dobija li se u instalaciju extra tija hbo prvi mjesec besplatno?
Printable View
dobija li se u instalaciju extra tija hbo prvi mjesec besplatno?
evo 48h kako nemam interneta i extra tv-a dali po ugovoru ocekuje kakva nagrada ili ce mi sve uzeti na kraju
ako to kome ista znaci u zivotu
a evo i 19min 16sek cekam da se neko javi na 1500
,,JOS UVIJEK SU SVI OPERATERI ZAUZETI UKOLIKO ZELITE DA PRVI SLOBODNI OPELJATER NAZOVE VAS TIPKU 7 I SLIJEDITE UPUTSTVA..........
a dje si Sale kad je muuuuuuuuuuuuk-a
montegruja, mislim da trenutno nema Pirelli uredjaja u PG, moja sestra ceka od proslog petka...
cisto da se ne nadas za zamjenu uredjaja ubrzo :)
moze bilo koji drugi, ne mora Pirelli, ako se ne varam ugovor se T-com vezuje za zamjenu uredjaja u nekom roku.........................................
Nazalost ne mogu ti nista pomoci ako vec nema opreme. Ako imas stari modem koji si koristio za ADSL, povezi njega, a za Extra TV ce ti onda proporcionalno smanjiti pretplatu. BTW kako si zakljucio da je crkao router? Ne moze da se ukljuci?
btw vrlo lako router ne radi a iz njega je sunuo nekakav olavi diiiimmm, tako da sam LOGICNO dosao do zakljucka da je isti ispustio dusu, nadalje pokusao sa drugim ispravljacem za ruter ali ne radi sto opet btw LOgicno daje za zakljucak da ruter ne radi
uz to sam btw slucajno saznao da i spliter ne radi, postavkom drugog ,,pozajmljenog od komsije rutera,, logicno cim mi nije davao ip adresu
no sve bi ovo bilo dobro fda mi nije crkla mrezna na racunaru kada sam probao da setujem ruter btw i tada saznah da je ista crkla
no dosta o meni kako si mi ti
ne mogu vjerovat da TELEKOM nema opreme
a i propocrcionalno smanjenje pretplate ce me spasti vec treci dan nemam interneta i tv-a
Oce li ovo ovako uvijek kad se ukljuci neki novi kanal da mi se ispremetaju svi ostali?
Pa to ti je znak da je "upao" novi kanal:))))
AAAAA,e kako se ja toga nisam sjetio?Nista i dalje sam znaci glup.A to me znaci alarmiraju evo ga novi,evo ga novi,jer ja sigurno sam to ne bih vidio.E, hvala im,nego ja divljak odmah napadam umjesto da se zahvalim.
e je*em ga, pomjerise mi se svi kanali... kakav je ovaj novi? sta prikazuju?
hoce li mi ko reci sta se desava po ugovoru i kakva su moja prava po tom pitanju, tj. da li ima ikakvog obestecenja korisnika itd itd.....kada nemas servis interneta i extra tv preko 3dana i vise a uredan si platisa da ne kazem glupisa
uglavnom krimi/sci fi serije. vikendom poneki film. kanal uopste nije los!
78h kako nemam interneta i extra tv-a
da pocnem strajk gladju ispred Telecoma
BEZOBRAZLUK I BEZOBZIRNOST
Ja sam poptisao ugovor na 12 mjeseci. I sada odem u T-Com jer mi je istekao ugovor i oni mi kažu da sma poptisao na 24 mjeseca. Ima li ovo iđe (još tada platih receiver 75€ samo da niej na 2 godine). Sada tražim ugovor ali ga niđe nema.... Imam li pravo na kopiju?
agonija se nastavlja
STA RECI A DA POCRVENE
Crkao mi je receiver i zamijenjen mi je u roku jedan dan. Sve pohvale.
Sale hvala na nesebicnoj pomoci. I jos nekome :)
Lako tebi kad si zensko,sto cemo mi sto imamo pišu,da ga otkinemo jedino pa nam onda mozda izadju u susret :D
Montegruja, mijenjaj nick u Montemilica jer si najebao.
evo ti novi avatar :)
Attachment 59225
:-xnemam komentara :-x:-x:-x:-x
ja nemam nikog ni Sasa se vise ne javlja, no bice sto veli Montenegrina milija mi je p..... od Extra TV .................................................. .................
OCE LI VISE TAJ RUTER :mad:
Javio sam se i uradio sto sam mogao (nista). Opreme nije bilo, ali valjda je stigla. Pitaj na 1500.
Pitao i znas stasu rekli ,,proslijedili smo tehnickoj sluzbi,, pa ti vidi sta ces, zavrsi ti meni kao Montenegrini pa ce biti ok,
\