hangover II kakav fail od filma.
Printable View
hangover II kakav fail od filma.
Zavisi sta si ocekivao od filma... Ako si ocekivao nastavak prvog dijela sa identicnom radnjom i slicnim forama, onda se nisi razocarao... Ako si ocekivao neki wow novi film, naravno da je fail...
ja ne znam al se presmijah onoj sceni kad majmun pljesnu onu "bradavicu" pa otkrise sto je :lol:
Hahahahahah... I dok voze onoga monaha u kamion pozadi :D
nemojte se zajebat da odete na kung fu panda, kad sam vidio da je sinhronizovan imala me kap ubit (preloša sinhronizacija), mada i film je daleko iza prvog dijela...
e na shta bachismo pare, ovo je nervno :D salim se, dobar je film (al za mladje od 8 god)
Kad dolazi ovaj ikz menz?
23. jun :)
zovem juče da rezervišem 2 karte za X-Men: First Class, u većini slučajeva je to moglo da se uradi dan ranije pred premijeru, što je i normalno..."Nisu nam ga još ubacili u sistem, zovite sjutra u 10"
zovem jutros oko 10 i po, "zovite oko 12, tada će moći da se rezerviše"...
zovem oko 12 i 20...ona radnica nervozno odgovara "biće za pola sata"
zovem prije par minuta...."biće posle 2"
rispekt za ovo vozanje ;)
ja da sam na tvoje mjesto bi im dosla tamo sa puskom :D
kapiram situaciju za kašnjenje, ja sam se samo bojao da ga ne odlože za još nedjelju dana, kao što se dešavalo s nekim drugim filmovima...dosta mi je što slušam silne pohvale i pozitivne kritike od strane ljudi koji su ga gledali prije 3 nedjelje...što ću kad sam X-Men džanki, priznajem :) ne sjećam se kad sam se zadnji put ovako radovao nekom filmu, mislim da je to bio Dark Knight, prije 3 godine...
Ah, kakvi su novi Transformersi, mamice mila :D
loši, dječiji, vrhunski?
valjaju li? :D
ne nista.
Novi transformersi su ka stari transformersi sa drugom ribom u glavnoj ulozi
ja odgledah te čuvene nikakve transformerse i moja jedina zamjerka je da je to moglo i kraće. što se tiče one krvi što neko da reče da teče iz njih, ja bih još jednom pogledala te 2 sec filma, pa onda tvrdila da je krv :)
mislim da niste bili raspoloženi za film :p
a jesi vidio kad im stigne pica pa jedu?
Eee nope, mora da mi je taj detalj promakao u tri sata trajanja filma.Al mi je zapalo za oko namjerno ocrnjivanje Megan Foks kroz usta robota.Osveta Majkla Beja.
ne znam, meni je ok, extra je urađen, moglo je biti kraće, nisam očekivala neku spektakularnu priču i to je to :)
eto, još bih samo prevaspitala roditelje koje pošalju djecu samu u bioskop :)
Lincoln lawyer solidan filmcic
transformers agonija koja traje po dana
Ono je da te dusha zaboli... Da toliko dobro nesto moze da izgleda, a da je toliko besmisleno.
meni samo nije jasno kako ona manekenka ne polomi stikle u svom onom metezu,jurnjavi,klizanju niz zgradu,padanje,trcanje,fajt sa robotima... :confused:*predugacak film,jedno te isto...(transformersi 3)
iks men odvalio!odlican!*:bravo:*
josh da bi super8 da stigne...uh...ne mogu cekat vishe...iljadu x sam trailer odgledao...
Super 8, smece neopjevano, znaci , totalni fail, to je djeciji film ala Spy kids , nerealno smece :mad: .
Od juce je pocela online prodaja karata za filmove iz Ster Cinemas-a putem websajt-a Mosquito. Dakle, izaberete film, izaberete sjedista, platite karticom, a kOd karte dobijete na e-mail i SMS porukom. Na ulazu u salu samo pokazete SMS sa kodom karte, i to je to. Nema potrebe za rezervacijama putem telefona i cekanjem u redu za kartu.
Kako mi je ovaj njihov site na first glance totalni haos, ne zna se Bozije zore, mislim na mosquito
Ogledah X-Men First Class, solidan film, ali iskreno film bi bio daleko bolji da se nije umijesala Angel, u stvari da lik uopste nije ni ubacen.
Mislim na ovu gdjicu
http://cache.io9.com/assets/images/8...570x380_01.jpg
Ako iskljucimo ovo, scena na pocetku filma opet razbija.
večeras istorijski momenat u Steru - pustili su prvi put film do kraja! ugrabismo da vidimo i teaser za Avengers-e, koji je bio zanimiljiviji nego sam film (Captain America)
probaj ovo:
http://www.imdb.com/title/tt1086761/
prilicno je realno.
mene je super 8 odushevio,sta cu volim abramsa...plus soundtrack michaela giacchina...nemam rijechi...
Projekcije: 16:50; 18:50; 21:10; 23:00.
Sala 4
Originalni naslov: Final Destination 5
Žanr: Triler, Horor
Režiser: Steven Quale
Uloge: P.J. Byrne, Nicholas D'Agosto, Tony Todd, Jacqueline MacInnes Wood, Emma Bell, David Koechner, Courtney B. Vance, Ellen Wroe, Miles Fisher
U "Posljednjoj ekskurziji 5" Smrt je, kao uvijek, sveprisutna i oslobođena nakon što predosjećaj jednog čovjeka spašava grupu kolega od zastrašujućeg rušenja visećeg mosta. Ali ova grupa bezazlenih duša, kojoj nikada i nije bilo suđeno da preživi, u stravičnoj trci sa vremenom, fanatično pokušava da pobjegne zlokobnom spisku Smrti.
Malo da drmnem temu...
Napokon neki dobar Triler. Mnogo se ocekuje od ovog filma. u velikoj sali... Verujem da ce za vikend biti mnogo ljudi...
Kazu da je budzet za film bio nevjerovatnih 100 miliona dolara.
kako da ne
Primjenjivo je i na FD 5...
Attachment 63947
onda bolje uzmite karte na vrijeme, Vuk veruje da ce biti mnogo ljudi :lolblue: Plus, ovo je triler "sa velikim T", znaci mora da je dobar :D