Black horse 4 godine? E svaka ti čast, ubo si neki vanserijski akumulator od njih :)
Inače akumulatori i odu "bez najave". Neće ti pisat pismo da će da crknu :D
Printable View
Black horse 4 godine? E svaka ti čast, ubo si neki vanserijski akumulator od njih :)
Inače akumulatori i odu "bez najave". Neće ti pisat pismo da će da crknu :D
Ja sam zamijenio 2008 fabrički akumulator na Mercedesa koji je proizveden 1994.
Sada evo 5-ta godina vozim Topla.
ma ja sam mislio, bar sam takvo iskustvo ranije imao, da kad je akumulator pred kraj auto prvo teže pali pa da tek onda nikako ne pali :D znate li ima li još dje da uzimaju stare akumulatore osim u kastelani?
Dje imaju kvalitetna dnevna svjetla (LED) za naknadnu ugradnju?
Ljudi jel jos uvjek treba zeleni karton za Bosnu?
treba... oni ga jedini i traze
Hvala druze...znaci ode mi 20 evropejaca...:grumpy:
pade mi staklo s retrovizora jutros, na Passata. lijepi li se to necim ili..? ostalo je nesto nalik na foliju, tamo na rv, tamno sive boje.
Skoro sam to zalijepio bison plastik ili univerzalni. Imas ga u voli/maxi. Procitaj uputstvo.
Ovo super lepakovi su krti
treba li ona naljepnica MNE kad se ide u inostranstvo? I dje ima da se kupi neka lijepa :)
Treba. 0.25 eur u posti. Lukoil u BP 1 eur!
meni je nikad nisu trazili..a zadnji put kad sam bio (prije mejsec dana) nisam je ni imao.... ja ne znam da li reba to vise jer na tablicama stoji MNE
Đe ima sigurnosnih šarafa, za felme? Zvah castelanu ali ih nisu imali. I ima li dje spisak ovih auto prodavnica kod nas pa da zovem? Trebalo bi to sastavit ako nema...
p.s. evo vidjeh da ovdje ima lista http://www.autodiler.me/auto_adresar
pa sto zakljucismo treba naljepnica jel? odje sto god pitas jedan ti kaze treba, drugi ne treba :)
Naljepnica ne treba odkad imamo nove tablice na kojima se nalazi oznaka mne
Ok, ako vi kazete da ne treba zbog 0.2 eur samo naprijed, ali covjeka sam spasio kazne od glupog bosanca i to na IZLAZU iz bosne na prelazu kod NK.
u kastelani je ova guma Toyo Proxes CF2 85.5e na akciji 3+1 znaci 256.5e moze li mi reci neko ko je vozi kakva je guma kvalitet iste kako se trosi (brzo) ? kako drzi na suvom mokrom itd? Dal uzeti?
Vidi na adac.de reifen test