CRV-ov drugi rodjendan.
Printable View
CRV-ov drugi rodjendan.
Prema Marezi nedje....
To je ta ulica.
-kako nam je sve opsirno kao da je bilo u Francusku a ne tu na 6km.
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...a-osoba-934820
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b265ddc02d.jpg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
vele sin veska barovica vozio dzipa?
Je li se ovo uključiva iz sporedne ulice?
meni se cini da odje mercedes nije kriv...vec da se krecao od grada prema marezi..a da je dzip ili htio lijeo iz groblja ili je sire ufatio krivinu... samo pretpostavka na osnovu ostecenja na autima i polozajima
Meni isto izgleda da se Mercedes ukljucivao od groblja ka gradu a dzip nenormalnom brzinom od grada ga pokupio. Takodje, samo nagadjanje
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Moguce.. vozio je bijeli range ...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
da je tako dzipu bi bio vise ostecen prednji desni kraj a ne lijevi
Tragovi od Mercedesa ukazuju na to da se ukljucivao i da je htio da skrene lijevo dok je na njega naisao dzip i pokupio ga i bacio tamo dje jeste.
o kojoj je brzini odje bila rijec?nesto mi ovaj trag prosipanja svega i svacega iz mercedesa izgleda dosta dug na slike?
Ko je esko?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
A u Vijestima nidje slike, marke vozila, registeacija, ni pomena ni inicijala drugog vozača, dvije rečenice o svemu. Toliko o jadnim Vijestima
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Onaj na Stari pogibe motorom na isti način i svi rekoše tražio je đavola...
Ja pročitah ovo "kolko shvatih iz poštovanja"... to đe ih ja masu poštujem.
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Do nesreće je došlo u 8.20 časova, na Partizanskom putu, kod groblja u Tološima, kada su se sudarili "mercedes" kojim je upravljao Branko Todorović (42) i džip "rejndž rover", za čijim je volanom bio 30-godišnji Miloš Barović
Eo na vijesti editovali, i dodali imena
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
ukljucio iz sporedne ali je ovaj izgleda isao dosta brzo makar po ovim slikama...
Znam ali dugacak je trag a dzip razvaljen. Mada moze znacit da uopste nije kocio ( citaj vidio) i da ga je samo gurao autom