Jeli dozvoljeno sad zatamljivat stakla na auto?znam da je prije bilo zabranjeno,al evo procitah od cartuning kotor da je dozvoljeno ?
Printable View
Jeli dozvoljeno sad zatamljivat stakla na auto?znam da je prije bilo zabranjeno,al evo procitah od cartuning kotor da je dozvoljeno ?
Po zakonu nije dozvoljeno ali to slabo ko postuje ako ces da tamnis nemoj samo pretamno stavljati i ne bi trebao da imas problema meni su sva stakla tamna niko me ne dira...
Tako ce i bit
ako ikada budes skidao folije sa zadnje stakla tada ces ostetit grijace od sofersajbne jer ih folija pocupa za sobom,proverio sam kako to strucno cupaju na tehnickom...
Far od mercedesa w211 e clasa 2002/3 ,koliko je polovni?Slomio ga drug pa mu kazali da je novi 1000e,a polovni 300-400.Ima li neka jeftinija varijanta?
Zahvaljujem ti.Ako ima neki otpad mercedesov takodje bi dobro dosla informacije ili nedje dje ima djelova.U pitanju je lijevi far i kako mu kazali jedino moze cijeli far da mijenja iako je xenon i sijalice ok.
Ford Mondeo 2.0tdci 2004g 90ks, kad je auto hladan 'cuka' i 'vrše' kao traktor, kad se zagrije smani se to cukanje, ali motor i dalje grdno radi, tj nema vuču kako bi trebalo, ovaj zvuk se javlja kad predje 2000rpm....
Ima li ko da vozi Forda i da je imao slicne 'simptome'? Ili da preporucite nekoga majstora sto zna oko Fordova? Sto moze bit ovo?
Podji do Knezevica 020603050, jer mnogi fordovi imaju peugeotov agregat, a oni su doktori za peuga ;)
Dje imaju da se kupe dobre navlake ili originalne za Megan 2010 (4 vrata) i koja je cijena?
ako mislis na presvlake,nije preporucljivo nikako stavljati ih,jer postoje airbagovi u sjedistima...
Alijans...ali mislim da su dosta skupe..
Mercedes benz,pisao vec nedje gore e clasa 2002/3 druga.Slomljeno samo staklo od lijevog fara.Da li moze da se samo ono zamijeni i ako moze dje se moze kupiti,ili se zbog toga mora mijenjati komplet far?Far je inace sa xenonom,ako ista znaci ta info.
Imam pitanje, kako idem za prag kolima povedoh auto u efel na kontrolu.
I vele mi da mi je ulje preslo neku sigurnosnu granicu i da morada se mijenja a promijenjeno je prije 3k kao da se to desava zbog kvaliteta goriva i da moze biti zato sto vise vozim po gradu? Jeli moguce to da se desi?
Sta si sipao, koje ulje???:culpability:
Vjeruj mi da nemam pojma oni su isto sipali.
Ili su sipali lose ulje ili ga uopste nijesu mijenjali, 3K je malo da bi se umorilo ulje.
hvala,nije mi to padalo na pamet
pogledacu U alliance,mada oni deru sa cijenama ali su sigurno dobre
Pa i meni je to bilo nevjerovatno ali kako idem brzo platih im usta ih *****.