hm ako je stvarno tako predvidjam navalicu taxi firmi :D 400 eura godisnje nije za bachit :D
Printable View
hm ako je stvarno tako predvidjam navalicu taxi firmi :D 400 eura godisnje nije za bachit :D
drug mi ima mazdu 626 i registrovana je kao taxi a nikad ne nosi ona ***** na krov!!!
ma nije frka to bih stavio u gepek i samo pokazem ako zatraze :)
ako nijesi prijavljen na biro i ne osigurava te niko mozesh lagano,ja da sam na tvoje mjesto nebih vozio 2.5 no 4.0
po zvuku ne bih rekao al moguce da jes...
ja mislim da jes,ima 2 lonca pozadi
I moj ima 2 lonca...
hm zasto bi, pa ja sam na Accordu 2.0 imao 2 lonca :)
Mene su moje eure gledali b'aca bosanci, natankah do vrha, posto sam predosjetio poskupljenje u milu mi cg. Sljedece tankanje ide na cilipe. Nece ova vlada gledat moje cente dok mi ne da dobar razlog da im ostavljam 60 centi po litru! Bosanci bar krpe puteve. Ovi ovdje ni to ne rade!
ne da ih ne krpe no ih otvaraju josh vishe,nema ulice da prekopana nije...
http://www.car-caffe.com/forum/images/smiles/roll2.gif
65 frende, se'set pet...
Ma lako je tebi, blizu si grane...
P.S. koliko je litar u HR?
nema vajde od vijesti i dnevnih novina. eto imam drugova koji tamo rde i poslao sam im mjel ali nista ne preduzimaju.kao oce ali trt. i onda mi pricaju o istrazivackom novinarstvu.mrs.
Jbg, oboje rade u ministarstvo a kako im je takvo radno vrijeme a primanja izuzetno niska nisu imali đe sa đetetom. Vrtić skup a bebisiterka da ne pričam. Što će jadni ljudi,snalaze se kako znaju i umiju.
Malo su ga povecali. Trebaju ove cijene jos da rastu.
Čestu promjenu cijena goriva u Crnoj Gori diktira svjetsko tržište. Samostalni savjetnik u sektoru za energetiku Ministarstva ekonomije Tihomir Milatović smatra da Crna Gora nema najskuplje gorivo u regionu, ali da jeste skupo za naš standard.
"Gorivo je apsolutno skupo za naš standard i svako povećanje cijena utiče na standard stanovništva. Cijene se formiraju najviše na osnovu cijene naftnih derivata na svjetskom tržištu i na taj način formiraju se cijene i npr. u Hrvatskoj. U Hrvatskoj su skoro iste cijene, ako ne i više u odnosu na naše. Način formiranja cijena nije sporan. Ja bih napomenuo da je prije 15 dana bilo pojeftinjenje svih naftnih derivata“, objasnio ej za Radio Antenu Mi Milatović.
Prema Milatovićem procjenama u odnosu na svjetske promjene ne možemo očekivati pojeftinjenje, već je realno samo novo poskupljenje.
"Ništa ne ukazuje da možemo očekivati pojeftinjenje. Ja bih samo volio da ne bude ponovnog poskupljenja. Trenutno kako stvari stoje-ne može se očekivati novo pojeftinjenje“, kazao je on.
Od danas se gorivo u Crnoj Gori prodaje po novim, višim cijenama.
Litar eurosupera BMB 98 prodaje se po cijeni od 1,37 eura, eurosupera BMB 95 po 1,34 eura, a eurodizela po cijeni od 1,29 eura.