https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82b398efd8.jpg
Kakvi smecari evo vec par dana se dr*am sa internetom a niko da srede ovo. U ponedeljak ide raskid ugovora i oprema u kantu za djubre.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82b398efd8.jpg
Kakvi smecari evo vec par dana se dr*am sa internetom a niko da srede ovo. U ponedeljak ide raskid ugovora i oprema u kantu za djubre.
9 godina sam njihov korisnik i samo sam jednom imo problem kad je Pirelijev ruter poceo da blesavi.Dosli isti dan i promjenili.Dali povoljniju cijenu za jedan paket,pa za drugi paket.Dosli i dzabe provukli kabal za tv od dnevne sobe do spavace.Svaki put kad je istico ugovor gledo da li ima bolja ponuda za manje para kod drugih operatera i opet potpisivo ugovor s' Telemahom jer su realno najbolji.Pricam za HN,ne znam kakva je situacija u drugim gradovima
Situacija je takva da svako malo ukidaju kanale a tarifa raste. Mislim da su juče ukinuli Pink kanale.
Prije neki dan su ukinuli analognu tv na primorju, moraš ugradit 2 resivera za 2 tv i naravno doplata.
Generalno je bijedna ponuda, vjerovatno nema države sa gorom ponudom operatera.
Pink kanali nisu ukinuti. Svi su tu , mada radi mene sada ih mogu ugasiti. Kad su ugasili analogne kanale (barem ovdje u Baru . Ima više od pola godine čini mi se) , zvali su me , i ugradil besplatno drugi risiver u drugoj sobi, koji ne plaćam ništa. Eon je svjetlosnu godinu ispred konkurencije. Plus što u pretplati imam i HBO max, videoteku itd.Jedino zbog čega sam se lomio da ga mijenjam je bio sport i sportski kanali. Ali nekako, većina onog koje volim ostala su na SK. Košarka Euroliga, motori, formula...
Sent from my Xiaomi 12T pro
Pink kanale su mi ukinuli juče, ove za filmove. To stari gleda, što se mene tiče ne trebaju mi.
Analognu su ukinuli prije 15-ak dana, kad sam ih nazvao, ponudili su mi besplatnu ugradnju ali nakon 2 godine da se plaća dodatno.
Internet mi je često problematičan, naročito vikendom.
Ja ih držim samo zbog sporta jer mi treba SK. Inače je ponuda u CG jeziva.
Filmski Pink kanali su tu. Jedino ako imas neki paket na koji si imao gratis Pink neko vrijeme, pa ti je to vrijeme isteklo. U krajnjem slučaju nazovi ih i pitaj u čemu je problem. A ako ti vrdaju lijevo-desno sa odgovorima....pozdravi ih i promijeni operatera.
Sent from my Xiaomi 12T pro
Sramota kakva je slika danas na d3mini preko optike. Sjecka slika cijelo jutro. Korisnicki servis stavio poruku imaju poteskoca u radu digitalnih servisa i ne mozes ih dobit na telefon nikako.
Sada bi trebalo da bude ok
Dali neko koristi tv karticu(cam modul)...Kako funkcionise,jel potreban i kabl u tv ili jednostavno samo kartica i pretrazivanje kanala?
Pa kako mislis da signal dodje do TV nego preko koax :)
Kabal u TV i to je to. Ima i tri godine da sam uzeo CAM. Počinak sa jednim daljinskim.
https://instagram.com/highlander_brushes/
Zlatio se cam modul.
Sent from my Redmi note 12 Pro 5G using Tapatalk
Cam koristim od 2012 na BBM.
Ništa ne može da zamijeni daljinski od TV-a.
Sent from my BAL-L49 using Tapatalk
Ee mrčenoga EoN-a, vratiš li bilo šta unazad ako si propustio par minuta lajv prenosa, slika zamrzne par sekundi i onda je zvuk brži od usana…Jadi.
Restartuj uređaj...ne znam šta je uzrok, ali nisam našao drugo rešenje...nego tamo u EON aplikaciji na meniju gdje ima Home, Channels, ON Demand, Apps & Games, My Library i Settings, ideš na Settings -> System settings (Device) -> Reboot device. To je to.
Bas cudno, mi ne gledamo tv na EON-u skoro nikad live i nikad nismo imali problema.
Zna nekad da zaglupi pa je potrebno restartovati uredjaj ali to je mozda jednom u po godine.
Cekam da vidim sta ce Telekom da izbaci novo pa mozda da se prebacim na njih jer Eon drzi cijenu i smatram da toliko para ne treba davati za Internet i Tv.
radi li Telemach sjutra? izgleda da mi je crka' resiver, vas dan je kočila slika i samo se ugasi i nema trika da se upali. danas, pretpostavljam da ne rade
Eon connect mi slabo radi na ubee modemu (nikada nije ni radio kako treba).Sada reklamiraju novi modem.Kakav je taj modem ? Da li da trazim zamjenu ovog ubee ? Taj novi modem dobijaju svi novi korisnici.
Prijavi to za eon connect.
Sta tacno ne radi?
Ne radi ucitavanje,dakle nista a inace se sporo ucitavalo
Kakva je situacija sa Eon? Jel dalje moze 1 uredaj po racunu?
Starom bih napravio da gledaj ovaj Mundobasket preko laptopa
Sent from my Kinensko Mudovište
Hvala drug
Sent from my Kinensko Mudovište