o_O
o_____________O
ovo su nove slick gume
Printable View
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
po ovoj kisi cuje mi se struganje u zadnjem dobosu kad kocim?
nista, hrdja, samo vozi.
Oh, cekaj, mozda je otpao azbest?
Fabia opet pitanje za tebe, prenijeto je iz teme Xenon svijelta i sociva , pa je copy-paste..
Kad se već otvorila ova tema o socivima i xenon svjetlima, da ne bih otvarao novu temu postaviću pitanje ovdje.
Na očev auto koji ima fabricki ugradjena xenon svijetla, svjetlost iz fara nije toliko jaka, i kao da sijalice ne daju svoj maksimum, pa me interesuje da li bi se ovaj problem mogao riješiti jednostavnom zamjenom sijalice (koja je inace 4god stara) ili bi se ovaj slučaj morao rijesiti zamjenom nekog drugog dijela, tj. solenoida koji daje napon sijalici.
Uzgred da pitam, gdje bih mogao kupiti pravu xenon sijalicu (osim kod ovlašćenog prodavca) i koja je cijena otprilike.
Ako imas neki broj telefona posalji.
Nisi napisao o kojem autu je rijec ali znam iz licnog iskustva da xenon sijalica posle dvije godine nema vise onu snagu koja je imala, cak nema ni 70% K koje je imala kad je bila nova. Zamjenom sijalice ces rijesit problem, sort of. Nije lose da otvoris far i da ocistis staklo i sve unutra, naravno, alkoholom i pamucnom majicom.
mercedes W210 1998.god, 2200 dizel obični, kvar na automatik mjenjaču! isplati li se ugraditi manuelni i koliko bi to koštalo otprilike? što bi sve trebalo uraditi od prepravki za taj poduhvat? neki su mi predložili i ugradnju manuelnog mjenjača iz modela 124?!?
Pasuje od C klase sa istim motorom. Isao sam sa drugom u AL, dobar mjenjac je platio 300 eura sa ugradnjom. Greota je stavit manual. A da te pitam nesto. Aj dobro, necu.
Nemam pojma. Ja sam imao xenona na Avensisa, mada ja sam njega vozio 2,nesto god. Koliko su u Efel?
Rekli su mi neki poznanici da (posto ne mogu nabavit 5ti kocioni aparat) prespojim crijeva direktno, ali ne znam koje cijevi/crijeva treba da se kupe (U Pitanju je Golf II 1.6TD 1991vo godiste, zadnje kocnice ne funkcioniraju - samo rucna radi)
Prespojis ta crijeva ali bice ti opasan.
svih ovih godina je extra služio, ali prije mjesec-dva u toku vožnje kad usporih u jednu kolonu, da dam gas auto ni da čuje preko 30-40kmh, stanem pored puta ugasim, pa upalim opet potpuno normalno ide! prije deset dana kad upalih auto neće preko pomenutih 30-40, kao da je zablokirao na tu brzinu! majstor reče prvo da je do kompjutera, auto proradi dva dana, kad opet isto i sad kaže menjač otišao! i ne bih više automatik, gledaću da manual ugradim ako ne bude preskupo..
Ma to nema veze s mjenjacem. Koji je to majstor? Ocu da ga upoznam.
Pali li ti se koja lampica?
EDC?
ma blokiraju svi svakom malo jacem kocenju. Posebno ako nemas nista pozadi.
Jbt, pa ovo je onda prava stvar za mene!!! Samo za blaze kocenje da ne pravi probleme i super...
Nego, znas li koja idu crijeva da se to "premosti" ... Pasuju li od prednjih tockova ili koja idu? :D ovaj moj majstor to ne zna jer jos to nije radio na Golf II.... ;)
Ma treba da uzmes onaj krst, to imaju Lade, Zastave...
mislim da nije oblika "krst" nego oblika "T" :)
ne pali se nijedna lampica, majstor je Kačar, nekad je radio na Zabjelo, sad kod Tuzi mu je servis, na kompjuter kad ga je priključio pokazao je nekoliko grešaka, da je loš pritisak ulja u menjaču i elektronika menjača. kad ih je poništio ili resetovao ne znam što auto je normalno radilo samo dva dana i opet isto. a tad mi je rekao da je najbolje ubaciti drugi menjač, manualni..
Evo ja opet da pitam desetu stvar ali mozda neko zna, svidja mi se ime topica :D
Cesto idem pud Kimteca, gdje su skladista Zetatansa i tek skoro primijetih tamo sa obje strane puta dosta auta. rece mi momak da su to zaplijenjena.
Pa do kad tu stoje tako, jer idim da ih ima dosta koja su propala, zar nema neki drugi nacin da se ta auta cuvaju ili ne cuvaju ne znam.
Danas sam tamo vidjela bijeloga Nissan infiniti, da li je moguce da je vec kraden.
Ili je to nesto drugo?
Ovakav
http://www.automedia.com/NewCarBuyer...QX56_ext_1.jpg
Vec? Pa ovaj auto je star ko Grcka, i nije Nissan Infiniti nego je Infiniti QX56.
Na koje table je bio?
Znam dosta koji su nekako dovezali kola ovamo koja tamo nisu otplacena, pa sad mogu da ih nadju i to je to.
Ili mozda je neko iz USA prebacio to auto ovamo da ga vozi kad je na odmoru pa kad je posao nazad klinci odavde koji nemaju americke papire su uzeli kljuceve i posli da djiraju, pa ako su ih drotovi zaustavili i vidjeli da nemaju dozvolu za upravljanje stranim automobilima, uzeli to auto i parkirali u Zetatrans, i fora je sto ne moze niko da ga uzme osim onaj na cije je ime.
Cudi me da dps to ne uzme pa okaci pg-cg table...
kod Bozovica na Konik.
nafta. Slab pritisak.
Hmmmm...kad pritisnes kvacilo ulazna osovina treba da stane, u ovom slucaju ona se vrti, da, sporije ali vrti se.
Moguci problemi:
neodgovarajuce ulje u mjenjac
nedovoljno ulja u mjenjac
losa korpa lamele
los cilindar kvacila
Koji auto?