Ako nije instaliran preko playstore nece se updateovat preko playstore.
Printable View
Meni se uvjek updatuje preko Play store...
Tebi se ne updatuje jer je vjerovatno neka modifikovana verzija.
Skini ovu iz prvog linka na ovom topicu pa probaj, sigurno radi...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
pa onda ih makni u podesavanjima za stikere, i ciao...
meni vazda, a instaliran na vise telefona preko play store, viber.com, aptoide i apkmirror. Probaj neku od tih verzija, tim redom bas
nije tacno
sasvim moguce da su neki modovani nasli sa tih snj sajtova. A juce sam saznao i za ovu super varijantu: https://apps.evozi.com/apk-downloader/
Ja sam ga davno preuzeo sa playstore i lagano radi update, dok na druge telefone nece da updatuje ako instaliras preko apk.
ko hoce da se kladi, ajd recimo u skromnih 20e, da cu da ga instaliram preko apkmirror, predzadnju verziju, i da cu je apdejtovat na zadnju preko playstore.... :p
Za sve vas,
Kažem vam skinite verziju iz prvog posta pa probajte radi li vam (čitaj radi vam sigurno) update sa prodavnice.
ne skidam sa divljih adf.ly linkova niti drugih mjesta, svaki put bih skinuo sa http://download.viber.com/viber.apk
Ne može biti divlji link ako sam ga ja postavio :)
Da bi uzeo 2 centa na 10000 klikova?
Sent from my iPhone using Tapatalk
LOL
Poslato sa Huawei P8 lite
Ja sam skidao xy puta sa ovoga Bugujevog linka. Nikad greske.
Послато са 6016X уз помоћ Тапатока
Kako će bit greške kad je to zvanični viber link, skraćen kako bi Bugi uzeo lovu i kupio Note 7.
Ubačena zadnja verzija 6.2.1 na prvom linku.
Verzija se updatuje sa Google Play store
Izluđe me Viber....imam problem sa jednim kontaktom, primam poruke, ali ne mogu da ih šaljem tom kontaktu. Više puta re-instaliran...izbrisan keš....i ništa.
Lupam - al mozda te greskom blokirao ili nesto tako. AKo te nema u kontakte neka te obavezno doda. Mozda to rijesi problem.
Stavio sam na Dropbox i ostavio link jer se taj link ne mijenja kada se uploaduje nova verzija... Isto tako nisam mogao da mijenjam link poslije 10tak dana jer se post zaključa.
Onda su mi rekli da je prekomplikovano da se ukuca toliki Dropbox link i onda sam ga skratio...
Pošao sam na http://adf.ly/ i ukucao link, dobio skraćenu verziju...
Ja imam problem kad saljem poruke ka jednom broju koji je navodno deaktiviran ali pise da je poruka "delivered" a taj kontakt da je "online".
Nazalost, ne mogu da dobijem povratnu informaciju od tog istog kontakta ali mi je malo cudno...
Koji je tvoj problem tu? Što te laže?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ne znam... pokusao sam i da posaljem obican sms ka tom broju ali GoSMS kaze "not sent".
Edit:
Dobih napokon poruku od tog kontakta. Mislio sam da nije Viber zabudalio posto koristim stariju verziju.