnost po sve zive oko mene, kao da svaki dan drzim ciglu na gas