Ma ljudi jednostavno misle da su nezamjenljivi.
Printable View
Ma ljudi jednostavno misle da su nezamjenljivi.
Molim gore navedeni organ da mi odobri....
...unapeijed zahvalan dolje potpisani.
E kuku majku koja procedura a njima osmjeh od uva do uva, milo im što si ponizni gradjanin.
Neka ga ne mari...
Jes, zato i kažu da su šalteri onako nisko
Jednostavno NE PODNOSIM likove koji ne umiju bez prosipanja mudrosti i znanja(količnika gluposti) samo učinjet uslugu ili odgovorit prosto na postavljeno pitanje.
Komentari tipa "A biće ti toplo" (na 8 stepeni celzijusa) UH.....kosa mi se digla na glavu!
maca diskrecija
Ima li ko da stane na put robovlasnicima iz 'Cotton'-a, da ih debelo rebne po džepu, zbog toga što im đevojke-žene iz druge smjene dolaze u 03 doma, po 8 sati su na konstantno na nogama, ne smiju se ni prislonit', nemaju pauzu za ručak, odlazak u ćenef moraju da organizuju ka' da im viza treba...
'Cotton' radi do od 8 - 21h. Razumijem da poslije toga moraju da slože police, počiste malo, ali što se radi svaku noć do 03h, ja ne znam...
Kakvo je to iživljavanje?
Tako ti je u delti. Nema popisa i slaganje robe u toku radnog vremena delte. Zali boze.
A inspekcija ne radi u 3 ujutru. A i da radi, kad ti dodju one zenturace, napisu 200€ radi reda, napune kese i doma. Koga boli uvo za radnice?
Kad su prva smjena dolaze regularno od 8-15h..i 0nda ponovo dolaze naveče da prime robu, čiste magacin i slično...ovi jašu to što mogu...
Jasu, jasu, jer nikad dosta... pi.
Kako me odradi sinoć narkoman za pare. Veli tužnim glasom, čekaju me tamo (pokazuje rukom) žena i bolesno dijete, ostao sam bez goriva pa ako možeš da nas prebaciš do bolnice. A tačno se vidi da je narkoman, glibav, krizira... A ja tad baš nešto žurio, prvo rekoh "prebaciću vas", onda mi proradi kliker, što ako me tamo čekaju njegovi pajtaši? Dadoh mu par eura za taxi, čisto da me ne grize savjest "zbog bolesnog djeteta".
Je li ti nudio mobilni telefon kao zalog?
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ovaj Chrome, kako baguje u zadnje vrijeme, i na komp i na telefon. Pih.
Total TV!!! Pa ljudi moji, ne mogu ima nadavati para. Ladno uplatu od 19.10.2015 god nisu proknjižili uopšte! Po njihovoj evidenciji zadnja uplata u septembru!
Ovo nije prvi put inače. U zadnjih pola godine ovo im se redovno dešava! Ugovor jr istekao davno, otkazaću ***** jednom za svagda!
Kako su to same krive?
neka daju otkaz I nadju drugi poso
upravo me ovakve prdonje iz fotelja nerviraju...
Što je smiješno Spell?
Osjeća li se sarkazam u tvom komentaru?
OT-Pomankanje empatije kod ljudi.
Ajme, sad si me rasplakao :(
Pričaš to meni?
Sad treba da se pozivam na svjedoke i negiram rečeno...aloooo Spell :D
OT- Selektivna amnezija me baš nervira
( :D )