nisu mi jasni likovi koji od auta ovo naprave....
Printable View
nisu mi jasni likovi koji od auta ovo naprave....
debilizam klasicni, nema mi sto gadnije no kad vidim ovakve i slicne tripove, kofere, stoljnjake i drugo...
Pogledaj kako je tanka ova side impact sipka....
mudato...
http://youtu.be/4VScYvXuoNk
ne, mudato je kad to uradi na motor a ne kad ugrožava druge, lako je ovo činjet u auto sa 16 vazdušnih
Ovo je izazivanje sudbine, i ugrozavanje tudjeg zivota.
Kako cima volan...imas osjecaj da vozi reli.
P.S. 110 na sat limit prije tunela je ogroman LOL
P.P.S. moguce da je neko iz pratnje, oni voze A4 benzinjare, ako nije onda sjutra ce novine da pisu...
Audi A4 B8 2.0TDI (140KS + Tuning Box) Multitronic
neka no uopšte ne razmišlja da bi onaj sa motorom možda krenuo njega da pretiče i onda bi ga samo isjekao i ćao, ili neki drugi auto nebitno
da, tu su kedown i case išli 180...
ma jok, ne bi smjeli da snimaju niti je ovo njihov stil vožnje, a ovo je tdi
Gledao sam preko telefona, mislio sam da je benzinjara. Slabo se vidi rpm.
meni se svidja sto uzbrdo ne moze preko 140 al zato nizbrdo 180 kao od sale...
ide dobro za njegovo motor,nadam se da ne gledas brzinu od njega sprem tvog ///M5 :) tebi je sve sporo sprem tvoje azdaje :)
ide kako treba za 170 KS, ali valjda znas za pravilo da ne valja ic brze nizbrdo od onog sto mozes uzbrdo :) 180 na onu nizbrdicu je za bilo koju nepredvidjenu situaciju cao dovidjenja
ne vidim da ugrozava ikog... vise ugrozavaju one lamine sto preticu po 20 minuta uz tri trake no ovaj... jedina mu je greska sto pretice na tri trake u skroz lijevoj traci jer da mu naleti neko brzo nema dje da se vrati...7
ps: vidi majmuna na 3:18 vozi ovu laminu 10 na sat sredinom i treba mu 2 sata da se pomjeri...
vala cima ovaj volan kao da je jugo :D a strasno ga je vozio svudje na 3 trake 130, 40... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=dBqzn...eature=related a pazi ove debile molim te. Kuku
koliko kretena ima po putu i onda se cudimo kad pogine neko...
jos gore..jer uopste ne bi znao kako da reaguje u opasnoj situaciji, a bilo je bar 5 situacija gdje je neko mogao da mu naidje iz suprotnog pravca pa da bude povuci potegni
I ja bio s njima u kola kad smo tu krivinu (po cajgerima) prošli 140km/h ;)
POJAM brzine je relativna stvar.
Mozak jednostavno NAVIKNE. Talentovan i iskusan vozač, s dobrom percepcijom može ima bolja prolazna vremena i bolje može izbjeći udes.
Druga strana medalje je prosta matematika: Što više ideš bliže krajnjem maksimumu (gdje nema prostora za korekcije), veća je vjerovatnoća da je priča gotova kad kakva komplikacija i naleti.
NSX je sve objasnio, prođe se 15 puta, 20... Ali dodje i taj 21.-vi, ko nije učio matematiku nek pročita uvod u teoriju vjerovatnoće ;)
Gospodina s Audijem ispao bih licimjer kad bih osudio. Da mi je bilo do ovoga, izašao bih u 3 ujutro, kad je najmanja gustina saobraćaja. Pustio svoje demone da odu, ili pio koktel, ili se slika s Crncima za facebook, igra domine, bilo što :cool:
ON TOPIC:
Za sve moje Zećane koji vole Audi <3
http://www.youtube.com/watch?v=MXSFXPtcrlE
Citiras knjigu koju sam demantujes. U 3 ujutru se samo smanjuju sanse, ali ne i eliminisu pa ce nekom umjesto 10 trebati 30 puta da mu se nesto desi.
Inace, ststistika se bavi teorijama vjerovatnoce.
A ovaj klip za audija smo samo na ovom forumu kacili jedno 10 puta. Covjeku je bio klizav put a on isao brzo. Da je bio neki //MMMMM vjerovatno ga ne bi na put vratio. Ovo je quattro.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Interesuje me potrosnja za Audi A4 2006 1.8T i kakav je motor???
audi nema motore, al sad su uzeli dukati, pa ako mislis na dukati dobri su skroz
Ahahahah, chujeshi Nikoli prichu.. L O L :)
dje je onaj Igor R sto je odje bio na audi klub,odavno ga nema...
Mislis na motor ili uopste?
Turbina, bobine, regulator ler gasa, bucan je.
Elektronika, trapovi, farovi, unutrasnjost...
crveni a4 s line BD tablice. eto ga kroz pg stalno..
Koliko se sjecam, a davno je bilo, vodila se polemika na vwortex i dosli su do zakljucka da je quattro.
Da je bila zadnja vuca, mnogo vise bi ga poprijecilo auto kad je naletio na klizavi dio i ne bi ga uspio vratiti, makar ja tako mislim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ne moze jaudi a4 nikako bit zadnja vuca :)